hirdetés
Blogolj!

A ZENE ÖSSZEKÖT


Látszólag apróság, de minden benne van, amit nekünk tudnunk kell egy szándékosan, megtervezetten, előre megfontolt szándékkal tönkretett világról, azokról a gazemberekről, akik ezt végrehajtották és végrehajtják, és persze arról is, hogy mi soha nem kerülhetünk ilyen helyzetbe.

Egy németországi, mondjuk úgy, szakmai ügyről van szó. No de még mi mindenről!

A német zenetanács (https://www.musikrat.de) és a német kormány által fenntartott „közhasznú projekttársaság együtt üzemeltetnek egy zenei információs központot, és egy ehhez kapcsolódó portált, ezt:

www.miz.org.

Nevezettek április 12-én élesítenek egy újabb portált, ezt:

https://integration.miz.org

Ennek e leendő portálnak már látható egy aloldala vagy kísérleti oldala, amelyen a már országszerte futó projekteket lehet megtekinteni, itt:

https://integration.miz.org/projektsuche

Ha pedig valaki figyelmesen áttanulmányozza ezt az oldalt, akkor kiderül: a nem kevés szövetségi pénzzel (német közpénzzel) támogatott programok között egyetlen olyat sem találni, amely azt célozná, hogy a menekülteknek hazudott migránsokat igyekezne megismertetni a páratlan német zenei kultúrával és világgal.

Az összes program azt a célt szolgálja, hogy a bennszülött németek megismerjék és alkalmazkodjanak a betolakodók zenéjéhez. A betolakodók gyerekei egyetlen programban sem tanulnak Bach kantátákat, de legalább német népdalokat, nem, ilyesmiről szó sem lehet! Ez egy olyan egyirányú utca, amelyben csak a bennszülöttek gyerekeinek kell szír dalokat megtanulni, arab nyelven.

És mindezt természetesen a bennszülött németek fizetik.

Ja! El ne felejtsük: a zene az a nyelv, amelyet mindenki megért, és amely a legkönnyebben összeköti az embereket. Ha csak úgy nem…

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/50282/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?