2015.09.09.

hír: "hétfőn több mint száz migráns tagadta meg Dániában, hogy ujjlenyomatot adjon, és gyalog indultak el Svédország felé. Döntésüket a szigorúbb dán bevándorlási szabályokkal indokolták, míg a svédek állandó letelepedési engedélyt adnak minden szír menekültnek. Végül több órás tárgyalás után a vonulók nagy része hajlandó volt buszra szállni, hogy nyilvántartásba vegyék őket a rendőrségen."

Ezt most azért rögzítsük, mert ivadékaink máskülönben soha nem fogják elhinni. De így talán majd ráakad valaki, mint Szürke Gandalf  Isildurnak, Gondor királyának beszámolójára a Hatalom Gyűrűjéről…

És „az írás mely eleinte oly tisztán kivehető volt, akár a tűz lángja, most végleg eltűnt. Titokká lett, melyet csak a tűz fedhet fel.” „Mordori nyelven íródott, de én meg nem szólalok rajta”… 

Igen, így fog kezdődni az írás. A Gyűrű pedig Dzsihadi Johnhoz került, és az egész így kezdődött:

…a bevándorlók aztán elindultak Mordorból, és megérkeztek középföldén keresztül a Megyébe, és áttörtek Magyarország határán. „No fingerprint!” – üvöltötték, és megindultak. Műanyag palackokkal hajigálóztak, később kövekkel. Nekimentek a rendőröknek, nekimentek mindennek.

Az egész Megye csak állt és nézett.

És a Megye élén igazi hülyék álltak éppen. Éppen abban a sorsdöntő pillanatban.

„Deutschland! Deutschland!” üvöltötték aztán, mert így jelezték, hová tartanak éppen a Megyén belül.

És nekiindultak. Árkon-bokron, autópályán keresztül.

„Merkel! Merkel!” üvöltötték a Megye egyik legbefolyásosabb és leghülyébb vezetőjének a nevét.

És aztán így megérkeztek Németországba.

Ott néhány belterjes, idióta hobbit várta őket, „Welcome Refugees!” táblákkal. A bevándorlók mosolynak álcázott vicsorgással fogadták a behódolást, ettek valamit (de inkább kidobálták a nekik felajánlott ételt), aztán tovább indultak.

„Denmark! Denmark!” üvöltötték, és mentek. Tovább a Megyében.

Így aztán meg is érkeztek Dániába.

Hamlet atyjának szelleme a Helsingöri vár fokán állt, és a távolba nézett. De ezt a mordoriak nem látták, és őszintén szólva nem is nagyon érdekelte őket. Inkább ettek valamit, pihentek egy kicsit, pár órát csupán, mert az Uruk hai-ok nem éreznek sem fájdalmat, sem fáradtságot, és tovább indultak.

„Malmö! Malmö!” üvöltötték, és mentek. Árkon-bokron, autópályán keresztül.

Malmö pedig felkészült a fogadásukra. Malmö ugyanis már évekkel azelőtt elesett, Malmöben már ők voltak az urak. A város némely kerületébe a Megyéből származó bennszülött már évek óta nem merte betenni a lábát. Azokban a kerületekben már mordori törvények uralkodtak, mordori szokások szerint éltek. Mindenki azt gondolta, Malmö lesz a végállomás.

De nem.

Mikor megérkeztek Malmöbe, végre összeölelkeztek a sajátjaikkal. Aztán másnap nekivágtak.

„Oslo! Oslo!” üvöltötték, és mentek.

Osloba érve megpihentek kicsit, vételeztek még melegebb ruhákat, mert arrafelé már nem volt kedvükre a klíma. Mikor jól beöltöztek, nekivágtak.

„Reykjavík! Reykjavík!” üvöltötték, és mentek. A derék norvégok segítséget kértek és kaptak, a Megye vezetői gyorsan körbehordozták a véres kardot Megye-szerte, hogy mindenki adjon sok-sok pénzt hajókra.

És összeadták a sok-sok pénzt, a mordoriak megkapták a hajóikat, és elhajóztak.

Reykjavíkban aztán végre pofán baszták őket.

Ekkor a Megye vezetői felháborodtak, és újabb erőket küldtek szegény bevándorlók megsegítésére, akik akkor már Reykjavík főterén álltak, és azt üvöltötték, hogy „Nuuk! Nuuk!” – ami Grönland fővárosa.

A Megye vezetői, miután szétverték a bevándorlókat pofán baszó izlandiakat, sebes hajókon vitték őket Grönlandra.

Az eszkimók (Inuitok, bocs!), meg csak álltak a parton, és néztek, mint hal a szatyorban. Ekkor egy a Megyéből, egészen pontosan Magyarországról származó kísérő így szólt az egyik inuithoz:

„Sokan tengődtök-é még e vidéken?”

