hirdetés
Blogolj!

HOGYAN LEGYÜNK „FÜGGETLENOBJEKTÍV” MÉDIAMUNKÁSOK


Úgy kezdődött, hogy volt egy lakossági fórum Soroksáron. Mikor? Tavaly októberben. Vagyis négy hónapja.

Nagyon jó kis fórum volt, én is és a közönség is élvezte.

Ajánlom figyelmükbe, ha van idejük, nézzék meg bátran az egészet, itt:

Ha nincs idejük az egészre, nézzék meg úgy 32 perc 50 másodperctől azt a néhány percet, ami négy hónap elteltével, a kampány sűrűjében megdöbbentő változáson ment keresztül.

S hogy mivé változott?

Nézzék meg bátran azt is! Itt:

Bayer két arca: Békemenet vs. orvosverés

Megdöbbentő videót vágtak össze a Fidesz-alapító publicistáról.

Ha eddig nem tudták volna, így készül a „függetlenobjektív” újság, ilyenek a „függetlenobjektív” újságírók. Mint a 24.hu, például. De jó, ha tudjuk: ezek mind egyformák.

Amúgy a 24.hu „hírfőnöke”, Farkas György csoporttársam volt az ELTE TFK-n. Sőt, egészen nyugodtan mondhatom, hogy barátok voltunk. Például rengeteget jártunk Ócsára, Gyuri kedveséhez, későbbi feleségéhez, gyermeke anyjához, valamint Tiszavasváriba. Jó idők voltak. Tényleg Gyuri, ha valaki neked akkoriban azt mondja, hogy a négy (nyolc, tíz – nem mindegy?) gyerekedet elviszi „nemváltó beavatkozásra”, és elkezdik teletömni hormonnal, hogy első körben megakadályozzák természetes nemi érését, mit mondtál volna? Hogy ez tök jó, és ezek milyen remek orvosok, vagy pofán basztad volna azt is, aki előáll az ötlettel?

Hm, Gyuri?

És most? Ha most tömnék tele a srácot vagy lányt hormonnal az erre szakosodott „orvosok”? Akkor mit mondanál?

Erre azért jó lenne, ha válaszolnál. Illetve teljesen mindegy, hogy válaszolsz-e vagy sem. Én úgyis tudom a választ. Csak azt nem tudom, mikor lettél ilyen becstelen gazember. Vagyis ilyen „függetlenobjektív” médiageci. Mint az összes többi.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/49410/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?