hirdetés
Blogolj!

ISMÉT…


Azt akarod, hogy ezek a rohadt, gyáva, gyilkos, kiirtandó patkányok ellepjék Magyarországot is? Nem? Akkor menj el holnap szavazni! Kétszer a fideszre! Az egyénire is, és listán is! 13-as lista: Fidesz-KDNP!

"Egy étterem teraszán ülő emberek közé hajtott egy férfi a németországi Münsterben. A Morgenpost beszámolt arról, hogy többen meghaltak, de a rendőrség egyelőre nem hozott nyilvánosságra többet az esetről. Egyelőre annyi tudni, hogy egy furgonnal gázolt az elkövető.

A rendőrség lezárta a területet és megkérte a helyieket, hogy kerüljék el a teret. A Rheinische Post hatósági forrásokra hivatkozva arról írt, hogy terrortámadás történt a város főterén. 

A lap információi szerint hárman meghaltak, a sérültek száma megközelíti a harmincar és az elkövető öngyilkos lett. 

Az újság úgy tudja, hogy további két elkövetőt keresnek a hatóságok. 

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető nemcsak az autóval akart ölni, hanem folyamatosan lövöldözött is a tömegre. Az első hivatalos közlés szerint több tucat sérültet ápolnak kórházban."

Egy magyar Münster mellől: "Otthon nem is tudják elképzelni, hogy mi van itt."

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Münsterben is lecsapott a terror: vendéglők teraszán ülő emberek közé hajtott egy furgont vezető férfi. Halottak, sebesültek. Egy, Münster mellett élő magyar nyilatkozott a Blogstarnak.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/50903/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?