Blogolj!

ODOAKER SEGÍTS!

Lassan azért elég lesz ám ebből.

Bár nagyon megható volt, amikor a luxemburgi miniszterelnök férjhez ment. Kicsit sajnáltam, hogy nem volt rajta rózsaszín habos tütü, de így is tetszett. Olyan igazán európai volt, és ebben sajnos nincsen semmi cinizmus. Mert Európa ma ilyen.

De lassan elég lesz ebből. Odoaker már a kapuk előtt kurjongat. És nem érti igazán a problémát. Ráadásul nem akarja feleségül venni a luxemburgi miniszterelnököt sem, meg Juhász Pétert sem, de még Ungár Klárát sem. (Pedig ez utóbbinak jót tenne…)

Nézzük sorjában:

Debrecenben, a város jövőjéről szóló sajtótájékoztatón egy indexes európai azt a kérdést intézte a miniszterelnökhöz, hogy mit üzen a homokosoknak a homofóbia elleni világnapon.

Itt álljunk is meg egy pillanatra.

Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan:

LESZARJUK A HOMOFÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT!

Leszarjuk az idióta világot, amelyben ez egyáltalán létezik. Pontosan ugyanannyi jogunk van homofóbnak lenni, mint bármi másnak. És nem kötelező semmilyen módon viszonyulnunk ehhez az egész elmebajhoz, ehhez a kreténséghez, ehhez a pótcselekvéshez, a végső európai romlás nyilvánvaló és taszító végtermékéhez. Fel tudjátok ezt végre fogni? Nincs viszonyunk veletek és hozzátok. Legyetek homokosok, intézzétek a dolgotokat ahogy akarjátok, és soha, soha többé ne akarjatok bennünket beavatni ebbe az egészbe. Mert nekünk ez egyszerűen undorító. És jogunk van, elidegeníthetetlen jogunk van a saját undorunkhoz.

Mindebből pedig az következik, hogy a miniszterelnök valóban hibázott. Na nem azért, mert azt mondta, amit mondott, hanem azért, mert azt gondolta, muszáj válaszolnia az indexes európai provokációjára.

Nem muszáj.

A helyes válasz:

SEMMIT SEM ÜZENEK, MERT NINCSEN HOZZÁ KÖZÖM.

De nem ezt válaszolta, így a provokáció sikeresnek bizonyult. Összeszaladtak a honi európaiak. Vinnyognak, nyüzsögnek, rágnak. És megnyilvánulnak, melyik, hogy.

A Juhász Péter nevű európai például úgy, hogy trágárságokat ír Orbánról és Orbánnak, és azt gondolja, hogy ettől bátor. Jaj, pedig dehogy! És –mint mondtam – még Odoaker sem akarja feleségül venni.

Ungár Klára tovább megy. Ő az elvben létező saját meggyőződését is sutba vágva, egyszerűen lebuziz két fideszes képviselőt.

Itt is álljunk meg egy pillanatra.

Ha Ungár Klárának igaza lenne ebben a dologban, vagyis a megnevezettek valóban homokosok lennének, neki akkor sincs semmi joga ezt nyilvánosságra hozni az érintettek tudta és beleegyezése nélkül. Ugyanis mindenkinek legszentebb joga, hogy mit kezd saját nemi identitásával, és az is többek között, hogy ezt meg akarja-e osztani a világgal.

Ha pedig nincs igaza, akkor mindez fennáll, de rágalmazással is súlyosbodik.

Ungár Klára nem liberális. Csak egy ócska, gonosz senki. Tehát igazi, modern európai. Puszta létezése és látványa bizonyítja Goethe igazát. A Mester ezt mondta:

„Nagy elégtétel a sorstól, hogy a lélek arccá válik”

Itt tartunk most.

Európa lelke is arccá vált. Hasonlít a Klárikáéra.

Odoaker, segíts! 

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/12969/pics/14328906069559678_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?