Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2015.10.05.
És mi is köszönjük!

Címkék: Publicisztika
2015.10.05.

Tavaszi szél vizet áraszt – köszönet Lettországból a mézesbödön védelméért

Egy lett jobboldali párt fiataljai dalban mondanak hálát a felelős magyar bevándorlási politikáért.A lett Nemzeti Szövetség néhány fiatalja dalban, kezükben „kösz” feliratú magyar zászlóval köszöni meg Magyarország felelős bevándorlási politikáját. A dal eléneklését követően még a következő üzenet hangzik el: „A magyarok tudják, hogy meg kell védenünk a mézesbödönünket!”

A jobboldali kormánypártnak tizenhét képviselője van a parlamentben.”

Ez gyönyörű és megható! Nagyon szépen köszönjük!

Címkék: Publicisztika
2015.10.05.

„Finnországban 50-60 migráns éhségsztrájkkal tiltakozott az ehetetlen étel és a csapvíz ellen. Úgy érzik, állati sorban tartják őket. A pénzüket akarják.

A finn IL-TV Ouluban járt, ahol mintegy 50-60 menedékkérő éhségsztrájkkal tiltakozott a helyi rendőrség előtt az átmeneti tábor ellátási színvonala ellen. A migránsok ugyanazt az ételt kapják, amit a kétszázezres város iskoláinak diákjai, illetve idősotthonainak lakói, azonban sokuk szerint az étel ehetetlen, és inkább pénzt szeretnének, amiből bevásárolhatnak maguknak. A csapvizet sem hajlandók meginni.

A televízió által megszólaltatott egyik tiltakozó a következőket nyilatkozta: „Az állatok nem esznek ilyet! A pénzünket akarjuk, hogy megvehessük, amire szükségünk van. A boltból. Nem akarunk ebből enni, ez nem jó. (...) Mi csak pénzt akarunk. A mi pénzünket. (...) A mosdóból iszunk vizet. Az állatok sem isznak vizet a mosdóból! (...) Úgy élünk itt, mint az állatok. Senki sem törődik velünk igazán. (...) Azt akarjuk, hogy valaki jöjjön, és segítsen rajtunk!”

(IL-TV Tällainen ruoka hiertää turvapaikanhakijoita Oulussa)” 

Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a „mi pénzünket”, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.

Itt elég volt belőletek.

Kitelt  becsület, rohadékok!

Ne várjátok meg, hogy ezt másképpen is elmagyarázza nektek valaki! 

Címkék: Publicisztika
2015.10.05.

 „A röszkei események feltárására vizsgálóbizottságot állítana fel a DK

Vadai Ágnes szerint újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy rendfenntartók <> emberekre. Ezért a párt képviselői kezdeményezik, hogy álljon fel egy vizsgálóbizottság, ami a röszkei összecsapást kielemezné. A DK tudni szeretné, hogy ki döntött arról, hogy a <<kormány ártatlanok megveretésével gerjesszen konfliktust>>, ki és milyen alapon döntött a TEK bevetéséről.” (MTI)

Aztán ha ezzel a bizottsággal végeztünk, azonnal állítsunk fel egy másikat. Ez a másik bizottság kielemezné, hogy miképpen lehetséges a Vadai-Gyurcsány-Gréczi-Kerék-Bárczy- Kakuk összeállítás puszta létezése.

Alig-alig van ennél égetőbb kérdés manapság. Talán még a krumplibogarak irtása.

Címkék: Publicisztika
2015.10.05.
Ezt is emailen küldték el nekem. Hamisítvány? Vagy igaz? Ki tudná ezt ennyiből megállapítani? Én sajnos nem...

"A fotó egy elővigyázatlanul eldobott Western Union készpénzfelvételi számláról készült, mely egy belgrádi tranzakciót örökített meg. Igen, jól látjátok: a számla egy 1000 eurós készpénzátutalásról szól, melyet a szíriai illetőségű menekültnek egy szaúdi illetőségű személy utalt át a WU-n keresztül. Aki még ezek után is kételkedik abban, hogy a gazdag öböl-menti országok finanszírozzák Európa muzulmán konkvisztáját annak csak azt tudom mondani, hogy nézze csak tovább inkább a Szulejmánt..."

