hirdetés
Blogolj!

CSAK EGY KÉRDÉS


Ez az alaphírünk: 

„Iraki férfi bántalmazott egy nőt egy józsefvárosi szórakozóhelyen

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat F. O. 29 éves iraki állampolgár, budapesti lakos ellen garázdaság vétsége miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Magyarországon 2008-ban menekültként elismert iraki férfi augusztus 28-án egy VIII. kerületi szórakozóhelyen megfogta egy nő karját, amit a nő inzultálásnak vett, nemtetszését fejezte ki, és felszólította a férfit, hogy hagyja ezt abba.

A férfi az elutasítástól dühös lett, és többszöri szóváltást követően a sértettet az egyik asztalról felvett üveggel arcon dobta, majd a székével együtt fellökte a nőt, aki a bántalmazástól könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nyomozás alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. O. iraki állampolgárt, akit hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki.

F. O. tagadta a bűncselekmény elkövetését, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.” (police.hu, 444)

És akkor a kérdés: Nevezett szórakozóhelyen kizárólag nők tartózkodtak? Ugyanis amennyiben nem, akkor érthetetlen, hogy nevezett iraki férfi hogyan tudta saját lábán elhagyni a helyszínt…

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/30382/pics/14744444189738208_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?