Az inuit pedig így válaszolt:

„Sokan bizon, többen, mint ujjamon
Számíthatok. - Szomszédimat, igaz,
Agyonverém már mind, de hasztalan,
Mindég kerülnek újak; s oly kevés
A fókafaj. - Ha isten vagy, tegyed,
Könyörgök, hogy kevesb ember legyen,
S több fóka. –„

Ezzel a párbeszéddel patthelyzet látszott kialakulni, de ekkor a mordoriak megoldottak mindent.

„Halifax! Halifax!” üvöltötték, és partra sem szállva tovább indultak.

Halifaxban az amerikai parti őrség várta őket. Letérdepeltették mindet, kezüket hátra bilincselték, aki megpróbált műanyag palackokkal dobálózni, azt agyonlőtték. Utána a némileg elcsöndesedett bevándorlókat haladéktalanul elszállították Guantanamora, és bezárták őket egy fogolytáborba.

Guantanamon néhány hetet töltöttek, kicsit kezesebbek is lettek. Utána pedig hajókba pakolták és kizsuppolták mindet.

Meg sem álltak egészen Szíriáig.

De a Megye addigra már elesett…

Címkék: Publicisztika
2015.09.09.

Egy 25 éves szír férfi –mert „megunta” a várakozást, rátámadt egy rendőrre Kiskunhalason.

Mi rettenetesen meguntuk, hogy ezek ide jönnek, lerohanják Magyarországot, mint egy kibaszott sáskajárás, és a legelemibb civilizációs normákat is képtelenek betartani.

Már a rendőreinket is megtámadják?

Letartóztatni, bilincsbe verni, ha ellenszegül, szétverni a pofáját, és haladéktalanul kitoloncolni!

Aki betartja a törvényeinket és a szabályainkat, az megkap mindent, ami törvény szerint jár.

Aki nem, az takarodjon a kurva anyjába!

Elég volt!

Címkék: Publicisztika
2015.09.08.

A Mandiner hozza az alábbi írást, amely ma jelent meg a Junge Freiheit-ban. Megérdemli, hogy én is kitegyem. Olvassák csak minél több helyen. És a németül tudóknak ajánlom a cikk alatti kommenteket is. Mondom: NEM VAGYUNK EGYEDÜL!!!! 

Németország utolsó barátja

Henning Hoffgaard

2015. szeptember 8. 11:26

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. Az emberek bíznak Orbánban. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek.

„Orbán mélyen belehelyezi az ujjait a német menekültpolitika sebeibe, amely mára minden gátlását elvesztette. Mindenkit befogadunk. Minden menedékkérőt »szakmunkásként« és »új polgárként« üdvözlünk. Ezt az ő országa is megszenvedi. A magyar határokon naponta illegálisok ezrei gázol át. Míg Merkel és társai azzal próbálkoztak, hogy a határainkon lévő teljes szuverenitásvesztést pszeudo-humanitárius szólamokkal eltusolják, Magyarország cselekedett és kerítést épített a szerb határra. Brüsszel szája habzott a dühtől, Orbánt ez hidegen hagyta. Az ország, amely saját határait nem képes ellenőrizni, idővel semmit nem képes kontroll alatt tartani.

Görögország százával küldi a menekülteket

Jelenleg Magyarország az egyetlen ország, amely megpróbálja saját külső határait, melyek egyben az EU külső határai is, hatékonyan megvédeni. Ahogy azt az EU-s szerződések is megkívánják. Ez a férfi tartja magát a hatályos jogszabályokhoz, és még le is szidják emiatt. »Bizonyosan nem azokhoz tartozik Európában, akik közös megoldást igyekeznek találni, helyette sokkal inkább az erős embert játssza« — mondta róla Werner Faymann osztrák kancellár. Pár nappal később így nézett ki a Faymann-féle közös megoldás: minden Magyarországról érkező menedékkeresőt a legrövidebb úton Németországba szállítottak. Az, hogy Olaszország és Görögország szintén tízezreket enged át, már nem is téma.

(...)

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. A leszerepelt, korrupt baloldali ellenzék marginálissá vált. Az emberek bíznak Orbánban. A felmérésekben pártja, a Fidesz a legerősebb erő évek óta. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek. Egy kormányfő, akinek fontosabbak a választói, mint a különféle szerződések, amikkel úgysem foglalkozik senki. Elképzelhetetlen.”

Címkék: Publicisztika
2015.09.08.

Főszerkesztő Úr! 

Az ön lapjában minap megjelent egy cikk, amelyik elítéli Magyarországot, a magyar kormányt, és legfőképpen Orbán Viktor miniszterelnököt. Meglehetősen súlyos szavak kíséretében vizionálja az ön lapja Orbánban a Sátánt, miközben az újságírás legelemibb szabályait is felrúgja, és egészen elképesztően hazudozik össze-vissza.

