hirdetés
Blogolj!

ÜRGEBŐRBE, BAZMEG, ÜRGEBŐRBE!


Istenem, még egy darabig ne szólítsd magadhoz ezt szerencsétlen, beteg faszt...

„Gyurcsány megállapodott az Orbán elleni bizonyítékok áráról        

Megint találkozott titkos tárgyalópartnerével Gyurcsány Ferenc – nyilatkozta a DK elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Azt mondta, ezúttal nem látta azokat a dokumentumokat, amik Orbán Viktor svájci bankszámláinak létezését támasztják alá, de a bizonyítékok áráról már megállapodtak.

Svájc, Szingapúr, Putyin, 100 milliók - ezek a kulcsszavai Gyurcsány sztorijának, amelyre továbbra sem mutat bizonyítékot.

Gyurcsány ugyanakkor úgy érzi, hogy nem csak pénzügyi alkut akarnak kötni vele tárgyalópartnerei.

„Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szemben, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre” – fogalmazott a korábbi kormányfő. Egyelőre optimista és rendíthetetlen, de óvatos is az ügyben. Azt is tudja, sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl, de ennél szerinte veszélyesebb, ha ugyan látja a dokumentumokat, de nem beszél róluk. „Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem” – mondta.

Gyurcsány többször is azzal vádolta meg Orbánt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Elmondása szerint erről egy titkos informátor tájékoztatta, aki dokumentumokat is mutatott. A titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát arról tájékoztatták: Orbán Viktorral kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.” (index)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/39776/pics/14986542677172369_800x600.png
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?