Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

Európa megmentői


A 888 tette ki ezt a filmecskét. Sargentini kedvencei éppen megmentik Hollandiát…

"A muszlim bevándorlók az egyik rendőrt kiütötték.

A rendőröket emberrablás miatt riasztották Almere holland városba. Egy lányt állítólag be akartak kényszeríteni egy autóba a Haven nevezetű kerületben.

Az rendőrök kiérkezésükkor közbeavatkoztak, ami az emberrablók nemtetszését váltotta ki. Az összetűzésről felvétel is készült. A videón jól látszik, hogy a rendőröknek a muszlim család több tagja is nekimegy, köztük egy burkát viselő nő is. Majd később azt is látni, ahogy az egyik rendőr a földön fekszik, mivel az egyik családtag kiütötte.

Az incidenst követően négy embert előzetes letartóztatásba helyeztek. Az egyik rendőrt kórházba szállították fejsérülés miatt.

A felvételt készítő fiatal migráns jót szórakozott az egész jeleneten.

A rendőrség közleménye szerint, az egész egy családi balhé volt, amikor pedig a hatóság emberei véget akartak vetni a családi drámának, az nem tetszett a muszlim migránsoknak, ezért megtámadták őket."

Forrás: 888.hu

Címkék: migráció
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/56021/pics/lead_800x600.jpg
migráció
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?