Önök gazemberek, Főszerkesztő Úr. Nem csak úgy, általánosságban, ahogy az ember kimondja az ilyesmit haragjában, nem. Önök konkrétan, kézzelfoghatóan gazemberek. Önök küldött emberek, egy politikai cél szolgálatában állnak, és saját lelkiismeretük megnyugtatása okán gyalázzák ezt az országot és a magyar miniszterelnököt.

Önök ezt teszik persze öt éve, úgyhogy ebben nincsen semmi újdonság. De most mégis más a helyzet, ugyanis most az életünkről van szó. És Európáról. A jövőnkről. És önök, mivel konkrétan és kézzelfoghatóan gazemberek, mindezt kockára teszik, pusztán egy életidegen, bukott, ostoba ideológia kedvéért.

Háborús viszonyok között önt és a maguk fajta gazembereket egyszerűen kivonják a forgalomból. Így vagy úgy – valahogyan. A háborús viszonyok pedig sajnos hamarosan bekövetkezhetnek.

És akkor lássuk, miben is áll az önök kézzelfogható gazembersége.

„Az egész kontinensnek fel kell lépnie ez ellen a rohadt rezsim ellen!” – írják önök.

Akkor lássuk! Tegyük fel mindenekelőtt azt a kérdést, vajon minek köszönhető, hogy Európa határait megrohanták a bevándorlók százezrei? (Ma még százezrek, holnap milliók?)

Hogy az ön kifejezéseinél maradjak: ebben a legnagyobb felelősség az Egyesült Államok és a Brit Királyság rohadt rezsimjeit terheli.

Az Egyesült Államok rohadt rezsimjei (idősb és ifjabb Bushról beszélünk) voltak azok, amelyek tönkre bombázták azokat  a közel-keleti és észak-afrikai államokat, amelyek megszűnésével elindult a rajzás Európa felé. S ebben a bűnben leginkább az ön hazájának rohadt rezsimjei osztoztak az amerikai rohad rezsimekkel.

De legalább a bűnben, és a hazudozásban sem voltak következetesek.

Idősb Bush elnök pár hónappal azután, hogy Szaddám Huszein mérges gázzal megtámadta az iraki kurdokat és tízezreket ölt meg, ellátogatott Irakba, meglapogatta Huszein lapockáját, és feltétlen bizalmáról valamint támogatásáról biztosította őt.

Majd eltelt néhány esztendő, és Huszein kényelmetlenné vált. Úgy is fogalmazhatunk, hogy „megváltoztak a politikai viszonyok”, vagyis megváltoztak a nagyhatalmi érdekek. És Huszeint el kellett távolítani, bármi áron.

A „bármi ár” pedig szó szerint értendő. Így hát az illetékes titkosszolgálatok kitalálták a Huszein vegyi fegyvereiről szóló mesét. És elkezdték megdolgozni a közvéleményt. Tényleg: Önök benne voltak?

És rémlik még Tony Blair neve? Igen, ő egy rohadt rezsim borzalmas miniszterelnöke volt, és mint ilyen, a hasonszőrű Bush jobb keze a hazugságban. Nem voltak finnyásak, igaz, főszerkesztő úr? Ha kellett, hamisítottak dokumentumokat arról, hogy Irak nagy mennyiségű uránt vásárolt Nigertől, ha kellett, visszatartották azokat az információkat, amelyekből kiderült, hogy Huszeinnek semmiféle vegyi és tömegpusztító fegyvere sincs.

Aztán Blair kiállt a nyilvánosság elé, és közölte, hogy ő bizony hazudott. Majd távozott, elegánsan.

Igazán sajnálatos, rohadt és borzalmas, hogy a hazugság és annak beismerése között meghalt pár százezer ember, földönfutó lett néhány millió, és romba dőlt egy ország. A romokon pedig megszületett minden: terror, erőszak, hadurak, milíciák, fegyverkereskedelem, éhínség, bűn, fanatizmus. Ott a Sátán  – és maguk teremtették főszerkesztő úr, a rohadt rezsimjeikkel.

Aztán eljátszották ugyanezt Szíriával. Asszad is terrorista diktátor lett hétfőről keddre hirtelen – és az eredmény ugyanaz. Önök teremtették meg az IS-t is, az önök korcsa volt az Al-kaida is, Oszama Bin Laden is.

S hogy teljes legyen a mű, az önök rohadt rezsimjeinek titkosszolgálatai kirobbantották az úgynevezett „arab tavaszt”, aminek eredményeképpen romba dőlt majdnem az egész észak-afrikai régió. És persze a legnagyobb falat: Líbia. Kadhafit is sikerült likvidálni, ennek eredményeképpen a korábban befogadó országként működő ország kibocsájtó lett, és mivel az „arab tavasz” „sikereként” végképp megszűnt az államhatalom, az anarchia, a káosz és az erőszak az úr, Líbián keresztül özönlik Európába fekete-Afrika is.

