HÍREK 70.

Meg akarták kövezni a bevándorló negyedben a filmes nőt

Kövekkel dobáltak meg egy svéd újságírónőt, aki arról szeretett volna filmet csinálni egy bevándorlók lakta környéken, hogy miért dobálnak köveket az ott lakók a rendőrökre.

Úgy gondolták, átléptük a határt, és az ő földjükre léptünk -nyilatkozta magyarázatul Valentina Xhaferi.

Stockholm Tensta nevű külvárosát nagyrészt bevándorlók lakják, akikről az a hír járja, hogy a rendőröket és az államhatalom más képviselőit megkövezik. A filmes ennek a hírnek akart utánajárni, mivel ki akarta deríteni, mi bántja igazán a külváros lakóit. 

Miközben egy téren épp egy helyivel beszéltek, aki nyilatkozott nekik, feltűnt egy ideges ember, aki később a klánjával tért vissza, és közölte, kövek vannak nála, és most megmutatja, mi az a megkövezés. A stáb menekülni kezdett, három fiatalember pedig rátámadt.” (Mandiner)

Fotó: Maninder.hu - Röszke

De hol van ilyenkor a rendőrség? Hol a jog és a jogbiztonság? Hol vannak a mindenkire egyformán érvényes törvények? Az erőszak tilalma? Hol a békesség? Merre keressük a normális életünket?

Ilyenkor mit mondanak az elmebeteg bevándorláspárti svéd liberálisok? Tudom… Azt, hogy ebből nem lehet, sőt, tilos általánosítani.

Mindenből tilos általánosítani.

A Dániában élő muszlimok hatvan százaléka nem fogadja el a dán alkotmányt és iszlamista alkotmányt szeretne. De ebből se vonjunk le semmilyen következtetést.

Ne vonjunk le következtetéseket, ne gondolkodjunk, ne higgyünk a szemünknek, ne akarjuk tudni, amit tudunk, és ne állítsuk logikai sorba a történéseket.

Csak hallgassuk áhitatosan a kötelező mantrákat a bevándorlók nagyszerűségéről és szükségességéről, meg a szeretetről. Hallgassuk a vallástalan vallásgyűlölők szemforgató hivatkozásait Jézusra és a Bibliára. S ha épp meg akarnak kövezni, agyon akarnak verni, le akarnak fejezni muszlim bevándorlók, ha éppen megerőszakolják asszonyainkat és lányainkat, ha éppen ellepik városainkat, mint a patkányok, és megalakítják saját „rendőrségüket”, akkor legfeljebb nézzünk félre.

Ha éppen ránk robbantják a világunkat, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt, akkor gyakoroljuk a türelem erényét.

Nem hiszem, hogy ez menni fog…

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/22117/pics/14465727805990241_800x600.jpg
Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?