hirdetés
Blogolj!

ÖTLET


Mint tudjuk, mind közül a legidiótábbak, legelviselhetetlenebbek és legkártékonyabbak a német zöldek. Akik valójában lilák.

Egyiküknek most a következő ötlete támadt:

„Gyakorlatilag szír falvakat hozna létre Kelet-Európába egy német zöldpárti képviselő

Az európai menekültkrízist övező vita közepette a zöldek európai paralamenti frakciójának elnöknője, Ska Keller a menekültek nagyobb csoportjainak Kelet-Európai áttelepítését szorgalmazná. A politikus úgy érvelt, az intézkedés elősegítené a bevándorlók integrációját.

A zöldpárti képviselő a Neuen Osnabrücker Zeitunggal való beszélgetésében állt elő javaslatával, miszerint egy egész szíriai falut kéne átköltöztetni Lettországba – írta a Focus. A képviselőnő elmondta: a krízis során egyértelművé vált, hogy a menekültek szívesebben mennek oda, ahol már honfitársaik is élnek, akik segíthetnek nekik az integrációban és a beilleszkedésben. „A szíriai falu ötlete egy lehetőség, amit fel tudunk használni. Például akkor, amikor a szír menekültek nem akarnak egyedül egy olyan országba települni, ahol még nincsenek letelepített honfitársaik."

Erről az opcióról a Kelet-európai országok ellenállása esetén is tárgyalni kell, szükség esetén le kell cserélni a befogadó országot – reflektált a többek között Magyarország ellen is zajló bizottsági eljárásra és a kelet-európai országok eddigi ellenállására Keller. „A menekültek befogadásának megtagadása ütközik az EU jogszabályaival" – hangsúlyozta a politikus.

Az Európai Bizottság nemrég indított eljárást Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen az Unió 2015-ös megállapodásának megsértéséért, amiért azok húzodoztak a megállapodásban rögzített számú menekültet befogadni az országukba.

A menekültek elosztásának témája a június 22-23-án esedékes EU-csúcson is fel fog merülni – számolt be a Focus.” (mandiner) 

Nos, nekünk támadt egy még ennél is sokkal jobb ötletünk! A zöldek európai parlamenti frakcióját teljes egészében át kellene telepíteni Szíriába! Ez nagyban elősegítené integrálódásukat a normális, nem ön- és közveszélyes emberek világába. És ami még nagyon fontos: nehogy itthon felejtsék a Junckert meg a Verhofstadtot! 

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/39506/pics/14980297836374854_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?