Ezt mind-mind az önök rohadt rezsimjeinek köszönhetjük. (És akkor a múltba még el sem kalandoztam. Tudja, főszerkesztő úr, nem az én hazám volt a világ legnagyobb gyarmattartó birodalma, és nekünk nem volt soha olyan cinikus miniszterelnökünk, aki ezt mondta volna:

„We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow.”)

Úgyhogy elkelne önöknél némi szerénység, főszerkesztő úr…

De tisztában vagyok vele, hogy a magafajta gazemberektől felesleges elvárni ilyesmit.

Miképpen minimális mértékű méltányosságot, korrektséget, a valósághoz és az igazsághoz való ragaszkodás minimumát is. Csak az a baj, hogy a magafajta gazemberek nem túl nagy képességűek. Ezért aztán mindig kilóg a lóláb.

Lássuk ezeket a lólábakat!

Mindenekelőtt az ön hazájában nézzünk körül. Az önök miniszterelnöke, David Cameron nemrégiben kijelentette, hogy ezentúl börtönbüntetéssel fogják sújtani azokat az illegális bevándorlókat, akik feketén munkát vállalnak Nagy-Britanniában. Továbbá azokat is, akik illegálisan szállást és/vagy munkát adnak nekik.

Ez most embertelenség és rohadt rezsim, vagy csak önvédelem?

De van ennél nagyobb lólábam is! Tudom én, hogy a közvélemény általános emlékezőtehetsége megegyezik egy aranyhaléval, és hogy a magafajta gazemberek mindig ebben bíznak. De mindig akad valaki, aki emlékszik a tegnapra, sőt, a tegnapelőttre is. Így maguk mindig elvéreznek a virtuális valóság fenntartásának és állandóvá tételének háborúiban.

Emlékszik még a főszerkesztő úr ez év júniusára? Biztosan, de azért felfrissítem kicsit az ön emlékezetét. Júniusban az olasz francia határnál fekvő Ventimiglia városánál játszódtak le infernális jelenetek. Ugyanis a francia hatóságok lezárták a határt. Felvonultak a francia rohamrendőrök, és nem engedték átmenni a  migránsokat. Akkor, egy az önökéhez kísértetiesen hasonló magyarországi internetes lap, az Index éppen önökre hivatkozva írta a következőket:

„A határ menti Ventimigliában száz, főként szudáni és eritreai menekültet igyekezett begyűjteni az olasz rendőrség, hogy a vasútállomáson lévő, a Vöröskereszt által fenntartott ideiglenes menekülttáborba vigye őket – írta a Guardian.” És még ezt is hozzá tették: „Az olasz–francia határon fekvő Ventimigliánál egyre több a menekült, akik Franciaországba és Észak-Európába mennének, de a francia hatóságok által megszigorított határőrizet miatt nem tudják elhagyni Olaszországot.”

Tehát Ventimigliánál az olasz rendőrök rohangáltak a migránsok után, hogy bevigyék őket a táborba, ám a migránsok leszarták a törvényeket. Eközben Franciaország –az uniós joggal szembe menve- lezárta a saját határát. Nem gondolja, hogy a ventimigliai szituáció kísértetiesen hasonlít a mai magyarországi helyzetre? Viszont nem emlékszem, hogy ön rohadt rezsimeket és borzasztó miniszterelnököket emlegetett volna akkor, és arra sem, hogy fenyegetőzött volna. Nem volt kiadva a parancs, főszerkesztő úr?

Az Index akkor így folytatta a beszámolóját:

Franciaország eddig hatezer migránst küldött vissza az olasz oldalra, a dublini rendeletre hivatkozva, amely szerint annak az országnak kell döntenie a menekült kérelméről, amelynek területére először megérkezett. Róma azonban a migránsok elhelyezésének arányosabb elosztását várná az EU-tól.”

Franciaország tehát visszatoloncolta a migránsokat? Micsoda embertelenség ez szegény szerencsétlen menekültekkel szemben? Vagy még sem? (Azt csak a hazai olvasók kedvéért jegyzem meg, hogy júniusban, amikor az ellenzék még ott tartott, hogy a migráns ügy nem ügy, csak Orbán találta ki az egészet, nos ebben az időben az Index még migránsoknak nevezte a migránsokat, lásd fent. Aztán, amióta elözönlöttek bennünket, azóta meg van nekik tiltva a migráns szó használata, és kizárólag menekültekről beszélhetnek.)

Apropó! Menekültek! Árulja már el, főszerkesztő úr, a magyar határon megjelenő, majd rajtunk átgázoló és Németországba masírozó horda miért is menekült? Ha egy pillanatra elfogadjuk az önök narratíváját, és feltételezzük, hogy ez a tömeg az utolsó emberig háborús övezetből jön (még a fele se jön onnan!), amint átlépik a szír-török határt, már nem menekültek. Attól a pillanattól kezdve biztonságos helyen vannak, és már nem az életükért futnak. Attól a pillanattól fogva, hogy kilépnek Törökországból, és átgázolnak Görögországon, Macedónián, Szerbián, Magyarországon, Ausztrián, és megérkeznek álmaik földjére, Németországba, nos, attól fogva mindvégig bevándorlók. Migránsok. Akik már nem menekülnek, hanem kinézték maguknak a német életszínvonalat, és úgy döntöttek, az jár nekik.