Címkék: Publicisztika
2015.10.05.

„Obama még annál is durvábban kiakadt az oroszokra 

Barack Obama amerikai elnök egy formális megjelenésre készült vasárnap, hogy elbúcsúztassa a távozni készülő Arne Duncan oktatásügyi államtitkárt, de az esemény vége az lett, hogy újságírói kérdésekre reagálva a korábbiaknál is feldúltabban kritizálta az orosz külpolitikát és Vlagyimir Putyin elnököt.

Az oroszok napok óta bombázzák Szíriát, de nem az Iszlám Állam által felügyelt területeket vették célba, hanem távolabb eső más, Asszad-ellenes felkelő csoportokat támadnak – köztük olyanokat is, akik élvezik az Egyesült Államok támogatását. Emiatt a Fehér Ház álláspontja az, hogy az oroszok valójában csak tovább szítják a szíriai polgárháborút. Mint ismert, Putyin nagy támogatója Bassar el-Asszad rezsimjének és érdekelt a status quo fennmaradásában, az iráni vezető pedig maga is támogatója a beavatkozásnak.

“Putyin szíriai fellépése a gyengeség, és nem az erő jele - kommentálta a beavatkozást az amerikai elnök, aki jócskán tovább is ment ennél, és ezt is mondta, hogy “ma Irán és Asszad adja a Putyin-vezette koalíciót. A világ többi része pedig a miénket.”

Obama szerint az orosz akciók elsősorban az ő belpolitikai népszerűségének növelését célozzák, és kritizálta az amerikai sajtót is, amiért úgy állítja be Putyint, mint aki nemzetközileg megerősödött az elmúlt napok és hetek eseményei nyomán.

Az elnök szerint az oroszok gyengeségét mutatja a két nagyhatalom közti gazdasági különbség, ami putyini hiedelemmel ellentétben nem a nemzetközi szankciók oka, hanem annak köszönhető, hogy az oroszok túlzott arányban támaszkodnak az olaj és egyéb nyersanyagok exportjára.” (Newsweek444.hu) 

Ön, Elnök Úr természetesen még ennél durvábban is kiakadhat az oroszokra. Ez nem csak joga, de egyben elidegeníthetetlen része is annak a visszataszító és aljas szerepjátéknak, melyet Ön és az Ön hazája játszik a világgal és a világban.

Önök, Elnök Úr, farizeusok. Önöknek soha nem számítottak sem az emberi jogok, sem a törvények, Önök soha nem tartották tiszteletben sem az emberiességi szempontokat, sem pedig az íratlan erkölcsi szabályokat.

Önök hazudnak, és bármilyen eszközzel képesek és hajlandóak érvényesíteni vélt vagy valós érdekeiket.

Önök a világ bármelyik despotájával és tömeggyilkosával vígan paroláznak, ha ezt tartják célravezetőnek, és egy jámbor báránykáról is „bebizonyítják”, hogy tömeggyilkos, ha éppen úgy tartják szükségesnek.

Önök most éppen Aszad elnököt nevezték ki ügyeletes főgonosznak. Ellene fegyverezték fel az ISIS-t, ellene robbantották ki azt a gyilkos polgárháborút, amely miatt Szíria egy hatalmas temetővé változott, ahonnét milliónyi ember menekült el, és vette Európa felé az irányt.

Önök ugyanezt tették Afganisztánban is, Irakban is, és az Önök felelőssége Ukrajna destabilizációja is.

Önök bárhol is „nyújtanak segítséget”, nem marad más önök után, mint vér, szenvedés és romok és halál.

Önök rosszabbak, mint a Szovjetunió volt valaha.

Önöket minden normális ember megveti, Önöktől mindenki fél.

Ön ne háborogjon, ne beszéljen félre és ne beszéljen ostobaságokat, hanem töprengjen el azon, miképpen lett ilyen ocsmány az Amerikai Egyesült Államok, mindannyiunk egykori példaképe.

(Lassan majd mindannyian ráébredünk a valóságra…)

Címkék: Publicisztika
2015.10.04.
Címkék: Publicisztika
2015.10.04.

