hirdetés
Blogolj!

NEM, ILYEN EGYSZERŰEN NINCS


Ez a demokrácia, a jog, az igazságszolgáltatás halála. Ez az ítélet ismét olaj a tűzre, és majd ne csodálkozzon senki, ha az emberek elkezdik saját kezükbe venni az igazságtételt. És legfőképpen ne csodálkozzanak majd a “jogvédők”, az összes idióta, elmebeteg gazember, akik lehetővé tették és üdvözölték, hogy ezek a rohadt állatok ellepjék Európát.

Nagyon remélem, közel a pillanat, amikor ez a bírói talárba bújt mocskos gazember és ez a két rohadt állat is megkapja, amit megérdemel!

Felmentettek két migránst, akik egy 19 éves lányt erőszakoltak meg

ST. PÖLTEN, 13:26

Az osztrák bíró szerint a lány vallomása túlzottan ellentmondásos.

Korábban a 888.hu is beszámolt arról, hogy tavaly áprilisban két 19 éves migráns Tullnban megerőszakolt egy osztrák lányt. A lány azóta komoly mentális problémákkal küzd, a haját is levágatta és kerüli a tömeget.

Az állapota a történtek tükrében egyáltalán nem meglepő, ennek ellenére a bíró arra hivatkozott a botrányos ítéletében, hogy a vallomás zavaros.

Az eset biztosan nem úgy történt, ahogyan a vádiratban szerepel"

– mondta a bíró, aki szerint rendkívül nehéz volt ítéletet hoznia.

Ez azért is meglepő, mert egyébként a lányon talált DNS-minták alapján azonosították a két migránst. Az elsőfokú ítélet következtében az afgán és a szomáliai migránst is szabadon engedték.

A Kronen Zeitung cikke szerint az ítélet hatalmas felháborodást váltott ki Ausztriában. Olyan kommentelő is akadt, aki elnézést kért a lánytól az osztrák jogrendszerért. Több közszereplő is megszólalt az ügyben, és katasztrófának nevezték az ítéletet.

Sokak szerint hosszú évtizedek óta ez a legnagyobb botrány az osztrák igazságszolgáltatás történetében.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/50461/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?