hirdetés
Blogolj!

Bocsánatkérés Vona Gábortól


A hazai bíróság arra kötelezett, hogy nyilvánosan kérjek bocsánatot Vona Gábortól, amiért gecinek és szarnak neveztem. Nyilvánvaló immár, hogy Magyarországon a bíróság szerint csak a miniszterelnököt, az államelnököt, és úgy általában a kormánypárti politikusokat lehet ezekkel a jelzőkkel illetni, Vonát nem.


Ettől függetlenül, mivel jogkövető állampolgár vagyok, eleget teszek a bíróság ítéletének, és ugyanazon a fórumon, ahol Vonát jellemeztem, elnézést kérek tőle a geciért és a szarért. Annál is inkább, mivel azóta nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen Vona Allah mellett tesz hitet egy rakás török előtt, török nyelven, a törökök üdvrivalgása közepette. Teszi ezt Zrínyi Miklós, Dobó István, és még sok-sok ismert és ismeretlen hős hazájának állampolgáraként, egy hajdanvolt “nemzeti radikális párt” elnökeként.
Jó szívvel teszek ezek után eleget a bíróság ítéletének:

Vona! Bocsánatot kérek tőled! Őszintén! Ugyanis a geci és a szar a te esetedben a valóság jelentős elferdítése, pozitív irányba!
Bocsásd meg nekem, hogy egy tétova pillanatomban túlértékeltelek!

U.i.: A bíróság megítélt neked pénzt is. Amint haza erkezem külföldről, átutalom a janicsárodnak. Remélem, patikára fogod költeni.

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/47682/pics/lead_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?