hirdetés
Blogolj!

HOGY VILÁGOS LEGYEN...


Az idióták és a gazemberek kedvéért (Schilling Árpádnak, mint mindkét halmazban érdekeltnek, külön szeretettel!), továbbá azért, hogy legalább mi lássunk tisztán:

„Trump véget akar vetni az új hidegháborúnak

Trump véget akar vetni az új hidegháborúnak, de ezt az amerikai média döntő többsége képtelen megérteni, mondta Stephen F. Cohen Oroszország-szakértő, a New York-i Egyetem nyugalmazott professzora a CNN műsorában.

Stephen F. Cohen Oroszország-szakértő szerint az amerikai média nagy része rossz szolgálatot tesz, és árt az állampolgároknak, amikor tartalmakat hallgat el Trump NATO-orosz viszonnyal kapcsolatos érveiből. A New York-i Egyetem és a Princetoni Egyetem nyugalmazott professzora a CNN műsorában elmondta: a médiának azt is abba kellene már hagynia, hogy Donald Trumpot orosz kémnek vagy Putyin emberének állítja be.

Ez lényegében csak Hillary Clinton kampányának a része. Cohen szerint ugyanakkor az amerikai média képtelen megérteni, hogy Trump nem azért közeledik Oroszországhoz, mert Putyin kezében lenne, hanem azért, mert véget akar vetni az új hidegháborúnak.” (RealClearPolitics Russia Expert Stephen Cohen: Trump Wants To Stop The New Cold War, But The American Media Just Doesn't Understand, Mandiner.hu)

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/29139/pics/14701361287922521_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?