hirdetés
Blogolj!

NYERTESEK ÉS VESZTESEK


Az LMP az alábbi, diadalittas jelentést adta ki tegnap:

"Vereséget szenvedett a kormányzati hazugsággyár

 LMP Közlemény

 A Pesti Srácok és a Magyar Idők azt állították, hogy Sallai R. Benedek nyertese a termőföld-pályázatoknak. Másodfokon is vesztettek.

„Ma hozott másodfokon ítéletet a Fővárosi Törvényszék Sallai R. Benedek LMP-s politikusnak a Földművelésügyi Minisztérium és Bitay Márton Örs államtitkár, valamint a Pesti Srácok, és a Magyar Idők kormányközeli lapokkal szemben indított személyiségvédelmi perben. Az ítélet alapján a törvényszék mind az FM-et és államtitkárát, mind az érintett  lapokat elmarasztalta.

A kormánypártok és Földművelésügyi Minisztérium egy évvel ezelőtt kezdtek alaptalan lejárató kampányt Sallai R. Benedek, LMP-s politikussal szemben. Azt állították, hogy a kormány birtokpolitikáját, és a termőföld-privatizációt élesen bíráló ellenzéki politikus maga is nyertese lenne a kormány termőföld pályázati-rendszerének, illetve, hogy maga is vásárolt volna állami földet.

Az ügyben a hazugságokat előszeretettel hangoztató Bitay Márton Örssel, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkárával szemben, illetve a Pesti Srácok c. portállal és Magyar Idők c. lappal szemben az LMP-s politikus jó hírnév megsértéséért személyiségvédelmi pert kezdeményezett, és immár másodfokon is pert nyert. 

»Az ítélőtábla Bitay Márton Örsöt és az FM-et hamis állításai miatt elmarasztalta, a jogsértéstől eltiltotta, és mind az FM-et, mind az érintett lapokat elégtételadó közlemény közzétételére, valamint sérelemdíj megfizetésére kötelezte« – nyilatkozta dr. Pálvölgyi Miklós, az ellenzéki képviselő ügyvédje.”

 

Sallai R. Benedek (kép: magyarnarancs.hu)

Nagy öröm tudni, hogy Sallai R. Benedek, meg a felesége, meg az összes cége valójában vesztese a termőföld-pályázatoknak, meg úgy általában, az életnek, mint azt a mellékelt táblázat kristálytisztán bizonyítja. Hiszen Sallai R. Benedek és felesége és cégeik mindössze alig 271 millió forintot kasszíroztak az elmúlt években.

S ha ők a vesztesek, akkor képzeljük csak el, milyenek lehetnek a nyertesek!

 (Böngészgesse a mellékelt táblázatokat Sallai R. Benedek veszteségeiről!)

skmbt_c36017030816471.pdf

 

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/37810/pics/lead_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?