hirdetés
Blogolj!

„ISTENVERJENKULTUR”


„Fiatal nőket zaklattak a berlini kultúrák karneválján

Berlini rendőrök három férfit előállítottak egy incidens után, ami a városi kultúrák karneválján, a Blücherplatz környékén történt szombat este 19 óra tájékán.

Nagyjából tíz férfi támadott meg két fiatal - 17 illetve 18 éves - német lányt, akik épp táncoltak és szórakoztak, és kezdtek velük erőszakoskodni. Egyiküknek a telefonját is elvették. Helyszíni beszámolók szerint a két lány próbálta elhagyni a helyszínt, de ezt az erőszakoskodók nem engedték.

Miután a rendőrök a helyszínre érkeztek, a csapat szétszéledt, de hármat közülük - mind 14 és 17 év közöttiek - így is sikerült őrizetbe venni. Ketten közülük török származásúak; a Tagesspiegek szerint nem menekültek, hanem Berlinben születtek, a harmadik nemzetiségét eddig nem sikerült azonosítani. Előkerült az elkobzott mobiltelefon is, amit visszaszolgáltattak eredeti tulajdonosának.

Időközben kiderült, hogy pénteken ugyanezen a helyszínen egy 16 éves lányt molesztáltak. A Tagesspiegel azt írja, hogy az említett színpadot vasárnap idő (és sötétedés) előtt, már este 8 óra tájékán bezárták, hogy elkerüljék az esetleges újabb attrocitásokat. A rendőrök most további esetleges áldozatok jelentkezését várják.

Szilveszter éjjelén Kölnben került sor tömeges molesztálásokra, és ennek nyomán tüntetések zajlottak a bevándorlók ellen Németországban.” (Tagesspiegel/Deutsche Welle, 444) 

Semmi baj! Hamarosan jöhet vízum nélkül a többi. De remélhetőleg csak Németországba. Legfeljebb majd szaporodnak a Merkelnek küldött disznófejek.

A németek pedig ide menekülhetnek, hozzánk. Szeretettel várjuk őket!

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/27315/pics/14634675295123679_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?