hirdetés
Blogolj!

BÁTOR, EGYENES, BECSÜLETES SRÁC, IGAZI JOBBIKOS


Előbb viszonyt létesítünk a kiskorúval, aztán letagadjuk, fenyegetőzünk, pereskedünk, össze-vissza hazudozunk, egyszóval ócska gecik vagyunk?

Igen! Hát persze! Kulcsár pubi, a cipőbe csulázó büdös bunkó, a jobbikos prototípusa:

 

„Kulcsár-ügy: egyre csak duzzad a botrány a Jobbikban

 

Kulcsár Gergely jobbikos képviselőnek valóban viszonya lehetett egy fiatalkorú lánnyal, állítják többen is – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. Az üggyel kapcsolatos helyreigazítási peren megjelent tanúk ugyanis azt mondják, nincs mit helyreigazítani.

A képviselő körüli botrány még tavaly szeptemberben robbant ki, amikor a Ripost arról írt, hogy a többgyerekes parlamenti képviselőnek viszonya lehetett egy a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő, fiatalkorú nővel. Kulcsár Gergely ezt követően beperelte a Ripostot, helyreigazítást kért.

Csakhogy a tanúk szerint nincs mit helyreigazítani.

Nincsen mit helyreigazítani. Lehet egy-két tévedés van benne, de igazából ami ott le van írva, az igaz." – mondta el a Tények stábjának az egyik behívott tanú. 

Kulcsár Gergely tavaly a Tényeknek írásban tagadta a vádakat. Ennek ellenére egy másik tanú elmondása szerint a viszonyról a Jobbikon belül mindenki tudott, Vona Gábor is személyesen, de el akarták tussolni a dolgot. 

A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó információk szerint már több vizsgálatot is tartottak Kulcsár Gergely miatt, eddig eredménytelenül.

Varanyi Sándor volt jobbikos önkormányzati képviselőt is azért zárták ki a pártból, mert ezt és más etikátlan eseteket szóvá tett Vona Gábornak. Ez egyértelműen kiderült abból a levelezésből, amit eljuttatott a Tényeknek, és az is, hogy Kulcsár Gergely elismerte tettét Vona Gábornak.

Kulcsár Gergely körül egyébként nem ez az első botrány. Mint ismert, ő volt az a jobbikos, aki zsidóbérenceknek nevezte a nem jobbikos politikusokat, és ő volt az, aki meggyalázta, leköpte a Dunába lőtt áldozatok emlékművét, a világhírű "cipős" szobrot. Mi több, 2015-ben holokauszttagadás miatt is nyomoztak ellene.” (888)

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/39879/pics/14989252393864771_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?