TOVÁBBI KOMMENTEK!


Kalmár Péter blogján írta meg „történeteit” Kerényi Miklós Gáborról. A baloldali-liberális sajtó, amely két nap alatt kivégezte Marton Lászlót negyed ilyen súlyú mendemondák okán, most feltűnően kussol és lapít, mint szar a fűben. Egyetlen elfoglaltságuk, hogy megpróbálják aljas és sunyi módon összehozni ezt a mocskot a Fidesszel, méghozzá személyemen keresztül. Élen járt ebben a munkában egy Föld S. Péter nevű geci, aki hosszú cikkben fejtegette, sunyi utalásokkal fűszerezte azt a „problémát” vajon Kerényi Miklós Gábor „miért pont Bayer Zsolthoz fordult, hogy az tegye fel blogjára a közleményét”.

Azért, te hülye fasz, mert rajtam kívül senki, de senki nem foglalkozott még Kalmár Péter nyílt levelével, Kalmár Pétert meg nyilván nem kérhette meg, hogy ismertesse a nyilatkozatát.

Erről ennyit.

Ennél viszont sokkal lényegesebb, hogy Kalmár blogján milyen kommentek látnak napvilágot.

És akkor most nézzünk egy kis válogatást ezekből, továbbá olvassák el azt is, amit Gregor Bernadett tett ki a facebookjára.

És újra és újra tegyék fel a kérdést: miért kussol most a bulvár meg a libsi sajtó? Hol a 444, a HVG, a magyarnarancs, az index, amelyek egy hétig nem is írtak semmi másról, mint Marton Lászlóról?

Hol vannak?

Miért kussolnak?

Nem csak én kérdezem, a kommentelők is!

Ja! Az lenne a magyarázat, hogy a „Fidesz”, meg a „Bayer Zsolt” hatalmi szóval letiltja Kerényi Miklós Gábor dolgainak megszellőztetését?

Azt a kurva… ekkora csávó vagyok! Egyedül ugráltatom és utasítom a komplett „demokratikus” és „független” sajtót?!

Na, húzzátok ki a fejeteket a seggetekből! És olvassátok, miket írnak még le azok, akik –legalábbis a látszat szerint- közelről ismerik a dolgokat.

Igen, egyre nyilvánvalóbb, hogy a nagy és feltűnő kussolás oka a rémület. Most döbbentek rá ezek a nyomorult gazemberek, hogy micsoda lavinát indítottak el Marton kivégzésével.

És hogy ha ez így folytatódik, akkor az összes „demokratikus”, „ellenzéki”, „liberális”, „megfellebbezhetetlen erkölcsű”, „mélységesen európai” ikonjuk a nyilvánosság előtt fog összeomlani.

Ezért mondom, harmadszor is: most már mi nem hagyjuk, hogy csönd legyen!

És akkor a kommentek Kalmár blogjáról:

 

sztanyiszlavszkij szerint:

november 1, 2017 3:07 du.

És akkor még a jelenlegi igazgatóról, Lőrinczy Györgyről nem is beszéltünk, akinek ugyanúgy viselt dolgai vannak és részegen történő zaklatásai. (külföldi turnék, hahó) Minél mélyebbre megyünk a nyúl üregébe, annál undorítóbb lesz ez az egész. Színészek, akik már nincsenek ott mert elmenekültek előle, vagy még ott vannak megfélelmlítve és szótlanul tűrik az egészet. Olyan mértékű korrupt politikai és kapcsolati összefonódások vannak a háttérben, hogy képesek bárkit elhallgattatni és megvesztegetni, csakhogy a szennyes ne kerüljön ki. Mindenhol előfordul visszaélés, de olyan mértékű és szintű amilyen az Operettben, nos az példanélküli. Figyeljék csak meg a színházban dolgozó emberek reakcióját. Döbbent csend. A tegnapi napon a Luxemburg grófja próba közben a két igazgató felment a színpadra és megfenyegette az egész társulatot, hogy aki egy szót is mer szólni, annak vége. Aztán pedig megnyugtatták őket, ha valaki bármit is tud, akkor az igazgató úrnak mondja el, aki egyszemélyben nyomoz. Ő is ugyanolyan vastagon benne van az egészben és ő nyomoz! Hihetetlen. Mondjuk ha a jelenlegi fideszes vezetés megtudja/vagy már tudja, hogy a színház “családos, keresztény” igazgatója milyen buzibárokban tölti az időt és melyik férfi színész kollégákkal kezdett már ki… nos ez talán még az ő ingerküszöbüket is eléri.

