hirdetés
Blogolj!

Nem felháborodni kell!


A szocdem svéd miniszterelnök fel van háborodva, miután “svéd” fiatalok felgyújtottak több, mint száz autót, törtek zúztak, a kiérkező rendőröket pedig megdobálták.

Szólni kellene ennek a “svéd” miniszterelnöknek, hogy nem felháborodni kell, hanem tenni valamit. És hogy ami történik, eo ipso következik abból az elmebeteg, embertelen és istentelen politikából, amit ők folytatnak.

Ami történik, az ennek a “svéd” miniszterelnöknek és kormányának következménye. Úgyhogy ha tényleg tenni akar valamit, akkor takarodjon a francba!

Maszkos fiatalok zavarogtak Svédországban

Több svéd városban is autókat gyújtogattak és randalíroztak fiatalok a hétfőre virradó éjszaka. A fiatalok maszkokat viseltek, és Göteborgtól Stockholmig és Uppsaláig rongálták környezetüket az éjszaka folyamán.

A rendőrség eddig négy személyt azonosított be, a gyanúsítottak mind 18 év alatti fiatalok, és már korábban ismertek voltak a rendőrség előtt. Nem vették őket őrizetbe.

A zavargásokat elítélték a parlamenti pártok vezetői. Stefan Löfven szociáldemokrata miniszterelnök a rádióban azt nyilatkozta: „Nagyon fel vagyok háborodva, azt kérdezem az elkövetőktől, hogy mi a fenét csináltok?” Löfven megígérte, hogy a kormány szigorral lép fel.

Ulf Kristersson, a konzervatív Mérsékelt Párt elnöke szerint nem tiltakozásról, hanem szabotázsakcióról van szó.

Paula Bieler (Svédországi Demokraták) kijelentette: „Az én Svédországomban a rendőrség intézkedik, és azonnal őrizetbe vesz”. 

Forrás: Mandiner

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/56991/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?