hirdetés
Blogolj!

HÍREK 137.


„Orbán a GE vezetőivel tárgyalt a paksi bővítésről

Kedden kijött a hír, hogy az amerikai General Electric nagyon beszállna a paksi bővítésbe, a szerdai kormányülés előtt már a cég alelnökével tárgyalt Orbán Viktor és Lázár János.” (444) 

Fotó: Árvai Károly

Most kezdjünk el nagyon figyelni, mert a szemünk láttára fog az undok csimasz átváltozni gyönyörűséges pillangóvá! Vagyis: Ha beszállnak az amerikaiak Paksba, akkor Paks lesz a világ legfrankóbb projektje, és az összes mai ellenző köcsög sírva fogja belógatni nyelvét az amerikaiak valagába, olyan arckifejezéssel, mintha szent ostyát vennének magukhoz.

(Kiegészítő a hírhez: A 444 cikkentyűje alá ezt írta egy bobojka nevű ánuszgyűrű: „bobojka • 13 perce Hiányolok egy félkiló c4-et az asztal alól.”)

Még szerencse, hogy a 444-es fiúk múlt hét óta moderálják a hozzászólásokat, mert olyan nagyon elszaporodott a gyűlölet. A magyar miniszterelnök, néhány miniszter és a GE irányítóinak tárgyalóasztala alól hiányolni a robbanószert viszont nem gyűlölet. Világos ez is. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Mert én például azt hiányolom, hogy nem tudjuk, ki bobojka, és e tudás hiányában nem lehet agyonverni és felkoncolni.)

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/24080/pics/lead_800x600.jpeg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?