HÍREK 68.

„A MIGRÁNSIMÁDAT ELSŐ ÁLDOZATA: ELTŰNT A FŐSZERKESZTŐ

Christoph Biró, az osztrák Kronen Zeitung napilap stájerországi, regionális kiadásának, a Steirerkrone főszerkesztője bátor hangvételű írásban állt ki Ausztria és az osztrák nép védelme mellett. Komoly gondjai lettek belőle.

„Egyes afgánok nem csupán azért piszkítják az osztrák vasutak vagonjainak üléseit, hogy a szükségükön enyhítsenek . ‘Ide nem ülünk’, idézi Biró a migránsokat, ‘itt keresztények ültek.’”

„A befogadótáborokban nem a felállított vizesblokkokat használják, hanem mellette végzik el a dolgukat, majd az ott dolgozó női kisegítőknek szólnak, hogy takarítsák el a piszkot, elvégre azért vannak ott.”

„Tudomásunk van fiatal, tesztoszteron által vezérelt szírekről, akik agresszív szexuális zaklatást engednek meg maguknak, de sértetlenül megússzák azt.”

Az ominózus jegyzet a Twitteren is kering

Csupán néhány azokból a mondatokból, amelyeket Christoph Biró, a Steirerkrone (a Kronen Zeitung stájerországi regionális kiadványa) főszerkesztője vasárnap jelentetett meg. Az összes, a migránsválsághoz kapcsolódó keserűségét kiírta magából. „A hangulat már régen megváltozott. A menekültáradatot már nem fogadják tapssal… Ahhoz túl sok minden történt közben” – írja Biró.

„A hordák megrohamozzák a szupermarketeket, ahol felpakolnak mindent, amit gondolnak, majd eltűnnek. A rendőrség tehetetlen” – tér ki Biró egy újabb részletre.

A főszerkesztő határozottan fejti ki a véleményét a megoldással kapcsolatban is. „Most már világos kell, hogy legyen a helyzet mindenki számára, tekintet nélkül arrra, hogy keményvonalas jobboldaliról, vagy szociálromantikus balosról van szó. Le kell zárni a határokat, hogy megvédjük Ausztriát és annak lakóit.”

A cikk nyomán elképesztő kommentáradat zúdult a Kronen Zeitung portáljára. Az osztrák Médiatanácshoz kedd reggelig 37 panasz futott be, az SOS Mitmensch emberjogi szervezet pedig kikérte a grazi állami ügyész állásfoglalását a cikkel kapcsolatban. Az írást azóta a Kronen Zeitung eltüntette a portáljáról, Christoph Biró pedig átmenetileg visszavonult a szerkesztőségből. A cikket teljes terjedelmében egy másik online felületen, az Unzensuriert.at oldalán lehet elolvasni.

Az osztrák média jó része szerint Christoph Biró ügyészségi eljárásra számíthat.” (Magyar Idők)

Christoph Biró megírta az igazat. Ám az igazat nem lehet megírni.

Az Európai Unió végzett a demokráciával.

Egyik végében – Portugáliában – hiába győzött egy politikai erő a választásokon (a baloldal!), az államelnök nem ad nekik kormányalakítási megbízást, mert azt mondja, a megszorítás-ellenesség árt az ország érdekeinek.

A portugál államfő felülbírálja a portugál nép döntését.

És mivel ez egybeesik az EU szándékaival, hát senki nem szól egy árva szót sem. (Csak összehasonlításképpen: képzeljék el azt a pillanatot, amikor a választáson győztes baloldalnak Áder János köztársasági elnök nem adna kormányalakítási megbízást, bármilyen indokkal. Vége lenne a világnak. Még szerencse, hogy ez a veszély amúgy nem fenyeget…)

Ausztriában pedig egy újságírót tesznek éppen tönkre, mert nem a mainstream politikai és média „elit” elvárásainak, hazugságainak és álomvilágának megfelelő cikket írt, hanem merészelt szólni a valóságról.

Ügyészség fogja vegzálni, ki fogják rúgni, el fogják lehetetleníteni, tönkre fogják tenni.

Közben pedig naponta el fogják mondani, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság.

Ideje van egy lázadásnak, egész Európában. Ezzel a mocskos, levitézlett, ócska gazemberekből álló bagázst el kell takarítani. Amilyen gyorsan csak lehet!

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/22001/pics/14461059868859944_800x600.jpg
Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?