Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2015.09.17.

444.hu nem tolerálható többé.

Ezt írják:

„A magyar hatóságok be akartak engedni néhány kisgyerekes családot, kinyitották a határkaput, ezt viszont az arra várakozó rengeteg menekült egy része félreérthette, és nagy tömegben utánuk indultak. Ekkor még sokan azt kiabálták, hogy “Thank you Hungary”, hiszen azt hitték, hogy újra kinyitják a határt. Rontott a helyzeten, hogy a rendőrséget nem segítette arab nyelvű tolmács, így semmilyen – számukra érthető – tájékoztatást nem adtak a határ felé igyekvő embereknek. Viszont amikor közel értek a menekültek a határhoz, akkor a rendőrség gumibottal ütni és új fajta gumilövedékkel lőni, továbbá vízágyúval, könnygázzal és paprikaszprével oszlatni kezdte a menekülteket, akik erre vegyesen pánikba estek és dühösen dobálni kezdtek. Ebből kerekedett rövid idő alatt súlyos balhé, aminek mindkét oldalon rengeteg sérültje lett.”

Ha röviden akarjuk összefoglalni, akkor a 444.hu azt hozta olvasói tudomására, hogy a határ és az ország megtámadásáról a magyar rendőrség tehet, mert ok nélkül megtámadták szegény, békés menekülteket, újfajta gumilövedékkel, gumibottal, meg „paprikaszprével”.

Ebből egyetlen szó sem igaz.

A magyar rendőrség nem támadott meg senkit, nem használt gumilövedéket – és kár is folytatni…

A magyar rendőrség védekezett egy agresszív, elviselhetetlen és támadó horda ellen, és egyszersmind megvédte tőlük az országot.

Aki ebben a helyzetben a támadók pártját fogja, ráadásul gátlástalanul hazudozik, az a legutolsó, legocsmányabb gazember.

Benneteket börtönbe kéne zárni.

Utolsó, szemét gazemberek vagytok. Igazi, feketeöves hazaárulók. Ennyi. 

Címkék: Publicisztika
2015.09.17.

Ön nemrégiben a következőket nyilatkozta Magyarország kapcsán:

„A menekülteket abban a hiszemben vonatokra rakni, hogy ők majd máshová utaznak, a legsötétebb időket idézi a kontinensünkön.”

Ezt annak kapcsán mondta, hogy a budapesti Keleti pályaudvaron nemrégiben vonatra szállt illegális bevándorlók szerelvényét Bicskén megállították, és a magyar hatóságok megpróbálták őket a bicskei befogadó állomásra kísérni.

Erről ön a holokausztra asszociált, és ezt meg is osztotta mindjárt a közvéleménnyel.

Az ön nyilatkozatát azonnal elítélte több magyarországi zsidó szervezet is. Teljes joggal. A holokauszt és a jelenlegi migráns helyzet párhuzamba állítása nem csak ízléstelen, aljas, de végtelenül ostoba is.

Éppen olyan, mint ön.

Ráadásul azt is tudtuk, hogy ezen ízléstelen, aljas és ostoba nyilatkozat hátterében nincsen semmi egyéb, mint politikai haszonszerzés. Illetve annak szándéka. Önt a legkisebb mértékben sem érdeklik a migránsok, csupán az a rettegés hajtja, hogy a közelgő önkormányzati választásokon –az előrejelzések szerint- a pártja el fogja veszíteni Bécset is. Ezért ön kétségbeesésében megpróbál szavazatokat gyűjteni a szélsőbalosok, anarchisták, zöldek és egyebek táborában, ennek pedig legegyszerűbb módja, ha Magyarországot és a magyar kormányt nácizza.

Van a létezésnek olyan alacsony foka, ahol ez is elég.

Ön ezt a fokot jól ismeri.

Ám most valami más is kiderült.

Mégpedig ez:

„Ausztriában a heiligenkreuzi gyűjtőponton kedden tolmácsok tájékoztatták a menekülteket arról, hogy szálljanak fel a szállításukra odarendelt buszokra.

A buszok Grazba vitték őket, de ahogy az egyik tolmács a Die Pressének elmondta: utasításba adták nekik, hogy a menekülteknek egy szóval sem mondhatják azt, hogy a buszok nem viszik őket Németországba. Az osztrák hatóságok így akarták elkerülni, hogy a menekültek fellázadjanak és a helyzet elfajuljon.” (Index.hu)

Ön ezért a magyar kormányt lenácizta.

