Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2015.09.07.

A Magyar Idők hozza a legújabb bombát: Kertész Imre interjúját, amelyet egy svéd lapnak adott a bevándorlásról.

Kertész Imre véleménye így hangzik:

“Európa hamarosan aláhanyatlik – A muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát. (…) Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri. (…)Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. … Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja.”

No lám…

Erre vajon mi lesz a válasz? Megmondom: Kertész Imre Nobel-díjas magyar író (zsidó származású, Auschwitzot is megjárta) a szemünk előtt lesz náci, fasiszta, illetve elhülyült, megvénült szerencsétlen, aki már nem tudja, mit beszél.

Ez lesz. A toleráns liberálisok teszik majd ezt.

Ja! Vajon a svájci szociáldemokraták elnöke, az a faszkalap, kitiltja Kertész Imrét Svájcból?

Címkék: Publicisztika
2015.09.06.

Kedves Gazsi!

Te voltál az egyetlen, aki… nem fejtem ki, a mondatot sem fejezem be. Te tudod, én tudom, ennyi elég, mert igazán csak ránk tartozik. Hogy volt valami tisztelet-féle. Vagy mit tudom én. Talán csak annyi, hogy mindig elolvastalak. És néha váltottunk egy-egy magán emailt. Udvariasat. Feszültet. A politikai paletta két feléről, két külön bolygóról. De én úgy voltam ezzel az egésszel, hogy nagyjából ugyanazt gondoljuk a világ sok-sok ügyes-bajos dolgáról, csak a megoldást látjuk egészen másképpen.

Te marxista lettél, vagy mi.

Én nem lettem marxista. Szerinted én leginkább fasiszta lettem, de ez sem számít. Ilyesmivel tele volt már a história, ami igazából az Idő birtokba vételének illúziója. No, és hogy a jó öreg história barátunk lenne az élet tanítómestere? Ha ez egyszer, csak egyetlen egyszer igaz lett volna, nem itt tartana az ember. Nem így nézne ki. És akkor nem viszolyognék odaírni a főnév mögé, hogy „iség”. (ság-ség; denominális nomen képzők… éljenek a nyelvtannácik, bármit is jelentsen ez a „modernitásban”)

Meg aztán, titokban tudtam, nem gondoltad komolyan. Vagy mindig, újra és újra komolyan gondoltad, aztán elszállt a mérged. Vagy mit tudom én… ezt sem tudom.

Volt ebben valami játék.

De most én sértődök meg, és ennek a játéknak így vége. Nem tudom, meddig, talán örökre, talán holnapig. De most vége. Ezért:

(…)„Pedig hetvenegy ember már szörnyű halált halt, többek között a magyar állam hibájából is, amelynek a politikája a gyilkos embercsempészek kezére adja az áldozatokat. Mindebben a »nemzeti kormányt« segíti az erősödő szélsőjobboldali »ellenzék«, és támogatja a politizáló közvélemény mintegy háromnegyede.”

Ezt te írtad. Írtál sok mást is, már meg ne haragudj, de leginkább felmondtad a mainstream leckét. Kis picsogás, nyavalygás, széplélek, stb.,stb. (Nemsokára elolvashatod, mit mondott erről az egész őrületről és iszonyatról egyetlen Nobel-díjas írónk, Kertész Imre. Kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá. Csak azért, mert majd te is láthatod, hogyan fog a szemünk előtt a zsidó, holocaust túlélő Kertész nácivá változni, egykori elvtársaid láthatatlan karmesteri pálcájának egyetlen intésére…)

De visszatérve erre a mi kis dolgunkra. Nem akarom elhinni, hogy te képes voltál leírni ezt. Mármint, hogy a kormány (is) felelős a hetvenegy bevándorló szörnyű haláláért.

Ez bűn, Gazsi.

Mert a politika, ami az egész rémség körül kavarog, hát az olyan, amilyen. Még szórakoztató is lehetne, ha amúgy nem lenne minden nap egy tragédia. Szórakoztató lehetne, ahogy a balliberális maradék itt és most felszámolja önmagát, heroikus pózba merevedve, és mélyen meggyőződve saját jóságáról és felsőbbrendűségéről. És ezt csinálják egész Európában, ne tévedjünk. A mai európai politika (legalábbis annak meghatározó, német-francia része, és a bakkecskeként ugráló összes többi szocdem, libsi, zöld, kék, anarchista satöbbi fasz) ellentmondást nem tűrően megy szembe az európai polgárok akaratával, szándékaival, érzéseivel, félelmeivel, életével.

Ez a politika le akar tömködni az európai polgárok torkán minden-minden bevándorlót.

Az európai polgárok háromnegyede pedig nem akar látni egyetlen egy bevándorlót se többé.

Ez van most. Németországban tüzek gyúlnak, a derék német polgárok pedig azt kommentelik az Orbánt ekéző és nácizó újságcikkek alá, hogy ők is egy Orbánt szeretnének, és Orbánnak van igaza. Az angol polgárok dettó – de ők már az EU-ból is kilépnének.

Ausztriában a kocsmákban és a családi asztaloknál Haidert emlegetik nosztalgiával, mármint „ha még élne, akkor nem lenne ez a kibaszott vircsaft, és nem engednék be ezeket”; a Kronen Zeitung meg feltette a kérdést olvasóinak, miszerint jó-e Orbán politikája „bevándorlásügyileg”. A válaszolók 63%-a szerint igen. Na bassza meg! Ausztria is nácul…

De mondom, ez csak a kavargás. De hetvenegy ember halála méltatlan és menthetetlen és hátborzongató.

Soha nem gondoltam volna, hogy ezt (is) fel lehet majd használni Orbán ellen. Aztán jött Szanyi, és megtette. És jött utána a többi is. Ok, egy illúzióval kevesebb. De azt tényleg nem gondoltam, hogy te is. Te ennél kényesebb és ízlésesebb voltál mindig.

És most tessék.

Hát akkor, most, utoljára:

Ha a szeretve tisztelt migránsok hajlandóak lennének alávetni magukat a kötelező és jogszerű procedúráknak (befogadó állomás, regisztráció, menedékkérelem, tábor, döntés, aztán vagy tovább, vagy vissza), akkor soha nem kerülnének embercsempészek karmai közé.

És akkor az a hetvenegy ember ma is élne. Valamelyik magyarországi táborban. Melegben, biztonságban. Lenne fedél a fejük felett, kapnának enni és inni, lenne orvosi ellátásuk. És például tele szájjal üvölthetnének a kerítés mögött, hogy „Hungary no!”

Nem állítom, hogy ez a létezés legfelsőbb foka, de talán kicsit jobb, mint lassan megfulladni egy furgonban.

Te ezt a minimumot rúgtad most fel.