Csakhogy, főszerkesztő úr, ez nem kívánságműsor. Illetve csak a magaféle gazemberek és idióták szerint az. Csak az ilyen ön- és közveszélyes kretének gondolják, hogy ez így helyes.

De maradjunk még egy pillanatra annál a júniusnál, és nézzünk meg egy –önöktől eltérően- tisztességes beszámolót az akkori helyzetről:

„A bevándorlási hullám megfékezésére külső határait több uniós ország – Spanyolország, Bulgária, Görögország – már korábban lezárta, fizikai értelemben is (fallal, drótkerítéssel). A helyzet most annyiban változott, hogy az EU több nyugati tagállama belső, az Unión belüli határainak lezárása mellett döntött. Hiába tehát a schengeni övezet vagy a négy szabadság elve: az európai országok nem tudnak és nem akarnak több illegális migránst elszállásolni, így ha kell, az unión belül is lezárják országaik határait. Miközben Brüsszel kvótákról és humanitárius kötelességekről beszél, a nemzetállamok önálló cselekvésbe kezdtek. Németország május végén zárta le határait, a G7-csoport vezetőinek bajorországi tanácskozására hivatkozva. A múlt hét végén pedig Franciaország, Ausztria és Svájc is lezárta olaszországi határát az illegális bevándorlók előtt. A francia-olasz határon a bevándorlók rátámadtak a francia rendőrsorfalra, követelve, hogy engedjék át őket. (Elgondolkodtató, hogyan jutott odáig Európa, hogy a területén illegálisan tartózkodók már nem bujkálnak, menekülnek a hatóságok elől, hanem eléjük állnak, rájuk támadnak, szabad továbbhaladást követelnek…)”

Erről van szó, és a helyzet azóta rengeteget romlott. Többek között azért, mert ön, és az önhöz hasonlatos gazemberek  azóta olyan cikkeket irkálnak, mint az önök nevezett műve mirólunk.

De barangoljunk tovább a közelmúltban, és maradjunk annál a júniusnál. A már emlegetett, önökkel kísérteties hasonlóságot mutató Index így számolt be egy akkori történésről:

„Három, bevándorlók lakta tábort számolt fel a francia rendőrség kedden hajnalban, írja az MTI.

Párizs északi részén, a La Chapelle metrómegálló környékén hónapok óta mintegy 350, elsősorban szudáni menekült vert sátort, akik szörnyű higiéniai körülmények között éltek. A bevándorlókat átszállították egy Párizs közeli átmeneti szálláshelyre, ahol kiderült, hogy csak a felük kér menekültstátuszt Franciaországban, a többiek Nagy-Britanniába vagy a skandináv országokba szeretnének továbbmenni.

Néhány órával később Calais kikötővárosban is felszámoltak két illegális sátortábort, ahol 140-en éltek. A kikötőváros a Szíriából, Afganisztánból, Szudánból és Irakból érkezők első számú célpontja, innen kompon vagy a csalagúton akarnak továbbutazni Nagy-Britanniába. A hatóságok szerint mintegy 2500-an élnek sátrakban a környéken, hétfőn az egyik táborhelyen 2-300 ember verekedett össze, 14 embert kórházba kellett szállítani. 

Idén január elseje és május 21-e között a hatóságok 18 ezer illegális bevándorlót tartóztattak fel Nagy-Britannia felé tartó kamionokban - ez kétszer annyi, mint tavaly ugyanekkor, és négyszerese a 2013 első öt hónapjában feltartóztatott külföldieknek.”

Szeretném először ismét felhívni az ön figyelmét a szóhasználatra: illegális, bevándorló, illegális bevándorló. Nos, ez azóta tilos, mert ha az illegális bevándorló Magyarországot rohanja le, akkor parancsszóra „menekült” lesz belőle, és még Bono is tudja, hogy nem tesz rosszat magának, ha ilyen irányú nyilatkozatot tesz közzé. De ami ennél is érdekesebb, az az, hogy ebből a cikkecskéből megtudtuk: Franciaország-szerte leírhatatlan körülmények között éltek illegális bevándorlók utcai táborokban, mindenféle ellátás nélkül, és ezeket a táborokat a rendőrség időről-időre felszámolta. Hogyhogy nem jutott akkoriban az ön eszébe a rohadt rezsim, meg a borzalmas miniszterelnök? Ne fáradjon a válasszal… Magam is tudom…

S ha nem haragszik, még egy percig rabolnám drága idejét, amelyet oly’ önfeláldozóan fordít hazudozásra, hisztériakeltésre és szemétkedésre. Nos, még egy apróságot nem értek. Ausztrália kormánya az ausztrál partoktól egyszerűen visszafordítja a migránsok hajóit. Vagy szinte lakatlan szigetekre viszik őket, vagy azonnal vissza a kiindulási pontra. Az ausztrál kormány komoly pénzeket fizet az embercsempészeknek, hogy „ne is találják meg” Ausztráliát. Az ausztrál kormány kerek perec kijelentette, s ezt a határon elhelyezett plakátokon hirdeti is, hogy egyetlen migránst se enged be.