Nem várok bocsánatkérést magától. És nem azért, mert ön az elmúlt hosszú évtizedek legtehetségtelenebb és leghülyébb osztrák kancellárja. Hanem azért, mert ön nem egyszerűen aljas, ízléstelen és ostoba, hanem egész egyszerűen egy becstelen disznó.

Ajánlom magamat!

Címkék: Publicisztika
2015.09.16.

Címkék: Publicisztika
2015.09.16.

A déli határ szerb oldalán tartózkodó illegális bevándorlók, miután zavargásokat kezdeményeztek és megtámadták a határzárat, a határt védő magyar rendőröket és az országot, két kisgyermeket átdobtak a kerítésen.

A sérült gyermekeket a magyar mentőszolgálat mentőautói elszállították a helyszínről és kórházba vitték.

Aki gyerekeket dob át egy három méter magas, szögesdróttal védett kerítésen, az nem ember. Az egy közveszélyes, mocskos állat, akit ki kell irtani.

Itt be is fejezhetnénk akár.

De nem fejezhetjük be.

Mert minden-minden csak most kezdődik.

Magyarországot megtámadták. Európát megtámadták. Mindazok, akik nem dugták homokba eddig a fejüket, akik hajlandóak és képesek voltak gondolkodni, akik nem ájultak bele a semmitmondó, ám annál önveszélyesebb „emberjogi” lózungok ismételgetésébe, azok eddig is tudták.

Forrás: hirado.hu

Most már mindenki tudja.

Amikor egy felfegyverzett horda ledönti egy szuverén ország határvédő kerítését, amikor ez a horda megpróbál betörni egy szuverén országba, mikor ez  a horda nekimegy a határt védő rendőrségnek, akkor már senki sem vonhatja kétségbe és nem magyarázhatja meg: Azt az országot megtámadták!

Magyarországot megtámadták.

Ötvenkilenc éve nem történt ilyen.

Ötvenkilenc évünk eltelt úgy, hogy semmilyen katarzist sem éltünk át. Gondosan ügyeltek rá határon innen és túl, hogy ne is élhessünk át.

Most átélhetünk.

Csak ki kell tartanunk.

Nem csak az eddig is emberfeletti munkát végző, és most immár az országot védő rendőreinknek, nem csak a határra vezényelt katonáinknak, nem csak a kormánynak, hanem mindannyiunknak.

Gázsprayvel, botokkal, vascsövekkel, kövekkel támadták meg az országot. És kerítésen átdobált gyerekekkel. A saját gyerekeikkel.

Tamáskodtunk sokáig, amikor azt hallottuk, hogy a gázai övezetben a palesztinok szándékosan telepítik sűrűn lakott területekre, iskolákba, óvodákba a rakétáikat, hogy az izraeli támadás esetén sok legyen a halott és sok legyen a halottak között a gyerek, hogy aztán azokat mutogassák a médiának.

Nem tamáskodom többé.

Elhiszem.

Forrás: hirado.hu

Elhiszek mindent. Vagy majdnem mindent. Ezek a közveszélyes, mocskos állatok átdobták a gyerekeiket a kerítésen.

Aztán támadtak. Mindennel, ami a kezük ügyébe akadt. És azzal, amit magukkal hoztak.

Eddig sem voltak hajlandóak együttműködni a hatóságokkal. Semmiben. Azt gondolták, úgy éreztették és azt éreztették, hogy nekik mindent lehet. Papírok, azonosító iratok nélkül jártak keresztül az országhatárokon és országokon; nem voltak hajlandóak regisztráltatni magukat, nem voltak hajlandóak ujjlenyomatot adni; a felkínált ételt nem fogadták el, a nekik adott vizes palackokat eldobálták. Nem csak Magyarországon tették ezt, hanem mindenhol.

Szerte Európában ugyanígy viselkedtek. Aztán megálltak egy-egy város pályaudvarán vagy főterén, és elkezdték annak az országnak vagy városnak a nevét üvöltözni, ahová menni akartak.