Sajnálom. És az a legnagyobb bánatom, hogy téged nem lehet annyival elintézni, mint egy Szanyit. Ugyanis te nem vagy egy aljas, buta, szemét geci.

De akkor miért?

Ahogy szoktuk: Minden jót! Isten áldjon!

Címkék: Publicisztika
2015.09.06.

Végre megszólalt a zsidó miniszterelnök is menekült ügyben. Netanyahu így szólt:

“Izrael nem közömbös a szír és afrikai menekültek tragédiáira, de az ország egyszerűen túl kicsit ahhoz, hogy befogadja és felszívja azokat, akik menekülni kénytelenek szülőhazájukból”.

Végre értek mindent!

Hát Magyarország olyan kurva nagy, hogy nálunk aztán tényleg elférnek, számolatlanul. Nem úgy, mint abban a másik picikében, Ausztráliában, amelynek kormánya a partokról visszahúzza őket a nyílt tengerre. Viszont a svájci szocdem elnök, egészen pontosan egy Christian Levrat névre keresztelt hatalmas nagy fasz még nem akarja kitiltani országából az ausztrál elnököt.

Hja kérem, már hozzászokhattunk: mindig az ilyen hatalmas nagy országokkal baszakszik minden geci, mint mi vagyunk…

Címkék: Publicisztika
2015.09.06.

Az alábbi írás szerzője „Ferenc, de nevet változtatok”. Műve nálam landolt, és engedélyével most vendégblogként közre adom. Mert jó. Íme:

Tegnap – hűen a már régen kialakult önsanyargató gyakorlatomhoz – Olgát néztem az ATV-n…igen, az” egyenes beszédet”…; nem, nem vagyok bolsevik, sem liberális (bármit is jelentsen), de még csak nyugdíjas sem…; hanem polgári indíttatású budapesti értelmiségi.  És mégis…ezt tettem és bevallom (barátaim tudják, de most tudja meg az egész világ) ezt teszem már régóta. Tudom, jóérzésű írástudó polgár ezen a ponton méltatlankodva felhagy ezen furcsa hangvételű önvallomás olvasásával, de bízva abban, hogy akad olyan, aki folytatja, én is folytatom…

Ha már őszinteségi rohamomban vallomástételre ragadtatom magam, üsse kő, elárulom azt is, hogy én mindezidáig (azaz tegnap este kb. 20:00 óráig) nem utáltam, nem gyűlöltem, nem vetettem meg Gyurcsányt. Mérsékelt, tárgyilagosságra hajlamos gondolkodóként tehetséges bohócnak, gátlástalan, ugyanakkor kreatív, nagy munkabírású politikusnak tartottam…aktuális idegállapotától függően „Feri Bohócnak”, vagy éppen „idióta f**nak” aposztrofáltam őt hétköznapi diskurzusaim során. De, hangsúlyozom, nem gyűlöltem, nem utáltam, nem vetettem meg őt.

Mára azonban minden megváltozott, eddig soha nem gyűlöltem (nem vagyok az a típus), most azonban gyűlölök…szívből, zsigerből, gyomorból !!!

Íme az eredményes „gyűlöletkampány” receptje:

Végy egy….(nem találtam hirtelen megfelelő jelzőt, aztán rájöttem, maga Gyurcsány a jelző)….szóval, végy egy Gyurcsányt. Egy Gyurcsányt, aki a magyar nemzet, a keresztény Európa, hovatovább, a civilizált nyugati világ sorsfordító történelmi pillanatában fogja magát és „felhurcibál” az ’52-ben kommunisták által becsületese emberektől elrabolt szemlőhegyi utcai villájába valamelyik pályaudvarról (de az is lehet, hogy direkt e célból előre megrendelt fizetett statiszták a kairói nemzeti színház társulatának művészi kötelékéből) néhány szerecsent, a poén kedvéért gyermekestül, sőt, a kötelező csecsemő sem maradt el. Ha csak ennyi történt volna, ez az írás nem született volna meg. De a sztori itt sajnos nem ér véget…Gyurcsány megetette, megitatta őket, a családfőt unalmas percében a HVG hasábjaival is megkínálta (biztos épp nem volt otthon Hócipő). De ez még nem minden. A „Szemlőhegyi Raoul Wallenberg” meginvitálta a villába a sajtót, kamerástul, mindenestül.

Mindezek után bemászott, bekúszott…nem…beFOLYT (mint a fos)  az ATV-be, Kálmán Olga színe elé; és ők ketten csevegtek, sóhajtozva lamentáltak (hozzáteszem Kálmán azért blazírt, fegyelmezett pofával). A kellemes kis esti tereferét – illusztrálandó „Ferenc Apa” cselekedeteit s szent gondolatait – mozgóképpel is színesítették. Ekkor a következő hollywoodi mázzal vastagon bevont groteszk tündérmese rémképei tűntek fel: …„Szent Gyurcsány, a Segítő Civil” gondterhelt, de megértő orcával figyeli a szerecsen családfőt alakító „kairói teátrista” előadását a fasiszta, nacionalista, szélsőséges, irredenta, fasisztoid, rasszista, stb. Magyarországon őt és családját ért durva támadásokról…a Szent megrendült arccal bólogat, mellettük, körülöttük szerecsen gyermekek csendben, naiv rácsodálkozással szemlélik a nyugati civilizáció számukra oly távolinak tűnő, s most mégis közelbe került csodavilágát. A könnyeivel küszködő kameraman pedig ebben a drámai pillanatban beteljesíti a szürreális látomást: nagy totált látunk, amelyben a „Szent” és a „szerecsen”, valamint gyermekei mellett ezüstös fényű glóriával feltűnik „Szentné Dobrev Klára”…a nej…de ne hidd nyájas olvasó, hogy itt vége, NINCS vége…a háttérben felbukkanó, átszellemült tekintettel a szörnyű múlt és a reményteli jövő felé révedő D. Klára (rendezői) bal kebelén egy szerecsen csecsemőt ringat békés – német jólétről szőtt – álomba. (Talán meg is szoptatta, nem tudom…)

