A hét vallási híre az ORF-en

Tisztelt Bayer Úr,

már kedden szerettem volna írni Önnek, de időm nem engedte. Kedden reggel az ORF oldalán a fő-hírek között vallás címszó alatt, a következő cikk ""Homophop":Ex-Prälat rechnet mit Kirche ab" jelent meg. Kb. reggel 9-töl egészen estig, 23 óráig egészen biztosan kint volt, tehát mondhatjuk, egész nap főcímként szerepelt. Azóta már a főoldalról lekerült, hogyha bemegy az ORF vallással foglakozó oldalára a cikk jelenleg a 14-ik helyen van, lehet mire Ön olvassa még lejjebb csúszik. Ehhez képest egy másik vallási hír sem került azóta, a főoldalra a szalagcímek közé. Nemhogy egy egész napra, de még 15 percre sem. Ezzel csak azt szeretem volna kihangsúlyozni, a legritkább estben jelnek meg a szalagcímek között vallási jellegű hírek, kivéve ha az egyház és/vagy vallás ellenes. 

Csináltam egy copy screent, hadd csodálhassa meg saját szemével az ORF keddi nyitólapját. 

Mielőtt az ateisták kétségbe esnének, hogy már leszorult  a 14-edik helyre a vallási hírek között, de mint látni fogja, az ORF mindent megtesz, hogy felhívja rá a figyelmet. Míg a többi cikk szürke alapon van, addig ez az "ocsmányság"  fehér alapon van feltüntetve, és egy egy decens "Tipp" kockácskával is megvan jelölve. Nehogy valakinek elkerülje figyelmét. Sőt a címet is kibővítettek, és egyértelműsítették "Charamas:Leszámolás a "homofob" egyházzal". 

Biztos ami biztos erről is csináltam egy copy screent.

Nem akarom lelőni a poént, de olyanok lesznek benne, hogy a "homoszexualitásom Isten ajándéka", "a fél egyház homokos", "az egyház pedofíliát szisztematikusan előhozza (az emberekből/papokból)"


Az ocsmányság:
http://religion.orf.at/stories/2840787/

Az ORF vallási oldala:

http://religion.orf.at/

A cikk szerzője Johanna Grillmayer (https://www.facebook.com/johanna.grillmayer), egy hardcore feminista, aki egyébként már évek óta borzolja a keresztény (legfőképpen katolikus) olvasok idegeit az ORF-en vallási témának álcázva. Nem egyszer a 444-es és index-es stílusban.
Pl. 4 éve húsvétkor Jézust és az Apostolokat nevezte disznópásztornak. Rendszeresen ajnároz az ORF vallási oldalán keresztény, és főleg katolikus vallás ill. egyház ellenes/kritikus könyveket, írókat, filmeket. Kedvenc témái közé tartozik, a Vatikán és a Fasizmus "egyezménye". 
Persze a mohamedán vallással szemben, már sokkal elnézőbb, nem egy mosdató cikket írt velük kapcsolatban. Míg a keresztény egyházakkal kapcsoltban az egyház és vallás ellenes könyveket hirdeti. Addig az iszlámmal kapcsoltban, pontosan ennek ellentétét teszi. Kitűnő példa erre az "Iszlám az irgalmasság" című könyvről írt bemutatója. : http://religion.orf.at/stories/2562929/ A z ajánló utolsó pár sorában szuperlatívuszokban beszél a szerzőről, és a könyvről. 
Bayer Úr ezért nincsen itt szükség CEU-ra meg, 444-re és indexre, ugyanis közoktatás és közmédia elvégzi ugyanazt az agymosást közpénzen.

A németek megint megoldottak mindent:

Csakhogy valami vidámat (inkább tragikomikus) is küldjek, ezt az SWR-nél dolgozó barátom küldte, ezt kis videót facebookon. A németek az integrációért felelős szervek megértették, miért félnek az emberek migráns al/bérlőktől ill. lakótársaktól.  Nemcsak megértették, a megoldást is tudják. Nem nem káprázik  a szeme, és a videó nem is fake, az ARD hivatalos facebook oldalán postolták ki. A svájci lakótársam 5 percig nem hitte el,hogy ez nem kamu, hogy ezt halál komolyan gondolják. Szerintük azért nem akarunk migráns lakótársat, albérlőt, mert az nem tudja,hogy a kék kukába kell dobnia a papírt, vagy hogyan kell kicserélni a porzsákot a porszívóban. :D De semmigond, az integráció keretében megtanítják őket erre, sőt "albérlő jogosítványt" kapnak róla :D


https://www.facebook.com/tagesschau/videos/1029282933876043/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/38146/pics/14945813755960243_800x600.jpg
Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?