Blogolj!

EGYEZTETÉS – FRISSÍTVE!


A DK az alábbi közleménnyel örvendeztette meg csekély szavazóbázisát:

„A Demokratikus Koalíció közleménye

Budapest, 2017. július 16., vasárnap (OS) - DK: Bayer beismerte, a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Unióból

A Fidesz ismét lelepleződött. Orbán haverja, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv birtokosa túl azon, hogy egy tévéműsorban minősíthetetlen hangnemben gyalázta Ferenc pápát, egy hírértékű mondatot is öklendezett. 

"Ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!" - fröcsögte Orbán cimborája.

Ebből a cizellált mondatból azért kiderült, hogy a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Európai Unióból, ki akar lépni a szabad, vízum nélküli utazást biztosító schengeni övezetből, és hogy kerítést akarnak húzni az ország köré.

Bayer ezt a mondatot is nyilván egyeztette a főnökével, Orbán Viktorral, így a Fidesz hivatalos álláspontját ismertette a magyarokkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a 2018-as választás tétje: Orbán vagy Európa? A DK mindent elkövet majd, hogy Magyarország ne egy leszakadó, bezárkózó, hanem egy szabad, demokratikus, szolidáris ország legyen a választás után is. Ehhez Orbánnak mennie kell!

Niedermüller Péter alelnök, európai parlamenti képviselő DK 

Kiadó: Demokratikus Koalíció”

Akkor röviden: 

Nem egyeztettem Orbán Viktorral a mondandómat. Soha nem egyeztetem vele a mondandómat. A DK – mint általában mindenki – magából indul ki. Vagyis e közlemény ezen része szemenszedett hazugság. 

Fenntartom, amit az ominózus adásban mondtam: Eljöhet az az idő, amikor nem lesz más választásunk, mint kilépni az Unióból. Például akkor, ha az Unió, bármi áron és akár erőszakkal, fenyegetőzéssel ránk akarja kényszeríteni a migránsok befogadását. Igen, ez lehet a választóvonal a bennmaradás és a kilépés között. Amúgy ezzel semmi mást nem mondtam, mint a lengyelek többsége, miképpen kiderült egy közvélemény kutatásból. Ez a véleményem, a saját véleményem, nem a Fideszé, és nincsen senkivel egyeztetve.

Lehet véleményem? Köszi!

S végül egy apróság: az a szabad utazás, amiről beszélsz, már nem létezik, tudod Niedermüller, te barom! Nem létezik, mert a brüsszeli idióták, a hozzád hasonló gazemberek miatt az Unió belső határain állítják vissza az ellenőrzéseket, így aztán időről-időre órákat lehet ácsorogni például a magyar-osztrák határon. Többet, mint a Kádár-rendszer végnapjaiban. Mondom, miattad meg a kretén politikátok, no és persze a beözönlés miatt, amit ti olyan nagy erővel támogattok és üdvözöltök. Hogy legyetek átkozottak!

FRISSÍTÉS!!!

MÉG EGY APRÓSÁG

Figyelmesen megnéztem újra a felvételt. Nem igaz, amit mondtok. Hazudtok, vagy csak analfabéták vagytok. Mind a mondatból, mint annak környezetéből kiderül, hogy nem azt mondtam, a pápa egy genderben hívő, liberális marha, hanem azt, hogy úgy twitterezik, úgy írt a twitteren, mint egy genderben hívő liberális marha. Nagy különbség! De hát, nektek úgyis feleslegesbármit mondani. Veletek felesleges, sőt, tilos szóba állni.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/40350/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?