Fotó: MTI

Ezt láttam. Soha nem felejtem el, ezt nem lehet, nem szabad elfelejteni. Végignéztem, de nem bántam meg. Közben szörnyű „deja vu-m” volt…hasonlót utoljára akkor éreztem, amikor valami perverz indíttatástól vezérelve (évekkel ezelőtt) „mónikasót”, valóvilágot”, „kereskedelmi tehetségkutatót” néztem, és most újra rámtört az érzés…féltem, majd egyre dühösebb lettem, a fejem egyre vörösödött…aztán zöldült, s abban a pillanatban, amikor megpillantottam ezt a „posztkommunista szürreális betlehemes játékot” ferenccel, klárával, a kisded szerecsennel…nos akkor hánytam. Őrjöngve okádtam…szakadatlan okádtam, de nem távoztam a nappaliból a mosdó felé, …maradtam. Maradtam és jól tettem, mert a Jóisten megkönyörült rajtunk, bűnös ATV-nézőkön !!! A Mindenható elküldte hozzánk Szent Angyalát. Ezúttal – igazodva a helyzethez és az alanyhoz – milliárdnyi teremtményei közül a legalkalmasabb állat képében jelent meg a Földön (közelebbről a festői Kőbányán található ATV stúdióban) Gábriel Arkangyal…légy képében…; És megmentve minden jóérzésű polgár lelki üdvét, rászállt a kakalégy Gyurcsányra…reászállott, mint a kies magyar rónaságon vígan kérődző szarvasmarha által hátrahagyott gőzölgő lepényre a zöldeskék legyecske. Rászállt tehát, mint a szarra… és ízlett neki, mert maradt, nem tágított, újra meg újra zümmögve visszaszállt, szívókájával jóízűen tapogatta Gyurcsány fejét, „arcát”, orrlikába is ellátogatott…Végül elszállt, de emlékezetünkben megmarad, örökké…és mindig emlékezni fogunk, ha szart látunk: hogyan röppent alá 2015. szeptember 3-án este egy icipici légy az égből…

Ma már jól vagyok, újra van hitem, s reményem…köszönöm hát, te légy !!!

Isten óvja a Hazát !

 P.S.: Külön gratulálok Kálmán „Vasgyomor” Olgának, …aki nem hányt !!!

Címkék: Publicisztika
2015.09.04.

Magyarország egyes részein megszűnt a jog uralma és megszűnt a rend.

Joguralom és rend nélkül pedig nincs demokrácia, nincs állam, nincs ország, nincsen normális élet.

A jog uralma legelőször Magyarország déli határa mentén szűnt meg, hónapokkal ezelőtt. A migránsok özöne ugyanis azzal kezdi magyarországi életét, hogy látványosan kívül helyezi magát a magyarországi és az európai uniós jogon, amikor illegálisan lépi át a magyar határt.

A schengeni határokra vonatkozó uniós jog kimondja:

Az Unió határai hivatali időben, a kijelölt határátkelő helyeken léphetőek át, érvényes úti okmányokkal.

A migránsok tíz- és százezrei ezekből az előírásokból egyetlen egyet sem tartanak be.

Hónapok óta teszik ezt.

Ezen hónapokkal ezelőtt (de még júniusban is!), a magyarországi ellenzéki pártok és a magyarországi ellenzéki média egymást túllicitálva harsogta, hogy a bevándorlás nem probléma, a bevándorlás csak egy „álprobléma”, amelyet a kormány generál, hogy elterelje a figyelmet egyéb dolgokról.

A magyarországi ellenzéki pártok és a magyarországi ellenzéki média most egymást túllicitálva harsogja, hogy a magyar kormánynak már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni az érdemi intézkedéseket a jelenlegi helyzet kezelésére.

A magyar ellenzéki pártokat és a magyar ellenzéki médiát súlyos felelősség terheli mindazért, ami most zajlik az országban. De erre még visszatérünk.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok mára egy sor további törvényt és előírást sértenek meg, rúgnak fel, és teszik ezt úgy, hogy közben a hátuk mögött tudhatják a hazai ellenzéki pártok, a hazai ellenzéki média valamint a nyugati politikusok egy jelentős részének és a nyugati média döntő többségének támogatását és szimpátiáját.

Ezzel nevezettek végképp letértek a törvényesség, a joguralom és a rend útjáról. Ennek remélhetőleg egyszer meglesz majd a következménye.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok mára eljutottak odáig, hogy nyíltan felmondták az együttműködést a magyarországi hatóságokkal, és nyíltan kivonják magukat a magyarországi idegenrendészeti és menekültügyi eljárások alól, amelyek minden bevándorló számára kötelezőek.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok ma:

- Nem hajlandóak alávetni magukat a kötelező regisztrációnak

- Nem hajlandóak ujjlenyomatot adni

- Nem hajlandóak bevonulni a számukra kijelölt befogadó táborokban

- Nem hajlandóak együttműködni a hatóságokkal

- Nem hajlandóak tudomásul venni, hogy számukra mindez kötelező előírás

- Megbénítják az ország és a főváros forgalmas csomópontjait és pályaudvarait

- Törvénytelen demonstrációkat tartanak

- Megtámadják a rendfenntartó erőket

- Ön- és közveszélyes magatartásukkal veszélyt jelentenek önmagukra, családjukra és a környezetükre.

A Magyarországra hónapok óta illegálisan beözönlő migránsok mindezt úgy teszik meg, hogy közben az ellenzék, a sajtó, a nyugati politika és a sajtó tapsol nekik.

A nyugati politikusok az elmúlt napokban minden mértéket és józan belátást sutba dobva olyan nyilatkozatokat adtak, amellyel alaptalan reményeket és elvárásokat támasztottak a Magyarországon tartózkodó és eleve NEM jogkövető magatartást tanúsító migránsokban, majd az általuk okozott még nagyobb bajt látván elkezdték a magyar kormányt és Magyarországot okolni és leckéztetni a kialakult helyzetért.

Sajnálatos módon Németország élen járt ebben a tűrhetetlen és becstelen eljárásban.

Angela Merkel és a Német Bevándorlásügyi Hivatal meggondolatlan és ostoba nyilatkozatai jelentették a legnagyobb csapást a Magyarországon tartózkodó migránsok konszolidációs, domesztikációs folyamatára. Ezen nyilatkozatok azt az illúziót keltették a migránsokban, hogy Németország minden szír migránst automatikusan befogad. A német illetékesek felelőtlenségét és elképesztő ostobaságát támasztja alá az a most megismert „reklámfilm” is, amely –mint kiderült- már vagy egy éve elérhető az arab országokban, és amely arról szól, hogy a térségből induló migránsokat Németország tárt karokkal, kényelmes szállásokkal, napi négyszeri étkezéssel várja. (A német illetékesek most közölték, hogy ezekben a napokban olyan filmet kívánnak készíteni, amely elriasztja a migránsokat attól, hogy Németországba induljanak. Gratulálunk!)

Mindenesetre a német illetékesek felelőtlen és ostoba nyilatkozatait követően a Magyarországon tartózkodó migránsok tömegei végképp feljogosítva érezték magukat, hogy felmondják még a legminimálisabb együttműködést is a magyar hatóságokkal, és közölték, hogy ők Németországba mennek és kész. Ezt követően a német illetékesek diplomáciai csatornákon azt közölték a magyar hatóságokkal, hogy „néhány száz” migránst nyugodtan indítsanak el Németországba.

