hirdetés
Blogolj!

EURÓPA


„Luxemburg meleg kormányfőjének férje is rákerült a first ladyk fotójára

Xavier Bettel nyíltan meleg luxemburgi miniszterelnök férje részt vett a többi, first ladyknek szervezett programon is.”

Majd úgy száz év múlva, amennyiben az emberiség egyáltalán túléli a következő száz évet, szóval úgy száz év múlva, a mostani, beteg, „liberális” világ romjain létrejövő, ezt a beteg „liberalizmust” végre teljesen megtagadó új világban ez a „hír” benne lesz a történelemkönyvekben. Ott alul, az apró betűs részben, annál a leckénél, amelyik a 20. század végi, 21. század eleji nyugati civilizáció rothadását, végét és bukását tárgyalja majd. Ott lesz a fénykép is, és a jövő tudni vágyó ifjai éppúgy nem fogják teljes valójában érteni, felfogni, átélni ezt a dolgot, ahogy mi is kissé hitetlenkedve olvassuk Madách Ember Tragédiájából a Római színt, s benne a nekrofil jelenetet, mikor Hippia „kilopja” a pestises hulla szájából az obulust.

Hát, csak ennyit szerettem volna hozzá fűzni ehhez a csodálatos, NATO csúcsról szóló hírhez.

Remélem, úgy tíz év múlva a NATO „nyíltan meleg” tábornokai fognak csoportképhez összeállni, csinos kis kosztümben. Olyan cuki lesz. Olyan meleg. Olyan befogadó. Olyan liberális. Annyira európai.

És most lehet nyugodtan őrjöngeni… 

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/38648/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?