hirdetés
Blogolj!

Bécsi anzix


Lázár János közzétett egy videót arról, hogy Bécs bizonyos kerületeiben egyre elviselhetetlenebb az élet a migránsok miatt.
A facebook eltávolította Lázár János bécsi videóját. Ez önmagában vérlázító. S persze a legtökéletesebb cenzúra. Sztálin könyörögne a receptért. Hiszen itt semmi terror, semmi Gulág, ugyan, dehogy, itt és most "humanizmus" van, meg "pc", itt és most csupán annyi történik, hogy a bölcs és megfellebbezhetetlen facebook eldönti helyettünk, mindenki helyett, hogy mi a helyes, mi való a nyilvánosság elé s mi nem.

Facebook: csupa eltartott kisujjú, metroszexuális, nyírt szakállú bolsi, kezükben jégcsákánnyal.
Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy az osztrák közszolgálati televízió, az ORF már 2014-ben filmet forgatott a bécsi Victor Adler térről, egészen pontosan arról, hogy ebben a városrészben egyre elviselhetetlenebb az élet a migránsok miatt. 2014-ben - vagyis már egy évvel a migránsválság kirobbanása előtt!
Az ORF filmje közel egy óra hosszú, bárki megnézheti a youtubon, itt:  https://www.youtube.com/watch?v=ULpB1iYZHzA
 
A filmből tehát az derül ki, hogy már egy évvel a 2015-ös migránsválság előtt súlyos problémát jelentett Bécsben az idegenek jelenléte, és a bécsiek ezt meg is fogalmazták. Mert megfogalmazhatták! Akkor még...
Aztán jött a migránsválság, és az európai társadalommérnökök, az idióták kitalálták, hogy a korlátlan és ellenőrizetlen bevándorlás jó lesz nekünk, európaiaknak.
Azóta nem lehet beszélni a migránsokról, és arról, hogy ez probléma.
Azóta kussolni kell, tűrni kell, nyelni kell - vagy a facebook elmebeteg és gazember cenzorai letiltanak, a brüsszeli idióták pedig vádlóan rád mutatnak, hogy rasszista vagy, xenofób vagy, s nem vagy európai.
Mi pedig mondjuk ki jó hangosan: Európa ma ide szorult, ide menekült vissza: ide, Közép- és Kelet-Közép-Európába!
Európa ma ott van, ahol védekeznek a migráció ellen, ahol nem engednek illegális migránsokat, és ahol beszélni mernek a valóságról.
Európa ma ott van, ahol az Európa Kulturális Fővárosa pályázatra jelentkező város (Székesfehérvár) imázsfilmjével a brüsszeli zsűri szerint az a baj, hogy az "antik görög-római és a zsidó-keresztény örökséget jeleníti meg", továbbá "túl sok benne a kereszt", valamint "sok boldog fehér ember táncol az utcákon, és sehol egy migráns és egy szegény".
Tökéletesen megfogalmazták ezek a barmok. Igen, pontosan ez Európa.
Amúgy az ORF filmjéből -amelyet a facebook ma nyilván törölne!- készült egy rövidke összefoglaló. Ízelítő. Megnézhetik azt is Lázár János oldalán és a blogomon is. Érdemes! 
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/49596/pics/lead_800x600.png
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?