Ekkor indult el a Keleti pályaudvarról az a néhány szerelvény, amelyet aztán az osztrák hatóságok megállítottak Bécs előtt, és úgy tűnt, nem is fogják tovább engedni őket. Végül aztán –nyilvánvalóan német nyomásra!- az osztrákok mégis elengedték a Németországba tartó szerelvényeket.

Aztán másnap a német és az osztrák illetékesek és politikusok elkövették a legnagyobb aljasságot: Egyszerűen hátba szúrták Magyarországot! Kijelentették, hogy Magyarország köteles betartani a dublini egyezményt, és nem indíthat útnak nyugatra nem regisztrált és papírokkal nem rendelkező migránsokat. Mondták ezt annak a Magyarországnak, amely az egyetlen uniós ország jelen pillanatban, amelyik még komolyan veszi és betartja az uniós előírásokat és jogszabályokat.

- Németország abban a pillanatban felrúgta az uniós jogszabályokat és előírásokat, amikor egyoldalúan kijelentette, hogy nem küldik vissza a szír menekülteket (ezzel ugyanis felmondta a dublini szerződést)

- Ausztria abban a pillanatban felmondta az uniós jogszabályokat és előírásokat, amikor a Németországba elindított szerelvény másnapján gyakorlatilag visszaállította határán a határellenőrzést, negyven kilométeres dugókat okozva ezzel Magyarországon; ne felejtsük el, hogy az osztrákok nem először teszik ezt! Emlékszünk még, hogy amikor Magyarország bekerült az Unióba, majd pedig a schengeni övezetbe, akkor a határ menti osztrák települések derék osztrák polgármesterei egyszerűen lezárták falujuk végén, a magyarországi oldalon az utakat, hogy a magyar autósok ne tudjanak szabadon közlekedni arra. És akkor is kitaláltak valami szemét dumát az egészre.

Mindezek után a német kancellár széttárta karját, és közölte, hogy nem tehetnek semmiről, őket „félreértették”. Az osztrák kancellár pedig megfenyegette Magyarországot, és felszólította, hogy tartsuk be az unió törvényeit. (Az osztrák kancellártól amúgy nagyjából ennyi várható. Az osztrák kancellár Schultz kesztyűbábja, a hülye osztrák szocialista prototípusa, aki a „slomkatoláson” (felolvassa, amit leírnak neki, már ha el nem b…a) kívül máshoz nem ért; 15 éves kora óta pártvonalon mozog, már leérettségizni is azért tudott, mert találtak neki egy valahol Bécsben egy iskolát, ahol szocialista volt az igazgató. Az egyetemről az első félév után kitették, de haladt tovább pártvonalon, és lám, fel is jutott a csúcsra! Tiszta Magyarország, 1960…)

Mindezen történésekkel párhuzamosan az osztrák és a német sajtó beszállt a Magyarország elleni kampányba, és folyamatosan azt harsogták és harsogják, hogy Magyarország miért nem engedi ki a migránsokat, amikor azok menni akarnak.

És persze a Magyarországon tartózkodó, vagy magyar színekben Brüsszelben hazát áruló „politikusok” sem akarnak kimaradni a jóból. A sajátjait is bármikor hátba szúró Jávor Benedek EU képviselő facebookján jelenti be, hogy zöld párttársait hozza Magyarországra , Budapestre, „(…)hogy a saját szemükkel lássák a menekültek helyzetét Magyarországon. Lássák a főváros terein, utcáin és pályaudvarain táborozó ezreket, akiket a magyar állam helyett civilek és facebook-csoportok látnak el, hogy ne éhezzenek. Lássák a kerítést, amely nem állít meg, sőt nem is lassít le senkit, viszont szándékosan megsebesít sokakat. Lássák a plakátokat, amelyekkel Magyarország elfoglalta magát, ahelyett, hogy felkészült volna a menekülthullámra.”  

Nem elemezgetném ennek a gazembernek az irományát és lelkivilágát, de hadd idézzek ide néhány kommentet azok közül, amelyek elárasztották a bejegyzését:

szabadhajdu  2015. szeptember 3. 20:48

A qurva anyádat Benedek.

adam  2015. szeptember 3. 20:51

Te féreg! Kapnának ellátást a gyűjtőpontokon, de csesznek együttműködni túlműveltségükben. Bocs, hogy nem futunk utánuk a vacsival.

@C.Dömötör

Itt a folytatás, elnézést, már a PC is szégyellte magát:
Bár könnyűsúlyú mint politikus, de nehézsúlyú mint hazaáruló!

packó  2015. szeptember 3. 21:05

Ez fiatalkorára már olyan cinikus, hazaáruló szarember, mint az öreg bolsik.

Brigadéros  2015. szeptember 3. 22:02

A Magyar Állam helyett látják el, te farok?!? 
Hát te képviselő létedre még azt sem tudod, hogy az államnak nincsen pénze, az a polgárok pénze?!??? 
Te a mi pénzünkön akarsz számolatlanul végeláthatatlanul megvendégelni hívatlan kéretlenül idejött idegeneket??? 
Ne kerülj a közelembe, mert isten bizony lekeverek neked egy atyai maflást, hogy végre tisztességet tanuljál...:)”

Ezek mindegyike nagyjából tökéletes. De szeretném felhívni a figyelmet erre a mondatocskára, s egyben megemelni a kalapomat a szerző, bizonyos „adam” előtt:

„Te féreg! Kapnának ellátást a gyűjtőpontokon, de csesznek együttműködni túlműveltségükben. Bocs, hogy nem futunk utánuk a vacsival.”

Igen, ez a következő pont.

Miután a felelőtlen és ostoba nyugati nyilatkozatok nyomán a migránsok végképp felmondták az együttműködést a magyar hatóságokkal, elkezdődött annak kommunikálása a hazai és a nyugati médiában, hogy a magyar állam és a magyar kormányzat nem látja el szegény migránsokat.

A magyar állam és a magyar kormány ellátja a migránsokat, és tökéletesen betartja az emberiességből és a törvényekből következő kötelezettségeit. A befogadó állomásokon fedél, ágy, tisztálkodási lehetőség, élelem, innivaló, orvosi ellátás, információ, felvilágosítás várja a migránsokat.

A migránsok itt nem hajlandóak megjelenni.

A migránsok a Keleti pályaudvaron és a bicskei pályaudvaron demonstrálnak. A magyar államot képviselő és a magyar törvényeket betartó és betartató rendőröktől pedig sem az élelmet, sem a vizet nem fogadják el.