„Ott, ahol nyilvános kivégzések vannak az utcán, és hiányszakma a hóhér!? 

Az Amerikai Egyesült Államok egyetért, és üdvözli a hírt, miszerint az ENSZ emberi jogi bizottságát mostantól Szaúd Arábia vezeti. Fussunk neki még egyszer: Szaúd Arábia az ENSZ emberi Jogi Bizottságát vezeti, és ezzel mindenki egyetért.
Értem én, hogy kell az olcsó olaj, de azért ez már mindennek a pofánköpése. A szaúdi kormány épp most ítélt halálra egy fiút, aki nem átallott részt venni egy béketüntetésen. Épp azon agyalgatnak, hogy keresztre feszítsék, vagy nyilvánosan lefejezzék egy karddal az utcán. Végül úgy tűnik arra jutottak, hogy a legjobb lesz ha mindkettőt megcsinálják. Először lefejezik, majd pedig keresztre feszítik, és közszemlére bocsájtják.

http://qz.com/…/saudi-arabia-is-preparing-to-behead-and-cr…/

Ez a felettébb haladó gondolkodású büntetési mód egyébként nem egyedi eset, átlagban két naponta hajtanak végre hasonló kivégzést. Nemrégiben olyannyira megnövekedett a nyilvános kivégzések száma, hogy az országban hiányszakmává vált a hóhér. Fel is adtak egy hirdetést hóhéri állás betöltésére. Nem kérnek hozzá magas iskolai végzettséget, inkább fizikai rátermettséget, hiszen a jelenkezoknek le kell tudniuk csapni egy fejet karddal egy suhintásra. A fizetést pedig a közalkalmazotti bértábla alsó harmadában határozták meg.

http://www.theguardian.com/…/saudi-arabia-advertises-eight-…

Tovább árnyalhatjuk a képet, ha megemlítjük, miszerint számos olyan cselekmény von maga után halálbüntetést itt, ami Európában, és amerikában még csak illegálisnak sem minősül. Például fekete mágiáért is lefejezés jár.

http://www.vocativ.com/…/…/saudi-arabia-execution-beheading/

De dobjunk fátylat ezekre a dolgokra, az olaj mindennél fontosabb, tegyük meg őket az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának a vezetőjévé.

https://theintercept.com/…/u-s-state-department-welcomes-n…/

http://www.independent.co.uk/…/anger-after-saudi-arabia-cho…

Nahát-nahát… Milyen érdekesen szelektív az USA emberjogi érzékenysége. Szaúd-Arábia jó hely, de Szíria maga a pokol, és Aszad egy mészáros. Nyilván így van. Minden így van.

 “Néééégy láááb jóóóóóóóóó, kéééééééét láááááááááááb rossz!!!!”

Címkék: Publicisztika
2015.10.04.

Címkék: Publicisztika
2015.10.04.

Az Égei-tengeri határzárról szóló 444-es hír alatt megjelent kommentekből válogatok egy kicsit nektek. Nem csoda, hogy a portált működtető liberális kislányok időnként felfüggesztik a kommentelés lehetőségét. Nagyon nem áll össze ugyanis a beteg világképük a népnél… Íme: 

outremer  11 perce

Ejnye, hol marad a Wilkommenskultur, meg a gazdasági csoda? 

Orki  outremer  8 perce

én se értem , hogy lesz így 5 éven belül űrhajója a németeknek 

pukkandúr  14 perce

szegény bécsiek épphogy hazaértek a tüntetésből máris mehetnek vissza az utcára :(

orbanizáció!! 

Orki  pukkandúr  16 perce

gyorsan köréjük kellett volna rakni a kerítést:D
azt minden gond megoldódna
 

Orki  15 perce

ezzel kellett volna kezdeni 

Az imperialisták láncoskutyája  Orki  14 perce

Előtte kicsit növelni kell a Földközi-tenger faunáját. 

Pszipszina  16 perce

Keziccsókolom, jóreggeltkívánok!! Már legalább egy éve ezt kellett volna lépni, mit teccettek ennyit szarakodni? 