Ausztrália a Brit nemzetközösség tagja. Az ausztrálok a brit uralkodó alattvalói, éppúgy, mint ön. Nem gondolja, hogy egy rohadt rezsimmel van dolgunk, élén egy borzalmas miniszterelnökkel?

Tudom, nem gondolja. Ugyanis ön még életében nem gondolt semmit magától. Az ön képességeinek csúcsa, hogy önállóan ürít, becsületének piedesztálja pedig a pöcegödör. De tudja mi a lényeg? Az, hogy ez már egyáltalán nem számít! Ugyanis vége van annak a világnak, amelyet ön, és a magához hasonló gazemberek tartottak fenn nagyon sokáig. Vége van a virtuális valóságnak, és vége van az önök idióta, rögeszmés ideológiájának. Mert még soha nem volt olyan ordító szakadék az európai „irányadó” politika, és az azt támogató szennysajtó, valamint az európai népek világa és értékítélete között, mint most.

Olvasgasson kommenteket, főszerkesztő úr. Ausztriai, német és angol lapok, televíziók kommentjeit. Egyáltalán, a saját lapja olvasóinak véleményét ismeri? Majdnem kivétel nélkül Orbánnak adnak igazat. És ugyanez a helyzet Ausztriában és Németországban is.

Maguk azt írták: azért kell Orbánt „megállítni”, mert félő, hogy nézetei „átterjednek” egész Európára. Már késő, főszerkesztő úr! Átterjedtek. Úgy tűnik, győzni fog a normalitás. Maguknak vége.

(u.i.: Dániában migránsok pár száz fős csoportja úgy döntött, hogy nem felel meg nekik a dán szociális ellátórendszer színvonala, ezért át akarnak menni Svédországba. Neki is indultak a Malmöbe vezető hídon, amelyen amúgy tilos a gyalogos közlekedés. Ebből pedig verekedés lett, ne szépítsük. Kérdezem még így a végére öntől, hogy ön szerint ez normális? Mostantól kicsit etetjük, itatjuk őket itt-ott, és ha nincsenek megelégedve, vagy nem ízlik a tejbepapi, akkor átmennek egy másik, még gazdagabb országba, a teljesen elhülyült, húgyagyú európai „civilek” meg rohangálnak utánuk kis ételes kosárkákkal meg arany cipellőkkel? Szerintem meg ez nem normális. Szerintem úgy kell lebaszni mindet a Malmöi hídról, mint a szart. És kikúrni Európából az összeset, amelyik követelőzik, és képtelen betartani a törvényeket, a szabályokat, képtelen az együttélés minimumára is. Ön pedig mehet velük. De szép is lenne, Istenem…)

Címkék: Publicisztika
2015.09.07.

Szól a híradó, délután: Megindultak a migránsok Budapest felé az autópályán. Több százan, a forgalommal szemben, a Szegedre tartó oldalon. A rendőrök megpróbálják leterelni őket, de sikertelenül.

Azonnal vezényeljenek oda megfelelő létszámú erőt!

Bármilyen eszközzel takarítsák le az autópályát, véget vetve ezzel többek között az életveszélyes állapotoknak!

Azokat, akik nem hajlandók tudomásul venni a törvényeket és nem hajlandók együttműködni a hatóságokkal, bilincsbe verve vigyék vissza a határhoz és toloncolják ki!

Aki betartja a törvényeket és szabályokat, az megkap mindent, ami törvény szerint jár.

Aki nem, az takarodjon a kurva anyjába!

Elég volt!

Címkék: Publicisztika
2015.09.07.

Szól a híradó: zavargások vannak Röszkénél. Migránsok egy csoportja elfoglalta a röszkei utat, nekiment a rendőrsorfalnak, nem akarnak bemenni a gyűjtőpontra, nem akarják alávetni magukat a kötelező regisztrációnak. Közben azt skandálják, hogy „szabadság! szabadság!”.

Akkor beszéljünk végre tisztán, újra:

A rendőrség bármekkora erővel verje le ezeket a zavargásokat!

Haladéktalanul emeljék ki a tömegből a zavargókat, bilincsbe verve vigyék el őket!

Minden további eljárás nélkül toloncolják ki őket az országból!

Aki együttműködik és betartja a törvényeket, az megkapja mindazt, ami törvény szerint jár!

Aki nem, az takarodjon a kurva anyjába!

Elég volt! 

Címkék: Publicisztika
2015.09.07.