Persze, ezt is lehet. Bár nem lehet nem észrevenni, hogy például a Keletinél nem egyszerűen okos telefonok, hanem jópár migráns kezében műholdas telefonok vannak. Csak nem az utasításokat kapják ezeken, hogy mit kell csinálniuk, és mit kell skandálniuk? De ez is mindegy. Ha nem fogadják el az ételt és az italt a „velük ellenséges” magyar államtól, akkor ne egyenek és ne igyanak. Leszarom. De tényleg ne gondolja senki, hogy majd szaladgálunk utánuk a vacsival, és letérdelünk, hogy „na, csak egy falatot, a mama kedvéért!”.

Aki nem tartja be a törvényeket, és aki önsorsrontó módon még a legalapvetőbb együttműködésre sem hajlandó, azzal nem lehet mit kezdeni. Azon még segíteni sem lehet. De a törvényeket akkor is be kell vele tartatni.

Szlovákiában értik ezt.

Friss hír, hogy az egyik szlovákiai befogadó állomáson migránsok egy csoportja elbarikádozta magát az ebédlőben és tüntetni kezdett. A szlovák rohamrendőrség öt perc alatt kiment a helyszínre, és szétbaszta őket. Kivonszolták mindet az ebédlőből, visszavitték a táborba, és valószínűleg félreérthetetlenül el lett nekik magyarázva, hogy mik a törvények, és hogy hol lakik az Úristen.

Pontosan ezt kell tenni nekünk is!

A törvény az törvény, és mindenkire vonatkozik!

Ráadásul a nyugati média (és a Magyarországon állomásozó, de idegen zsoldban álló is!) eleve olyan képet igyekszik festeni a jelenlegi a magyarországi állapotokról, mintha itt kegyetlenkednének a migránsokkal. Legjobb példa erre a tegnapi, bicskei eset. A permanens törvénysértésben lévő, Bicskén demonstráló és a befogadó táborba bevonulni nem hajlandó migránsok egyike hirtelen nekiesett a saját családjának. A csecsemőjüket kezében tartó asszony lábát kirúgta, és a sínek között a földre döntötte. Majd üvöltve ő is rájuk vetette magát, és a saját fejét kezdte verni két kővel. A körülöttük álló rendőrök ekkor leszedték az őrjöngő állatot az asszonyról és a gyerekről, nehogy kárt tegyen bennük, illetve saját magában.

A világmédiában ma erről az esetről készült fényképek jelentik a legnagyobb slágert. És mit látunk a képeken? Hát azt, hogy a brutális magyar rohamrendőrök ütlegelnek egy földön fekvő és magatehetetlen családot, köztük egy csecsemőt. Ezzel a képpel címlapján jelent meg ma többek között az Independent (csak a becsülettől és a tisztességtől független brit napilap), a Guardian, és ezt mutogatja a Magyarországról a ZDF-hez hasonlóan aljas és tisztességtelen tudósításokat küldözgető BBC is.

És persze az egészen kretén osztrák „jogvédők”, picsogó, széplelkű seggfejek pedig a közösségi hálón szervezkednek, hogy a hétvégén kocsikkal és buszokkal átjönnek Budapestre, és „kimenekítik” Ausztriába a Keletinél „rekedt”, itt „fogva tartott” szegény migránsokat.

Gyertek! De előbb kérdezzétek meg erről a hülye kancellárotokat is gyerekek! És jó, ha tudjátok: amint beültetitek autóitokba a migránsokat és elindultok velük a nyugati határ felé, embercsempészekké váltok.

De ez sem érdekel. Felőlem, vigyétek őket! De nem is kell fáradoznotok: elindultak gyalog. Ez nagyon helyes! Rendőri felvezetéssel menjenek csak. Útközben adjunk nekik enni, inni! Kísérjük el egészen a határig őket. És aztán meglátjuk, mi fog történni… Mit csinálnak majd az osztrákok? Beengedik őket? Remek! Egy gonddal kevesebb. Visszatoloncolják őket, az uniós jogra hivatkozva? Kevésbé remek – de akkor legalább tisztul majd a kép. Akkor majd a migránsok talán a saját szemüknek elhiszik, hogy nem a gonosz magyarok akarják minden áron itt tartani őket…

De akár így, akár úgy: a német nagykövetség munkatársai most már tényleg emeljék fel a seggüket az íróasztalaik mellől, és menjenek ki a Keletihez, menjenek el Bicskére. Ott végezzék el a dolgukat. Az országuk meg a kancellárjuk nevét skandáló, és Magyarországot ellenségüknek tekintő migránsoknak magyarázzák el, mi a helyzet. Magyarázzák el nekik, hogy Németország mégsem fogadja be őket automatikusan, és kötelesek végig csinálni a regisztrációs procedúrát, kötelesek bevonulni a befogadó állomásokra. Vagy, ha az elmúlt huszonnégy órában ismét változott a német álláspont, és most éppen ismét a dublini egyezmény egyoldalú felmondásánál tartanak, akkor vigyenek magukkal egy kis asztalkát, két hokedlit meg két pöcsétet, és kezdjék el kiadni a vízumokat és az úti okmányokat a szeretve tisztelt migránsoknak. Mi ennek is módfelett fogunk örülni!

S még egy szó a kvótáról.

Mert ez most az ájult, elhülyült nyugatiak új varázsszava: a kvóta. Hogy majd minden uniós ország egy bizonyos kvóta szerinti bevándorlót lesz köteles befogadni.

Akkor mindössze két kérdés!

1.: Mekkora ez a kvóta?

Egy hónappal ezelőtt hatvanezer emberről volt szó. Hogy majd annyit szétosztunk. Csak az a baj, hogy ma egy hosszú hétvégén érkezik ennyi migráns Európába. Így aztán, tegnap már kétszázezer volt a bűvös szám. Remek! És mennyi lesz jövő hónapban? Félmillió? Hát az év végén? Tízmilló?

Elment az eszetek. Idióták!

2.: Tegyük fel, hogy elfogadjuk a kvóta rendszert. Jó. És mi lesz utána? Mondja már meg valamelyik kurva okos nyugati vezető, ha majd Magyarország befogad a kvóta alapján mondjuk elsőre ötezer migránst, mi lesz utána? Mert utána ők már olyanok lesznek, mint Butch Marcellus Wallace meghatározása szerint a Ponyvaregényben. „És ha elutazol, akkor el vagy utazva!” – mondja Marcellus Wallece Butchnak. Nos, kedves elmebeteg barátaim, ha a migránst befogadjuk, akkor be van fogadva. És akkor ki és hogyan akadályozza majd meg, hogy oda utazzon, ahová akar? Erre válaszolna valaki? Majd a befogadott migránst Magyarország köteles lesz megállítani a határon, nehogy mégis tovább menjen Berlinbe vagy Bécsbe? És akkor majd az egész kezdődik elölről? Majd jön a ZDF meg a BBC, és készülnek a tudósítások a fasiszta magyarokról, akik korlátozzák mozgásukban és szabadságukban szegény befogadott migránsokat, és másodrendű állampolgárként kezelik őket?

