MENNYIRE MEGHATÓ…

„Halal-diétát követel az amerikai katonát lelövő iszlamista

A dzsihád nevében gyilkolt, most a vallásszabadság nevében követel speciális diétát. 

Abdulhakim Muhammed 2009-ben egy katonai toborzóállomás mellett lelőtt egy amerikai katonát, egy másikat pedig megsebesített. Tettét beismerte, 2012 óta életfogytiglani börtönböntetését tölti. Az Arkansas Online cikke.

A férfi saját bevallása szerint dzsihádra készült, ezzel kapcsolatban pedig korábban már kifejtette álláspontját: „Háború folyik az iszlám és a muszlimok ellen, és ebben én egyértelműen a muszlimok pártján állok...Az USA-nak meg kell fizetnie a gyilkosságokért, a vérontásért, a nemi erőszakért és a blaszfémiáért, amelyet a vallásunk ellen okozott. Tehát vegyétek ezt egy kis megtorlásnak, de a java még hátravan. Nem ez volt az első, és nem ez lesz az utolsó támadás.”

A támadó azóta már szívesebben beszél a saját jogairól és a vallásszabadságról: most vizsgálják a panaszát, miszerint a vallásszabadságot sérti, hogy nem kap „halal-diétát” a börtönben. Ugyanis Abdulhakim Mohammed szerint csak az adott rítus szerint levágott, növényevő állatok számítanak „halalnak”. A korábban Curtis Bledsoe néven ismert gyilkos nem szeretne a vallása szerint tiltott ételeket fogyasztani – név szerint húsevő állatokat, disznóhúst, nem helyesen levágott állatokat, zselatint, alkoholt, pepszint, mono- és diglicerideket, valamint állati melléktermékeket.

A férfi panaszát már vizsgálja a bíróság, kíváncsian várjuk, sikerül-e orvosolni ezt a súlyos vallásszabadság elleni támadást.” (mandiner) 

Esetleg egy hosszú, évekig tartó disznószar diéta? Azt támogatnám!

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/42982/pics/15066865238795042_800x600.jpg

Ezeket a cikkeket olvastad már?