Kiszivárgott, hogy a szegény hülye bácsi, Jean-Claude Juncker milyen új javaslattal fog előállni az Európai Bizottság nevében, menekült ügyben.

E szerint marad a kvótarendszerről szőtt álom, mert ezt Merkel álmodja rendületlenül, és ő olyan erősen tud álmodni, hogy ezt a marhaságot júniusban még határozottan elutasító Franciaország, Spanyolország és Ausztria ma már lelkesen támogatja.

Vajon milyen lófejet tett be Merkel az említett három ország ágyába…

No, de lássuk az újdonságokat – illetve csak kettőt. Azt sikerült kitalálni, hogy befogadott menekültekként 6000 (hatezer) eurót kap a befogadó tagállam. Remek!Ám ha valaki nem akar kvótát, akkor ezt a nem akarását pénzzel megválthatja. 6000 (hatezer) euróval be nem fogadottanként.

Mostantól tehát: „Nem akarásnak hat rugó a vége”.

Mennyire gusztusos mi? Milyen elvszerű, milyen emberjogi. Éppen olyan, mint ez az egész kibaszott világ körülöttünk.

És persze az a legjobb benne, hogy ezen a kiskapun majd megint a gazdag tagországok tudnak kislisszolni. A kicsik és szegények meg újfent szophatnak.

Ja! Majd’ elfelejtettem! A keleti tagállamok (V4-ek és a baltiak, akik jelen állás szerint meg fogják vétózni a kvótát) akkor is felmentést kaphatnak, ha Ukrajnából menekülthullám indulna el feléjük. Ez szép, tényleg. Viszont a menekültekként elvileg járó 6000 euró az ukrajnai menekültekre nem vonatkozik.

Hát miért is vonatkozna… 

Címkék: Publicisztika
2015.09.07.

A Magyar Idők hozza a legújabb bombát: Kertész Imre interjúját, amelyet egy svéd lapnak adott a bevándorlásról.

Kertész Imre véleménye így hangzik:

“Európa hamarosan aláhanyatlik – A muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát. (…) Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri. (…)Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. … Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja.”

No lám…

Erre vajon mi lesz a válasz? Megmondom: Kertész Imre Nobel-díjas magyar író (zsidó származású, Auschwitzot is megjárta) a szemünk előtt lesz náci, fasiszta, illetve elhülyült, megvénült szerencsétlen, aki már nem tudja, mit beszél.

Ez lesz. A toleráns liberálisok teszik majd ezt.

Ja! Vajon a svájci szociáldemokraták elnöke, az a faszkalap, kitiltja Kertész Imrét Svájcból?

Címkék: Publicisztika
2015.09.06.

Kedves Gazsi!

Te voltál az egyetlen, aki… nem fejtem ki, a mondatot sem fejezem be. Te tudod, én tudom, ennyi elég, mert igazán csak ránk tartozik. Hogy volt valami tisztelet-féle. Vagy mit tudom én. Talán csak annyi, hogy mindig elolvastalak. És néha váltottunk egy-egy magán emailt. Udvariasat. Feszültet. A politikai paletta két feléről, két külön bolygóról. De én úgy voltam ezzel az egésszel, hogy nagyjából ugyanazt gondoljuk a világ sok-sok ügyes-bajos dolgáról, csak a megoldást látjuk egészen másképpen.

Te marxista lettél, vagy mi.

Én nem lettem marxista. Szerinted én leginkább fasiszta lettem, de ez sem számít. Ilyesmivel tele volt már a história, ami igazából az Idő birtokba vételének illúziója. No, és hogy a jó öreg história barátunk lenne az élet tanítómestere? Ha ez egyszer, csak egyetlen egyszer igaz lett volna, nem itt tartana az ember. Nem így nézne ki. És akkor nem viszolyognék odaírni a főnév mögé, hogy „iség”. (ság-ség; denominális nomen képzők… éljenek a nyelvtannácik, bármit is jelentsen ez a „modernitásban”)

Meg aztán, titokban tudtam, nem gondoltad komolyan. Vagy mindig, újra és újra komolyan gondoltad, aztán elszállt a mérged. Vagy mit tudom én… ezt sem tudom.

Volt ebben valami játék.

De most én sértődök meg, és ennek a játéknak így vége. Nem tudom, meddig, talán örökre, talán holnapig. De most vége. Ezért:

(…)„Pedig hetvenegy ember már szörnyű halált halt, többek között a magyar állam hibájából is, amelynek a politikája a gyilkos embercsempészek kezére adja az áldozatokat. Mindebben a »nemzeti kormányt« segíti az erősödő szélsőjobboldali »ellenzék«, és támogatja a politizáló közvélemény mintegy háromnegyede.”