Szépen megfogjátok egymás kezét, és elmentek a picsába, drága felebarátaim!

Nem lesz semmi ilyesmi!

És elég volt ebből az egészből!

Úgyhogy mostantól másképpen lesz!

Szerintem legyen így:

1.: Az a migráns, aki felmondja az együttműködést a magyar hatóságokkal, az egyszersmind kivonja magát az idegenrendészeti és a menekültügyi eljárás alól is, és mint ilyen, kitoloncolható és kitoloncolandó!

2.: Minden erővel érvényt kell szerezni a magyar és az uniós jognak (utóbbinak csak addig, ameddig a németek és/vagy az osztrákok ismét fel nem mondják)!

3.: Helyre kell állítani a rendet, mindenáron és bármekkora erővel! Meg kell tisztítani a pályaudvarok környékét és a köztereket, és a migránsokat be kell kényszeríteni a befogadó állomásokra!

4.: Diplomáciai úton követelni kell a német illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

5.: Diplomáciai úton követelni kell az osztrák illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

6.: A magyar határt minden áron meg kell védeni! Záros határidőn belül el kell érni, hogy migráns csak a kijelölt határátkelőn, csak érvényes papírokkal, és csak hivatali időben léphessen be Magyarország területére.

7.: A jövőben Magyarország a leghatározottabban utasítsa vissza mind a nyugati politikusok, mind a nyugati sajtó részéről érkező méltatlan, igaztalan, hazug és aljas támadásokat!

8.: Magyarország tegyen meg mindent annak érdekében, hogy jöjjön létre egy egységfront, amely magába foglalja Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és a három Balti Államot. Ezek az országok egységesen képviseljék az Unión belül álláspontjukat, egységesen lépjenek fel a migránsok ügyében is, és minden más olyan ügyben is, amikor meg kell védeni Közép-Kelet-Európa érdekeit a nyugattal szemben.

Ezek a rövidtávú teendők.

S azt is jelezni kívánom, hogy mostantól a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e. Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott  Mória bányáiban, a Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának:

„ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!”

Címkék: Publicisztika
2015.09.04.

Gyurcsány Ferenc mostanában migránsokat visz haza szundizni. Szerencsére van neki hova hazavinni őket, ugyanis Gyurcsány Ferenc apósa annak idején egy polgári zsidó orvos családtól ellopta a Szemlőhegyi úti villát, aztán szociális lakásként meg is vették, úgyhogy most van hely az arab migránsoknak a volt zsidó villában.

Gyurcsány Ferenc most éppen migránsokat visz haza. A migránsoknak van ugyanis szezonja. Gyurcsány Ferenc annak idején elveszett kislányt vitt haza, mert akkor annak volt szezonja. Mikor Gyurcsány Ferenc szezonális jelleggel elvisz valakit haza, olyankor mindig előkerül Gréczi Zsolt, és készít fényképeket.

Félő, hogy Gyurcsány Ferenc meghalni sem fog igazából, csak szezonális jelleggel, és Gréczi Zsolt bent lesz a koporsóban egy kicsike vakuval, a fény végett.

Addig persze Gyurcsány Ferenc még sok mindenféle dolgot fog haza vinni. Ha majd lecseng a migránsok szezonja, jöhetnek a veszélyeztetett állatfajok.

Senki ne legyen meglepődve, ha legközelebb Gyurcsány Ferenc haza fogja vinni Georgét, az utolsó Galapagosi óriásteknőst. Főz majd neki madártejet –kell egy kis kényeztetés-, aztán, ha George megdöglött, ráfogja az egészet az Orbánra.

„Orbán csak ne jöjjön most azzal, hogy az óriásteknős nem él madártejjel!” – fogja mondani szenvedélyes hangon, egy rezsón ülve. Majd kedvenc kockás ingébe fogja csavarni George tetemét.

Utána haza fog vinni egy kínai folyami delfint, annak pusztulása után meg egy Mindorói bivalyt.

A bivalyon kurva hülyén fog kinézni a másik kedvenc kockás inge – de az legalább túléli.

Nagyjából így.

Nincs is ezzel semmi baj, végül is ez is egy fajtája a szórakoztatásnak, rá is érnek, Gyurcsány Ferenc meg tele van kedvenc kockás ingekkel.

Az egy kicsit kevéssé szórakoztató, amikor Gyurcsány Ferenc éppen nem fogad be és nem ment meg senkit szezonális jelleggel, viszont politikai nyilatkozatokat tesz. Például ilyeneket:

El kell dönteni, hogy emberek vagyunk-e vagy sem. Fantasztikus dolog magyarnak lenni, de van ennél még fantasztikusabb: embernek lenni. És aki látja a menekülteket, azoknak muszáj érzékelniük, hogy olyanok, mint mi. Hála Istennek nem mi vagyunk bajban. Azt szeretném mondani a kormánynak, hogy ő annyiszor sértette már meg az európai jogot, sőt, ebből divatot csinált, most hirtelenjében ne hivatkozzon már az európai normákra. Nyissa meg a határokat, engedje őket! Mi '89-ben megtanultuk, amikor a kelet-németeket kiengedtük, hogy ha egyszer elindul a tömeg, nincs az a jog, ami megállítja őket. Ha ilyen tempóban jönnek, napi 2-3 ezer ember, itt 1-2 héten belül annyi ember lesz, nincs az a rendőrség, nincs az a katonaság, nincs az a miniszterelnök, aki megállítaná őket. Engedni. Az élet parancsa a fontosabb az ilyen ügyben, mint a jognak a parancsa.” 

Jó kis nyilatkozat ez.

Az embernek például hamar kedve lesz tőle, hogy eldöntse. Valami jó nagy, vastag, kicsit sem rugalmas tárggyal, amit svungosan meg lehet lóbálni. Ám ha ezen túlmenően foglalkozunk vele, akkor más is kiderül belőle. Ebből a nyilatkozatból remekül kibontakozik, mi történne most velünk, ha Gyurcsány Ferenc lenne a miniszterelnök, kedvenc kockás ingében, kezében egy északi szőrösorrú vombattal.

Az történne, hogy végünk lenne.

Mert Gyurcsány Ferenc eldöntené. Ahelyett, hogy kurva jó könyveket írna a baloldalról, kiengedné a migránsokat nyugatra. Megnyitná a határokat, menjenek Isten hírével.