 

Ági szerint:

november 2, 2017 1:41 du.

Mi lehet az oka annak, h ma egyetlen egy bulvár újság sem közölte a K.P. levelét és nem KERO képével volt tele a média,ahogy ez volt Marton esetében?

 

Válasz

Kulcsár Lajos szerint:

november 2, 2017 4:30 du.

BAYER ZSOLT MAI CIKKÉBŐL:

“Roppant érdekes, vajon miért hallgat ilyen feltűnően a libsi-balos propagandasajtó ebben az ügyben?! Marton Lászlót minden bizonyíték nélkül 48 óra alatt kivégezték. Kerényi Miklós Gábor ügyében pedig nem lehet nem észrevenni a feltűnő csöndet és lapítást. Mi történhetett?!

Tegnap óta közel húsz színházi ember, színész hívott fel, és egyöntetűen azt mondták, amit Kalmár Péter állít, minden igaz. S amikor rákérdeztem, szerintük miért a nagy csönd, azt válaszolták: a balos-libsi propagandasajtó és a háttéremberek most döbbentek rá, micsoda lavinát indítottak el, s hogy mindez az ő fejükre, az ő ikonjaikra fog visszahullani. Akkor viszont meg ne álljunk félúton!!!”

 

Válasz

kitudja mithozaholnap szerint:

november 2, 2017 2:45 du.

Göngyölitsük tovàbb a szegedi pedofil miliö vonalat . A Soros György àltal finanszirozott amatör egyetemi szinpad berkeiben is elöfordult a fiatalkorùak megrontàsa . A Samu Attila , szekszàrdi homoszexuàlis “költö” àltal vezetett 8.15-ös csoportban nyìlt titok volt , hogy a “fönök” szereti a fiatalkorù fiùkat . Bìròsàgi tàrgyalàs is lett az ügyböl Szegeden , ahol valahogy kimostàk Samut az ügyböl , mindenesetre az akkor mèg Jòzsef Attila Tudomànyegyetem illetèkesei ès vezetöì nem tettek semmit a nyilvànvalò büncselekmènyek kivizsgàlàsa èrdekèben . Az amatör szìnhàzi csoport a jogelödje a MASZK nemzetközi amatör szìnhàzi talàlkozònak , melynek vezetöì , Balog Jòzsef , egyetemi tanàr , koràbbi vezetöì , Szajbèli Mihàly , tanszèkvezetö professzor , Gyenge Zoltàn egyetemi docens , Balog Ivàn egyetemi tanàr , Nagy Màrta bìrò , Perovics Zoltàn rendezö stb tudomàssal bìrtak a fiatalkorùak megrontàsàròl Samu àltal , mègsem tettek semmit . A szìnhàzi csoport tàgabb körèhez tartozott az akkor mèg fiatalkorù homoszexuàlis Alföldi Ròbert ès a szintèn homoszexuàlis Czeizel Gàbor , valamint a kaposvàri homoszexuàlis rendezö Àts Jànos . Tönkretett èletek , èvtizedes szenvedès , fö , hogy a “lukàcsista” , Adorno követö “làzadòk” èlveztèk az èletet . Szomorù , hogy ez is megtörtènhetett . ” Pèldakèpeink ” pedig tanìthatjàk gyerekeinket a szegedi egyetemen. 

Gregor Berni az fb-n:

Hol vagytok most, magyar sajtó?? Ha volt bátorságotok hosszú éveken át alaptalanul pocskondiázni becsületesen dolgozó, gyermekeiket lelkiismeretesen nevelő embereket ( természetesen magamra is gondolok!!), akkor most miért nincs tele minden hírportál a valódi mocsokságokkal??! Gregor Berni, két FIÚGYERMEK édesanyja

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/44343/pics/15096947789555134_800x600.jpg
Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?