hirdetés
Blogolj!

HÍREK 138.


„Botrányos szexvideóval állt bosszút a megcsalásért a 15 éves fiú

Szexvideóval állt bosszút egy 15 éves, salgótarjáni fiú, miután megcsalta a vele egykorú barátnője - tudta meg a Blikk. A két fiatal egy salgótarjáni középiskolában tanul, nemrég még egy párt alkottak.

A tinédzserek videóra vették az aktust, ami talán soha nem is derült volna ki, ha a fiú nem tudja meg, hogy barátnőjének egy tanárral is viszonya volt. 

Az egész iskola végignézte, like-olta, a lány pedig majd elsüllyedt szégyenében – mesélte a Blikknek egy ismerős, aki úgy tudja, az ügyben a lány szülei feljelentést tettek. Mindent elmondtak a rendőrségen. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén egyelőre nem találták az ügyet.

A videó napokig elérhető volt az interneten, de már eltávolították. A középiskolában fegyelmi vizsgálat indult.

Az iskola igazgatója elárulta, hogy személy szerint nem nézte meg a felvételt, de kollégáitól úgy tudja, hogy meglehetősen botrányos. Azt is elmondta, hogy megbüntették a diákot, aki az internetre feltöltötte a házipornót.” (Index) 

Hogy mivé lettek a fiaink és leányaink, hogy mi van a lelkükben vagy a lelkük helyén, azt majd egyszer megtudjuk, a maga teljes valójában. Rettenetes nap lesz, és nem róluk, hanem rólunk fog szólni.

Addig is, egy kérdésem lenne, és nem értem, hogy ezt miért nekem kell feltennem:

Mi az, hogy a 15 éves lánynak viszonya volt egy tanárával?

Egy nagykorú, felnőtt férfi viszonyt folytat egy gyereklánnyal, aki ráadásul a saját diákja?

Ez véletlenül nem bűncselekmény?

De. Az. Viszont akkor az iskola igazgatója ne csak a 15 éves diákot büntesse meg (azt is, naná!), hanem indítson már vizsgálatot, hogy ez igaz-e, és ha igen, ki az a tanár!

Aztán feljelenteni, az iskolából pedig azonnal kibaszni.

Nagyjából ennyi…

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/24140/pics/14534613828940590_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?