Aztán másnap felhívnák Gyurcsány Ferencet előbb Bécsből, aztán Berlinből, és megkérnék szépen, hogy menjen a picsába, a migránsokat meg visszaküldenék hozzánk.

Egyszer indult el pár vonat a Keletiből Bécs felé. Látjuk és tudjuk, mi lett belőle. (Mert amúgy ott, nyugaton is elment mindenkinek az esze. Előbb azzal baszogatták a magyar kormányt, hogy milyen embertelen, amiért nem engedi szegény migránsokat tovább menni, amikor meg néhány kiment, akkor azért, hogy nem tartja be a dublini egyezményt, és hogy képzeljük…)

Aztán Gyurcsány Ferenc megjuhászodna, gyorsan haza vinne egy Seychelles-szigeteki simaorrú-szabadfarkú denevért (Coleura seychellensis), és bejelentené az ő fantasztikus magyar népének, hogy a kvóta-rendszer a megoldás, úgyhogy befogadjuk az Unió ránk kirótt migráns keretét, addig pedig itt tartjuk őket mégis, úgyhogy mindenki vigyen haza néhányat.

S hogy jó példával járjon elöl, mindjárt kiguberálna a tömegből néhány migránst meg egy  Vancouver-szigeti mormotát (Marmota vancouverensis), főzne mindenkinek valami finomat, szétosztaná a maradék kockás ingeit, elmenne futni, táncolna kicsit, kijelölné az új kormányzati negyed helyét, sajtótájékoztató keretében ismertetné az aznapi haláleseteket a Népszabadság gyászjelentés rovatából és mindegyiket megkönnyezné, utána elkapna néhány elájuló hölgyet és elájuló sörtés nyulat (Caprolagus hispidus), a nehéz nap végén pedig ráakadna Gráczi Zsolt elveszett ágyi poloskájára, a nagy eseményt közös fotózással ünnepelnék meg, amelyen részt venne az ATV esti híradója is.

Csuda szép napok lennének.

Én biztosan eldönteném. Az ország meg eldőlne…

Címkék: Publicisztika
2015.09.03.

(NYILT LEVÉL JEAN ZIEGLER SZOCIOLÓGUSNAK)

Tisztelt Uram! 

Az elmúlt napokban, hetekben, sőt, hónapokban rengeteg kreténnel, hülyével, ócska kis politikai kalandorral és mikiegérrel, széplelkű liberális pöccsel, önsorsrontó anarchistával, betépett zölddel, mindenféle baloldali barommal volt dolgunk, de ön megdöntött minden elképzelhető rekordot.

Örömmel értesítjük, hogy ön a legnagyobb fasz a „ki tud nagyobb hazugságot és hülyeséget mondani Magyarországról és Orbán Viktorról” versenyben.

Örömmel értesítjük, hogy ezen mondataival sikerült ezt a nagyszerű helyezést elérnie:

„Szomorú és dühös vagyok, hogy Európa megsérti azokat a menekültek befogadásáról szóló nemzetközi egyezményeket, amelyeket az összes ország aláírt. (…) Botrány, hogy az EU nem lép fel keményebben Magyarországgal és Orbán Viktorral szemben. Ez a fasiszta kerítés egy emberiesség elleni bűntett. Orbán Viktornak a hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye”

Tényleg gratulálunk!

Egyszersmind szeretnénk felhívni a figyelmét néhány apróságra, hátha ezek valamilyen fatális véletlen folytán elkerülték becses figyelmét.

Tehát:

Semmiképpen ne hagyja szó nélkül a következő fasiszta kerítéseket:

A Mexikó és az USA határán emelt kerítés;

Spanyolország marokkói területen emelt kerítése;

Bulgária Törökországgal közös határán emelt kerítése;

Görögország Törökországgal közös határán emelt kerítése;

Izrael a palesztin Ciszjordánia hermetikus elzárására emelt kerítése;

A „Csalagút” bejárata köré húzott francia kerítés;

Ez utóbbival kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmét egy különösen aggasztó fejleményre: Egy neve elhallgatását kérő francia diplomata a minap a következőket bírta mondani:

„A francia diplomata szerint a szerb határhoz közel felhúzott magyar és a franciaországi Calais-nál felépített kerítés nem hasonlítható egymáshoz, mert a magyar kerítéssel a magyar kormány azt akarja megakadályozni, hogy el kelljen bírálnia a migránsok menedékkérelmét, míg a francia kerítés már az országon belül van és nem határzárként szolgál, hanem egy magántulajdont véd.”

Nos, az első és legfontosabb veszély a francia diplomata fenti nyilatkozatával az, hogy már-már veszélyezteti az ön elsőségét a „legnagyobb fasz” kategóriában. Másodsorban, a magyar kormány célja nem az, hogy kibújjon a migránsok menedékkérelmének elbírálása alól, hanem ellenkezőleg: Az, hogy minden migráns törvényesen lépjen be Magyarországra, és így minden migráns menedékkérelmét el lehessen bírálni, rendezett körülmények között. Ugyanis ez a jogszerű, ezt a kötelezettséget rója a magyar kormányra a dublini megállapodás, továbbá a magyar kormánynak EU tagságból következő kötelessége az is, hogy védje meg az Unió schengeni határát.

De ami a leginkább veszélyezteti az ön elsőségét nem más, mint a magántulajdon védelmére vonatkozó kitétel. Remélem, ön is érzi, hogy micsoda égbekiáltó és páratlan baromság ez. Akkora, hogy nyugodtan rá lehet támaszkodni. De amennyiben ez a magyarázat elegendő ahhoz, hogy Franciaország kerítéseket húzgálhasson fel, és senki se baszogassa ezért, és még a legnagyobb fasz se fenyegethesse a francia elnököt a hágai bírósággal, úgy ezúton közöljük: Magyarország egy magántulajdon. Tízmillió magyar állampolgár magántulajdona, tízmillió magyar állampolgár a részvényese ennek az „ingatlannak”.

Ezt a „magántulajdont” fogja védeni a határzár.

Ezt régen úgy hívták, hogy haza. De ez a fogalom a legnagyobb faszok apoteózisának idején elavultnak tűnik. De „magántulajdonként”, „ingatlanként” még ön is megérti.

Nagyjából ennyit szerettem volna az ön tudomására hozni.

Még egyszer szívből gratulálok önnek, és kérem, ez a siker ne tegye kényelmessé és önhitté: továbbra is maradjon versenyben! Higgye el, rengeteg kihívója lesz a következő hónapokban. 

Címkék: Publicisztika
2015.09.01.

Kálmán Olga lágerparancsnok, a női részleg hírhedt és brutális kápója keze közé kaparintotta Schiffer Andrást.