D.E. Vilsadvo Cat  20 perce

az ausztrál Gyurcsány kottája

Turning back refugee boats saves lives - as Australia found out

D.E. Vilsadvo Cat  21 perce

ezek a nácik nem hallgatnak a transzban levő MŰVÉSZNŐRE

Orki  D.E. Vilsadvo Cat  13 perce

transzban?:D 

Pensiveus  28 perce

' “rendezetté tesszük a bevándorlást” '

Remélem mindenki elkapta a narratívát, miszerint bevándorlás. 

bölcs-hozzászóló  29 perce

Várható volt, hogy előbb-utóbb az EU is belátja, hogy Orbánnak van igaza és az illegális migráció ellen nem Európa belsejében kellene küzdeni az államoknak, hanem már az EU külső határain, a görög-török, bolgár-török, spanyol, olasz határon meg kellene állítani. És ha nem is szép, ehhez bizony kerítésekre, megerősített partiőrségekre, nemzetközi együttműködésekre van szükség.
A liberális nyitott határok politika nem fenntartható.
 

Petraeus  bölcs-hozzászóló  13 perce

Kar, hogy orban pont nem egyeztetett senkivel... Ja es Merkel Meg EU rendezett bevandorlasrol es menekultek befogadasarol beszelnek mig orban senkit nem engedne be.. Jelentos kulonbsegek 

outremer  Petraeus  10 perce

Max. a kommunikáció szintjén. 

Az imperialisták láncoskutyája  bölcs-hozzászóló  26 perce

Addig míg a világ nagyobbik fele mindenféle önkontrol nélkül szaporodik, a nyitott határok elve lófaszt nem ér. 

Torzonborz, a nagykirály  bölcs-hozzászóló  28 perce

Várjuk ki a végét. Eleve nem hiszem h a hír igaz. 

Lady Vengeance  30 perce

Az orbanizálódás jegyében ki lehetne tenni a partokra a plakátjainkat, hátha az segít. Nálunk is hogy bevált. 

nokiaz  31 perce

a problémát rátoljuk a törökökre 
amit nem látunk nincs...
mi az ára ? azt tesznek velük amit akarnak?
 

Orrajt  31 perce

Ez a Merkel tényleg egy vicc. De legalább fejlodoképes. 

stradacostiera  Orrajt  22 perce

Inkább csak a politikai karrierjét próbálja menteni. 

SziliK  33 perce

nem zarjuk le Europa hatarait! 

PapPál  33 perce

Guten morgen! 

Hamajd  34 perce

Elég lenne a Koncsítát odaküldeni, hanyadt-homlok menekülnének (visszafelé).:) 

Art  35 perce

"Közös európai megoldás" - ez mindig azt jelenti, hogy a németek kitalálnak valamit, a többieknek meg kuss és fizesd a költségeit. 

Az imperialisták láncoskutyája  36 perce

Mi a csuda. Vége lett a menekülteknek, nincs felsőhatára dolognak? 

Aurora Musis  37 perce

Plusz infók az eredeti FAS cikkből:
- Hat új menekülttábor Törökországban, kétmilliós kapacitással, EU társfinanszírozásban.
- Az EU vállalja, hogy befogad max. félmilliót közvetlenül a táborokból.
 

Torzonborz, a nagykirály  Aurora Musis  33 perce

úgy érted, hogy a németek?Akkor endben! 

Art  37 perce

Az a lényegi különbség a kerítés meg a tengeri határzár között, hogy az utóbbi összehasonlíthatatlanul drágább, de Juncker oszthatja el a rá szánt pénzt, és nem Orbán. 

Pensiveus  38 perce

Vagyis megvalósítják azt, amit ez a szemét Orbán indítványozott. Taps.

Pázsit Mókus  Pensiveus  33 perce

nem, valójában a zsírdisznó nem ezt javasolta. 

Pensiveus  Pázsit Mókus  30 perce

A zsírdisznó ezt javasolta. Közös európai fellépést a határok védelme érdekében, valamint hogy csak azt tekintsük menekültnek, aki közvetlenül a polgárháborús térségből érkezik.

A szocliberál, hipokrita elit ezt úgy valósította meg, hogy eközben elásatta híveivel a mocskos, náci ötletgazdát. Per abszolute leszarom orbánt, de ez azért tempó ám.

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?