Patkányinvázió nem a kórházban van, hanem a sajtó van tele rohadt patkányokkal...


Alább olvashatnak egy levelet, amit nekem írtak, és utána érdekes anyagokat. Ne is tétovázzanak, olvassák! 

"Kedves Zsolt!

Egy témát ajánlanék a figyelmedbe, amellyel egyszerre lehetne az álhíriparos libsi gazembereket elküldeni a picsába, és segíteni Balog Zoliéknak kiemelni orrukat a rájuk zúdított szarból.

A Sajtóközlemény cáfolja azt a hírt, miszerint kilencven milliót elvettek a szociális dolgozóktól, hogy bicikliversenyt szervezzenek belőle. Ez járta be ugyanis a pöcegödör sajtó legbüdösebb bugyrait. (Jól idéztem? ) Ebből lehetne kiindulni. A kép egy aljadék szakszervezetis poénnak szánt bejegyzését tartalmazza. Mutatja, hogy milyen következményei vannak a dezinformációnak.

Az álhír-cáfolat file pedig gyűjtést tartalmaz korábbi esetekből, amelyek jól illusztrálják azt a feltételezést, hogy nem egyedi tévedésről, félreértésről van szó, hanem szándékos, aljas indokból, nyereségvágyból elkövetett sorozatgeciségről. A területek ugyanis mind Balog minisztériumához tartoznak. Balog Viktor lelki társa, legközelebbi munkatársa. Balogon keresztül Viktorba rúgni pedig egy liberális számára a Nyugati pályaudvar budijában átélt két csoffadt orgazmussal is felér.

lhir-cafolat.docx

sajtokozlemeny.docx

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/42002/pics/15044724975051145_800x600.jpg
Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?