hirdetés
Blogolj!

JAKOBINUSOK, BOLSEVIKOK


A tomboló, határokat nem ismerő nyugati demokrácia és jogállam újabb csodálatos megnyilvánulása:

 

„A külföldi magyar vagyon lefoglalásáról álmodoznak német "szakértők"

Magyarország álláspontja már kezdetektől egyértelmű volt a migráció kérdéskörét illetően: sem a kötelező betelepítési kvóta, sem a felelőtlen, ellenőrizetlen, illegális határátlépést nem támogatta  a kormány. Mindez Brüsszel és Berlin, valamint a liberális, haladónak csúfolt média ellenszenvét is kiváltotta.

A Die Welt, a mindennapos gyűlöleten túl, most már konkrét, Magyarország ellenes lépésekről is hírt ad. Ha nem fogadjuk el az EB határozatát, és nem telepítünk be migránsokat az országba, akkor megtorlásként a külföldi magyar állami vagyont is lefoglalnák. Az EU ezen döntése példa nélküli az Unió történetében.

Olyan, külföldi magyar ingatlanokat vennének zár alá, mint például nagykövetségi épületek, külföldi magyar egyetemek, templomok stb.

A lap által megszólaltatott Stefan Lorenzmeier Európa-jog szakértő szerint:

jogilag egy ilyen intézkedés megengedhető lenne, ha Magyarország továbbra is elutasítja, hogy az Európa Bíróság döntését elismerje.”

A szokatlan és Magyarország szuverenitását sértő ötlet gazdája Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter volt, jegyzi meg a FAZ.”

Ezekkel, de most komolyan, ezekkel kellene bármiről beszélni, ezekkel kéne megállapodni, egyezkedni, tárgyalni, ezekkel a kibaszott jakobinus meg bolsevik gazemberekkel? Ugyan már!

Címkék: Publicisztika
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?