Blogolj!

Komoly figyelmeztetés


A szerzőtől, Mayer Gábortól kaptam:

  

Komoly figyelmeztetés

 

A Székely Nemzeti Tanács összefogásra hív fel, tanácskozást szervez „magyarellenesség a Kárpát-medencében” címmel, petíciókat fogalmaz egészen az Unió vezető magjáig és tüntetéseket szervez, állásfoglalásra szólít fel a Romániában koncepciós perben elítélt két magyar ifjú érdekében.

 

Tisztelve őszinte igyekezetüket, de mintha feleslegesen duplikálnának. Itt van nekünk ugyanis ez a Soroshoz közvetlenül bekötött szervezetrendszerünk – az összes open, transzparens meg internesenel, és az elnök, elnökhelyettes meg a Bősz párt. Ők ezt a méltánytalanságot úgysem hagyják, mert nekik az egyenlő jogok elve olyan, mint halnak a víz, madárnak a levegőég – hát én most nem szeretnék a román ügyészség, bíróság és kormány helyében lenni! Mert, ha az openek, transzparensek, internesenelek meg az elnök hadarva összegeznek, az elnökhelyettes többször rábólintva hitet tesz az egyenlő jogok mellett, és a Bősz átül – abba kontinensek remegnek bele, vén politikai rókák őszülnek meg egyetlen nap alatt, és repülőjáratok maradnak ki szerte Európában. 

 

Ezért csak dicsérni lehet bölcs belátását, politikai érettségét a sok opennek, transzparensnek és internesenelnek, az elnök, a helyettes meg a Bősz tömegpártnak, hogy visszafogják magukat. Merő politikai éleslátásból direkt nem szólalnak fel a koncepciós peres gyakorlat és eredménye ellen – úgy jelzik megingathatatlan és egyértelmű álláspontjukat, hogy kiállnak a buzik házasodási és kisgyermekek örökbefogadási jogaiért, és teljes erejükkel támogatják a disznósörtével borított hájas testű férfiak egyetlen domina övbe öltözötten való felvonulását fényes nappal az Andrássy úton. 

 

Nyugodjon csak meg a Székely Nemzeti Tanács, ha valamiből, ebből aztán fognak érteni Bucurestiben, de még Kijevben is!

 

Mayer Gábor

 

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/55384/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?