Kálmán Olga elfelejtette, hogy éppen egy televíziós műsorban van, és mások is látják, amit egyébként odahaza szokott művelni a férjével, ha az nem a megfelelő márkájú, klimaxon átsegítő gyógyszert hozta haza a patikából.

Kálmán Olga tehát, elfelejtve hol van, és elveszítve maradék józan eszét, nekiesett Schiffernek.

Kálmán Olgáról lehullott a civilizációs máz, és ott maradt a szemünk előtt, meztelen lelkének minden förtelmességével.

Kálmán Olga olyat produkált műsorvezetőként, amilyet még soha, senki. Nem egyszerűen kioktatta, sértegette - méghozzá penetráns, bicskanyitogató stílusban- riportalanyát, de még azt is meg akarta neki mondani, elő akarta írni, hogy miről mit gondolhat, mire mit válaszolhat, s mikor érez helyesen.

Kálmán Olgának, ha nem nőnemű lenne, az adás nagyjából ötödik percében kellett volna egy akkora pofont lebaszni, hogy eltűnjön az asztal alatt.

De hát Kálmán Olga sajnos nőnemű. De ettől még kimondható: Kálmán Olga egész szakmájának szégyene lett a tegnapi napon. Aki legközelebb bemegy hozzá, vigyen neki ajándékba megfelelő egyenruhát meg gumibotot. Annak örül… 

Címkék: Publicisztika
2015.08.31.

Te szemét, hájfejű gazember! 

Nem, Orbán nem azért „tartja itt” a migránsokat, amiért te gondolod. Illetve te sem ezt gondolod, csak egy szemét, hájfejű gazember vagy, és hazudsz. Ugyanis az igazsággal éppen úgy tisztában vagy, mint más.

Tehát Orbán nem provokálja a migránsokat, és nem akarja velük semmiről elterelni a figyelmet.

Mindössze betartja az Európai Unió érvényes törvényeit. Amelyek kimondják:

Egy uniós tagállam csak akkor engedhet tovább utazni egy másik uniós tagállamba valakit, ha annak érvényes papírjai vannak, rendben vannak az úti okmányai, és rendelkezik érvényes vízummal abba az országba, ahová be akar utazni.

A migránsok döntő többsége ezen feltételek közül egynek sem felel meg.

Ebből következően a magyar hatóságok csak akkor járnak el törvényesen, ha itt regisztrálják őket, és papírok valamint vízum hiányában nem engedik őket tovább utazni. Miképpen ezt kellene tenniük példának okáért a görög hatóságoknak, csak ők ezt nem teszik meg, vagyis –nem először- nem tartják be az unió törvényeit.

Amúgy Merkel visszavonta minapi kijelentését, és közölte: „Félreértés” volt, hogy Németország automatikusan befogad minden szír menekültet, erről szó sincs. A német kancellár egyszersmind köszönetet mondott Magyarországnak, amiért teljesítve kötelességét regisztrálja a migránsokat, mert nem függeszthetjük fel a dublini egyezményt.

Mindeközben az osztrákok feltartóztatják a Budapestről Bécsbe tartó, migránsokkal zsúfolt vonatokat, és nem engedik be azokat Ausztriába.

De hát mindezt te is tudod. Csak egy hájfejű, becstelen geci vagy. Fogd meg szépen Szanyi barátod kezét, és takarodjatok a picsába.

(p.s.: Egy afrikai migráns két nyugdíjas, idős embert gyilkolt meg bestiális módon Szicíliában. Kérdés: ha Orbán felelős 71 megfulladt migráns tragédiájáért, akkor az olasz miniszterelnök vajon felelős-e azért, hogy ezt a két idős embert meggyilkolta ez a mocskos állat?)

Címkék: Publicisztika
2015.08.31.

17 óra 13 perckor írom ezeket a sorokat. Hétfő van.

A Kossuth krónikája most már egy és egy negyed órája bemondta a hírt: Merkel német kancellár ma, egy újságírói kérdésre válaszolva közölte: „Félreértés volt, hogy Németország automatikusan befogad minden szír menekültet.” Egyben közölte, köszöni, hogy Magyarország regisztrálja a menekülteket, mert a dublini egyezményt nem függeszthetjük fel.

Egy és egy negyed óra nem volt elegendő, hogy ez az „aprócska” hír felkerüljön a hazai kormányellenes és migráns-barát média oldalaira.

Az Indexen még ez virít: „Németország: Nincs felső határ, minden szír jöhet”

A NOL is kussol; a HVG-n semmi; a 444-en szintúgy.

Értem én, persze, hogy értem. Merkel bejelentése egy csapásra halomba döntötte az elmúlt hetvenkét óra kormányellenes és migráns-barát kommunikációját. Akkor meg inkább kussoljunk róla, hátha nem veszi észre senki sem. Megint megpróbálják berúgni a szart a szőnyeg alá, aztán majd csak lesz valami.

Csak az a baj, hogy a szar heggyé nőtt.

Mert miközben Merkel –mintha megjött volna az esze- visszavonta ominózus nyilatkozatát, az osztrák hatóságok feltartóztatták a migránsokkal telezsúfolt vonatokat Hegyeshalomnál, és a „zsúfoltságra” hivatkozva nem engedi be azokat Ausztriába. (Ó, képmutató, ócska szarjankók!)

Majd az osztrák vasúttársaság a magyar rendőrség segítségét kérte, hogy szedjék le a vonatról a papírokkal nem rendelkező migránsokat. Nahát-nahát! Mi történik odaát? És vajon hogyan lesz majd ezért (is) Orbán és Magyarország a hibás? Ez tényleg érdekel ám! Mert csak idő kérdése, és ezt is ki fogják találni ezek az elvetemült gazemberek.

Addig is:

Kérdezem a migránsokat pátyolgató alakokat ott a Keleti pályaudvarnál: ---Közölték már velük, hogy Merkel módosította nyilatkozatát?

Bejelentették a tüntető és Magyarországot utáló, Allah akbározó csávóknak, hogy Németország mégsem fogadja be őket automatikusan?

Közölték már velük, hogy Merkel bejelentette: Németország köszönetet mond Magyarországnak, amiért regisztráljuk a migránsokat, mert a dublini egyezményt nem függeszthetjük fel? (Mi nem, csak ők…)

Közöltek már bármit is, vagy tartják a pofájukat, és tovább hergelik aranyos védenceiket, „veletek vagyunk!” feliratokat tartva a magasba?

Kérdezem továbbá, hogy készülnek-e a „civilek” tüntetni Hegyeshalomnál vagy az osztrák nagykövetség előtt, amiért Ausztria megállítja a vonatokat a határán?

Nagyjából ennyi.

És csak nagyon halkan jegyzem meg: Ismét Orbánnak lett igaza… 

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?