hirdetés
Blogolj!

ITT AZ IDŐ!


Itt az idő, hogy ezek is elinduljanak Európába. Batyujukban hamuban sült elemózsiával. Majd Merkelék segítenek rajtuk. Úgy, hogy megpróbálják szétosztani mindet, jusson a sok renitensnek is a jóból…

DE most komolyan… ilyen van? 

„AZ EMBERHÚS EVÉSBE BELEFÁRADT DÉL-AFRIKAI SZEGÉNYEK

A dél-afrikai Sunday Times „Az emberi hús evésébe belefáradt szegény falusiak sötét titka” címmel közölt cikket

A rendőrségre besétáló kuruzsló batyujában emberi testrészek voltak, azt mondta, elfáradt, hogy állandóan emberi húst kell fogyasztania

Öt embert tartóztattak le gyilkosságért és gyilkosság elkövetésére szőtt összeesküvés, valamint emberi testrészek birtoklása miatt

A gyors pénzhez jutás szítja az emberek megölését, hogy azután eladják testrészeiket

Az országban a kannibalizmus nem bűncselekmény, ugyanis az nincs a büntetőtörvénykönyvben

A dél-afrikai Sunday Times „Az emberi hús evésébe belefáradt szegény falusiak sötét titka” címmel írt cikkét azzal kezdi, hogy amikor az injanga törzsbeli Nino Mbatha a múlt héten besétált Estcourtban a rendőrségre, az ott lévő rendőrök azon tanakodtak, hogy miért olyan büdös.

„Valamitől bűzlött”, mondta a lapnak egy ottani rendőrtiszt, aki ismerte a hagyományos gyógymódokat alkalmazó, sokak által szintén ismert kuruzslót.

A rendőrök mindegyike érezte azt a rettentő bűzt, ami belőle áradt, ahogyan odament a fogadóasztalhoz.

Hamar kiderült, hogy mi az iszonytató szag forrása. Mbatha batyujában emberi testrészek voltak. Láb, kéz.

Elmondta, hogy azért jött, mert úgy érzi, jelentenie kell: elfáradt, hogy állandóan emberi húst kell fogyasztania.

Majd kirakta a rothadó végtagokat az asztalra. Volt rendőr, akik elfutott.

„A gyomorforgató interakció” vezetett ahhoz, hogy felfedezzék a KwaZulu-Natal tartomány helységének „sötét titkát”.

Estcourtban a rendőrség, a helyiek. és még a polgármester szerint is az emberek egy olyan legenda miatt esznek emberhúst, mely azt tartja, hogy az gyógyító hatású.

Öt embert tartóztattak le gyilkosságért és gyilkosság elkövetésére szőtt összeesküvés, valamint emberi testrészek birtoklása miatt és tárgyalásuk tegnap volt óvadék elleni szabadlábra helyezésük ügyében.

A rendőrség szerint a végtagok egyike egy nőé volt, akit a letartóztatottak gyilkoltak meg.

A Sunday Times értesülése szerint legalább három sírt ástak ki júniusban a megevésre szánt holttestek eltávolítása céljából.

Jabu Mbhele polgármester asszony elmondta, hogy a gyilkosságok és a holttestek csonkolása nem új Estcourtban, főleg azon a környéken, ahol ő lakik. Egy közösségi találkozón nemrégiben a jelenlévők számoltak be hiányzó családtagokról és csonkolt holttestek felfedezéséről. Egyikük arról beszélt, hogy nyersen ettek emberi szívet, mert szerintük az őket bátorrá és rettenhetetlenné teszi.

Sazi Jericko Mhlongo, a dél-afrikai Hagyományos Gyógyítók Tanácsának országos elnökhelyettese elmondta, hogy a gyors pénzhez jutás szítja az emberek megölését, hogy azután eladják testrészeiket. Hozzátette, mindez besározza szakmájuk hírnevét. „Nem lehet emberhúst enni…az nem gyógyít meg semmilyen betegséget”, jelentette ki.

Suhayfa Bhamjee, a KwaZulu-Natal Egyetem jogi fakultásának professzornője szerint a kannibalizmus nem bűncselekmény, ugyanis az nincs a büntetőtörvénykönyvben. „De Németországban, Oroszországban, az Egyesült Királyságban és az USA egyes szövetségi államaiban sem az”

– tette hozzá a lapnak nyilatkozva.”

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/41806/pics/15040802061952365_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?