Ezt te írtad. Írtál sok mást is, már meg ne haragudj, de leginkább felmondtad a mainstream leckét. Kis picsogás, nyavalygás, széplélek, stb.,stb. (Nemsokára elolvashatod, mit mondott erről az egész őrületről és iszonyatról egyetlen Nobel-díjas írónk, Kertész Imre. Kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá. Csak azért, mert majd te is láthatod, hogyan fog a szemünk előtt a zsidó, holocaust túlélő Kertész nácivá változni, egykori elvtársaid láthatatlan karmesteri pálcájának egyetlen intésére…)

De visszatérve erre a mi kis dolgunkra. Nem akarom elhinni, hogy te képes voltál leírni ezt. Mármint, hogy a kormány (is) felelős a hetvenegy bevándorló szörnyű haláláért.

Ez bűn, Gazsi.

Mert a politika, ami az egész rémség körül kavarog, hát az olyan, amilyen. Még szórakoztató is lehetne, ha amúgy nem lenne minden nap egy tragédia. Szórakoztató lehetne, ahogy a balliberális maradék itt és most felszámolja önmagát, heroikus pózba merevedve, és mélyen meggyőződve saját jóságáról és felsőbbrendűségéről. És ezt csinálják egész Európában, ne tévedjünk. A mai európai politika (legalábbis annak meghatározó, német-francia része, és a bakkecskeként ugráló összes többi szocdem, libsi, zöld, kék, anarchista satöbbi fasz) ellentmondást nem tűrően megy szembe az európai polgárok akaratával, szándékaival, érzéseivel, félelmeivel, életével.

Ez a politika le akar tömködni az európai polgárok torkán minden-minden bevándorlót.

Az európai polgárok háromnegyede pedig nem akar látni egyetlen egy bevándorlót se többé.

Ez van most. Németországban tüzek gyúlnak, a derék német polgárok pedig azt kommentelik az Orbánt ekéző és nácizó újságcikkek alá, hogy ők is egy Orbánt szeretnének, és Orbánnak van igaza. Az angol polgárok dettó – de ők már az EU-ból is kilépnének.

Ausztriában a kocsmákban és a családi asztaloknál Haidert emlegetik nosztalgiával, mármint „ha még élne, akkor nem lenne ez a kibaszott vircsaft, és nem engednék be ezeket”; a Kronen Zeitung meg feltette a kérdést olvasóinak, miszerint jó-e Orbán politikája „bevándorlásügyileg”. A válaszolók 63%-a szerint igen. Na bassza meg! Ausztria is nácul…

De mondom, ez csak a kavargás. De hetvenegy ember halála méltatlan és menthetetlen és hátborzongató.

Soha nem gondoltam volna, hogy ezt (is) fel lehet majd használni Orbán ellen. Aztán jött Szanyi, és megtette. És jött utána a többi is. Ok, egy illúzióval kevesebb. De azt tényleg nem gondoltam, hogy te is. Te ennél kényesebb és ízlésesebb voltál mindig.

És most tessék.

Hát akkor, most, utoljára:

Ha a szeretve tisztelt migránsok hajlandóak lennének alávetni magukat a kötelező és jogszerű procedúráknak (befogadó állomás, regisztráció, menedékkérelem, tábor, döntés, aztán vagy tovább, vagy vissza), akkor soha nem kerülnének embercsempészek karmai közé.

És akkor az a hetvenegy ember ma is élne. Valamelyik magyarországi táborban. Melegben, biztonságban. Lenne fedél a fejük felett, kapnának enni és inni, lenne orvosi ellátásuk. És például tele szájjal üvölthetnének a kerítés mögött, hogy „Hungary no!”

Nem állítom, hogy ez a létezés legfelsőbb foka, de talán kicsit jobb, mint lassan megfulladni egy furgonban.

Te ezt a minimumot rúgtad most fel.

Sajnálom. És az a legnagyobb bánatom, hogy téged nem lehet annyival elintézni, mint egy Szanyit. Ugyanis te nem vagy egy aljas, buta, szemét geci.

De akkor miért?

Ahogy szoktuk: Minden jót! Isten áldjon!

Címkék: Publicisztika
2015.09.06.

Végre megszólalt a zsidó miniszterelnök is menekült ügyben. Netanyahu így szólt:

“Izrael nem közömbös a szír és afrikai menekültek tragédiáira, de az ország egyszerűen túl kicsit ahhoz, hogy befogadja és felszívja azokat, akik menekülni kénytelenek szülőhazájukból”.

Végre értek mindent!

Hát Magyarország olyan kurva nagy, hogy nálunk aztán tényleg elférnek, számolatlanul. Nem úgy, mint abban a másik picikében, Ausztráliában, amelynek kormánya a partokról visszahúzza őket a nyílt tengerre. Viszont a svájci szocdem elnök, egészen pontosan egy Christian Levrat névre keresztelt hatalmas nagy fasz még nem akarja kitiltani országából az ausztrál elnököt.

Hja kérem, már hozzászokhattunk: mindig az ilyen hatalmas nagy országokkal baszakszik minden geci, mint mi vagyunk…

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?