hirdetés
Blogolj!

AGGÓDNAK


„Arcfelismerő kamerák dolgoznak a vizes vb-n, a TASZ aggódik

Egy rendszeren véletlenül fennakadó újságíró kalandjából derült ki, hogy arcfelismerő kamerák dolgoznak a vizes vb helyszínein. A TASZ tudni szeretné a jogi hátteret, az államhoz fordul.

Húsz percet rostokolt a WMN újságírója, Finy Petra a Duna Arénánál a beléptétetésnél, mert a vizes vb-n használt, eddig nem nagyon reklámozott arcfelismerő kamera felismerni vélte. Egy tán körözött, tán veszélyes elem arcával talált a kamera bizonyos mértékű egyezést. Finy úgy látta, a kamerás megfigyelés ténye a jegyen is fel van tüntetve, a TASZ mégis aggódik, ezért közadat igényléssel fordul a Belügyminisztérium, az ORFK és a szakszolgálatok felé, hogy milyen adatbázist használtak, azaz kik arcával vetik össze a belépni kívánók arcát, és milyen jogszabályok alapján járnak el.” (HVG) 

Istenem, mennyire irigylem ezeknek a kreténeknek a problémáit…

Aggódjatok gyerekek, aggódjatok! Az nektek való! S ameddig ti aggódtok, addig mi élvezzük a vizes VB-t. A vizes VB-t is. Meg az életet. És boldogan, halált megvető bátorsággal ki merjük még azt is mondani, hogy HÖLGYEIM ÉS URAIM! Mert mi vagyunk a „letűnt világ”, ami előbb-utóbb a föld színéről is el fogja törölni a ti beteg, szomorú és elviselhetetlen világotokat. Hál’Istennek! 

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/40732/pics/15013231578218013_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?