Ismét nőtt az aktív koronavírus-fertőzöttek száma
Meghalt két idős, krónikus beteg és 45-tel, 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában.
Blogolj!

Vérlázító!


Szép nap lesz, amikor majd fellázadunk, és például a facebook nevű genny cenzorait a nyakuknál fogva kihajtjuk az utcákra, és szurokba forgatva, tollba hempergetve elzavarjuk mindet a kurva anyjába. Nagyon várom!

Kedves ismerőseim! Kedves PolgárPortál olvasók!

A PolgárPortál Facebook-oldalát a mai napon határozatlan időre lekapcsolta a Facebook diktatórikusan működő központja.

„Kedves ismerőseim! Kedves PolgárPortál olvasók!

A PolgárPortál Facebook oldalát a mai napon határozatlan időre lekapcsolta a Facebook diktatórikusan működő központja.

A tiltásnak egyértelműen politikai okai vannak, ugyanis egyetlen közösséget vagy közerkölcsöt sértő tartalmat nem osztottunk meg - és erről előzetesen figyelmeztetést sem kaptunk. Egyszerűen tettük a dolgunkat, mint az elmúlt öt évben minden nap.

(Juhász Péterről szóló összes cikkünket feljelentették ugyan, melyeket levettünk, de ez akkor sem elégséges ok arra, hogy egy 19 ezer regisztrált olvasóval rendelkező közéleti hír és véleményforrást letiltsanak Magyarországon.)

A szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának ez idáig példátlan korlátozása miatt, az oldal kiadó-főszerkesztőjeként minden fórumon ki fogom fejezni tiltakozásomat, de jelenleg tehetetlen vagyok.

Kérlek Titeket, hogy ahol csak lehet, adjatok hangot tiltakozásunknak, illetve osszátok meg a bejegyzésemet.”

(mandiner.hu)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/48528/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?