Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

REMÉLJÜK…


...hogy a svéd kormány tagjai viszont soha, senkitől sem fognak új személyazonosságot kapni. És mindegyikről lehet majd pontosan tudni, hogy kicsoda. A megfelelő pillanatban. 

 „A svéd kormány még segíti is az ISIS harcosait, hogy nyugodt életük legyen

A svédek ismét bebizonyították, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a keblükön melengethessék a terroristákat. A svéd szélsőliberális kormány legújabb terve szerint azt a több száz férfit, akik visszatérnek a skandináv országba az ISIS szolgálatából, nemhogy nem börtönzik be, de a különböző anyagi javakon kívül még a személyazonosságukat is megvédik, hogy a szomszédjaik ne tudják meg azt, hogy ők hol harcoltak korábban.

A svéd Expressen beszámolója szerint azok a korábban az ISIS kötelékében harcoló dzsihadisták, akik visszatérnek Svédországba, a legtöbb esetben meghúzódva próbálnak meg tovább élni, mivel többségük súlyos bűncselekményeket követett el a Közel-Keleten.

A skandináv ország kormánya azonban ahelyett, hogy a terroristákat börtönbe csukná, még segíti is őket. A 27 éves Walad Ali Yousefnek például egy különleges státuszt adtak, hogy megvédjék a személyazonosságát.

Yousef a javarészt bevándorlók lakta Malmőben él, azonban elmondása szerint komoly nehézségekbe ütközik a munkavállalás során, mivel senki nem akarja alkalmazni, mert már harcolt az ISIS kötelékében. A férfi 2014-ben utazott a szíriai Rakkába, hogy ott lépjen be a terrorszervezetbe. Yousef több képet is feltöltött magáról, amint épp AK-47-esekkel pózol a megszállás alatt lévő városban. Több képen azzal a 39 éves svéd Bherlin Dequilla Gildóval szerepel, aki korábban meggyilkolt emberekkel pózolt mosolyogva.

Többen tartanak attól, hogy az a több mint száz svéd állampolgár, akik jelenleg az Iszlám Állam csapatait erősítik, hamarosan visszatérnek Skandináviába. Magnus Ranstorp terrorizmus-szakértő szerint azok az igazán veszélyes iszlamisták, akik még nem tértek vissza.

Ezek az emberek továbbra is veszélyesek, és a hatóságoknak valahogy kezelni kell majd a miattuk kialakult helyzetet" – mondta Ranstorp.

Bár rengetegen tértek vissza a csatamezőről Svédországba, mindössze a 31 éves Sultan al-Amint és a 33 éves Hassan al-Mandlawit ítélték el külföldi tetteikért. Mind a ketten az Aleppóért vívott harcokban követtek el súlyos bűncselekményeket.

A svéd hatóságokat rengetegen kritizálják amiatt, mert tárt karokkal várják vissza a terroristákat. A skandináv ország politikusai kitartanak amellett, hogy képesek ezeket az embereket integrálni a társadalomba. A kormány még külön anyagi támogatást is küld a terroristáknak.” (888)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/39782/pics/14986602968661514_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?