hirdetés
Nincs telitalálat az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 12, 21, 24, 33, 88. Joker: 556729. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 559 640; a 3 találatos szelvényekre egyenként 17 715; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1315 forintot fizetnek.
Blogolj!

EGY MOZGÁSSÉRÜLT NŐ ESETE A MIGRÁNSOKKAL


Íme, az eredeti hír: 

Protests on Swedish island, attack on refugee center after rape of wheelchair-bound woman 

Several protests have been held on the Swedish island of Gotland and a refugee center there has been attacked with stones since police released several men, reportedly asylum seekers, accused of gang-raping a wheelchair-bound woman.

The incident took place in the small town of Visby on Gotland on October 2. A woman in her 30s contacted police about the rape, Swedish Aftonbladet newspaper reported, citing her lawyer Staffan Fredriksson.

The victim said that she had shared a taxi home with a man after going to a restaurant. At some point, she said she needed a toilet and the man offered the one at his place.

“She followed him in and had no fears that something would happen. Then the man took advantage of the situation. The abuse started in the toilet,” Fredriksson said, adding that several other men joined in the abuse. (www.rt.com/news/362234-sweden-rape-wheelchair-protests/) 

Hevenyészett fordításban:

Tüntetés a svéd szigeten azután, hogy a migránsok megerőszakoltak egy kerekesszékes nőt a menekült-állomáson 

Több tüntetés is volt a svédországi Gotland szigeten, és a befogadó központot megtámadták kövekkel, miután egy ottani bandát vádoltak meg egy kerekesszékes nő megerőszakolásával.

Az incidens a Gotland szigeti városkában, Visbyben történt október 2-án. A harmincas hölgy megerőszakolásáról a svéd Aftonbladet számolt be, a nő ügyvédjét, Staffan Fredrikssont idézve.

Az áldozat elmondta, hogy egy étteremből hazafelé menet megosztotta taxiját egy férfival, és az úton közölte, hogy el kell mennie vécére. A férfi felajánlotta neki, hogy nála lehetősége van erre.

A hölgy követte a férfit, és nem félt, nem gondolta, hogy bármi is történhet. De a férfi kihasználta a helyzetet. Az erőszak a vécében kezdődött. Az ügyvéd elmondta, hogy több férfi csatlakozott az erőszaktevőhöz. 

Egy kerekesszékben ülő, mozgássérült nőt erőszakolnak meg ezek az állatok?

És miért nem koncolják fel őket?

Nincs több kérdésem…

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/30873/pics/14761702403231861_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?