hirdetés
Blogolj!

ÍRJÁK AZ ÚJSÁGOT


A Magyar Narancs nevű emésztőgödör ismét nagy leleplezéssel állt elő, ezzel: 

Így néz ki a telt ház Schmidt Mária konferenciáján, ahová a Narancsot sem engedték be „helyhiány” miatt

Tehát, nincs is teltház, a konferencia a kutyát sem érdekli, bezzeg erre hivatkozva nem engedték be a szent sajtót (a 444-től a Magyar Narancsig). Tekintsünk el egy pillanatra attól, hogy én ezeket legfeljebb a szeméttelepre engedném be, persze erős fenntartásokkal és szigorú kísérettel, szóval tekintsünk el ettől, és koncentráljunk a lényegre:

A mellékelt képen az üres széksorok mögött az látszik, hogy üres a színpad. A szónoki pulpitusnál, a színpadon lévő székeken nincs senki, ellenben a színpad előtt éppen emberek ácsorognak és egymással beszélgetnek. Vagyis a kép készítésének idején vagy még nem kezdődött el a konferencia, vagy éppen szünet van, és a nagyérdemű a büfében élvezi a 444 és a Narancs társaságának felemelő hiányát.

Így kell újságot írni gyerekek! Brávó! Soros továbbra is küldi a lét! De mindig van hová fejlődni, úgyhogy javaslom, ma hajnali hatkor, vagy éjjel kettőkor csináljatok egy fényképet a konferencia helyszínén, és írjátok alá, hogy senki sem jelent meg a V4-ek „Európa jövője” című konferenciáján.

Erre prémiumot is fogtok kapni.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/53022/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?