És a teljesen elhülyült európai kormányok kis hezitálás után odaszállították őket. Ha mégsem, akkor egyszerűen meghúzták az őket szállító vonatok vészfékeit, majd leugráltak a vonatról és elszaladtak.

Közben megjelentek az első hírek arról, hogy a menekülttáborokban, ahol ezek élnek, megerőszakolják a nőket és a gyerekeket, akik nem mernek egyedül még a vécére se kimenni, mert attól rettegnek, hogy abúzus éri őket.

Félreértés ne essék: a megerőszakoltak és bántalmazottak a saját asszonyaik, leányaik és gyermekeik! A német hatóságok – a hírek szerint- egy hónapja tudnak a táborokban történő borzalmakról, de semmit sem tettek és a hírt is elhallgatták.

Mert mindez nem fért össze a „willkommenskulture” elmebajával.

Mert Európa most éppen a „willkommenskultur” elmebajába zuhant.

Közben a hordák Budapesten azt üvöltik, hogy „Deutschland! Deutschland!”; Németországban azt üvöltik, hogy „Denmark! Denmark!”; Dániában azt, hogy „Sweden! Sweden!”; Svédországban pedig azt, hogy „Oslo! Oslo!”.

Európa pedig áll és néz. És azzal foglalkozik legtöbbet, hogy Magyarországot nácizza, és a holokausztot vizionálva ájuldozzon.

A liberális európai „értelmiség” immáron egyetlen gyönyörforrása ez az ájuldozás. Egész nyomorult életükben képtelenek voltak bármi egyébbel foglalkozni, és a valóság immáron végleg elmasírozott mellettük. Csak még mindig nem vették észre…

A valóság most éppen keresztül masírozik Európán, megtámadja Magyarországot, megerőszakolja a saját asszonyait és gyerekeit, és ha úgy gondolják, akkor a gyerekeiket a kerítéseken is átdobálják.

Mert kellenek a jó vágóképek a becstelen és hazug, velejéig rothadt nemzetközi médiának.

Magyarországot megtámadták.

A szerb rendőrök, akik rettenthetetlenül bátrak, amikor magyar turistákat kell megbüntetni utazásuk közben, most csak álltak és nézték, ahogy az őrjöngő horda nekiment az országhatárnak, a rendőröknek, az országnak, és ahogy átdobálják saját gyerekeiket a kerítésen.

S miközben a szerb rendőrök álltak és nézték az infernális jeleneteket, aközben valamelyik szerb miniszter azon siránkozott, hogy a magyar rendőrség vízágyújának vízsugara egy méterrel átspriccelt szerb területre, és ez bizony megengedhetetlen.

Azt tudjuk mondani a miniszter úrnak, hogy bármikor, ha megtámadják Szerbiát magyar területről, a magyar rendőrök ezt meg fogják akadályozni.

Mi ugyanis nem vagyunk gyávák és nem vagyunk szaremberek.

Forrás: hirado.hu

Magyarországot megtámadták.

Ország-világ szeme láttára. Láthatta mindenki. És mindenki láthatta a támadókat.

Nem menekülők. Agresszorok. Életerős, fiatal, mindenre elszánt és bármire képes katonák. Előretolt telepesek, akik hódítani jöttek. Nem látszik rajtuk sem fáradtság, sem elcsigázottság, sem levertség, sem keserűség, sem félelem, sem ijedtség, sem alázat, sem kegyelem, sem kérés – csak erő és elszántság.

Ezek hódítani jöttek.

A gyerekek és a nők csak álcázásnak kellenek. És hogy legyen kiket áthajítani a kerítésen. Meg megerőszakolni.

Persze, tudom, igazságtalan vagyok. Hiszen nyilván nem mind ilyen. Nyilván sok közöttük a békés, és valóban riadt menekülő.

De most megtámadták a hazámat. És mostantól nehezen tudom őket máshogyan látni…

Azt mondtam, ki kell tartanunk. Mindannyiunknak. Igen, nekünk is. Minden állampolgárnak. És segítenünk kell, amiben csak tudunk. A rendőreinknek, katonáinknak, mindenkinek, aki most ott van, a frontvonalban.

Érezniük kell, hogy mögöttük állunk, velük vagyunk.

Tudom, nemzeti egységre most sincs kilátás. Nem is kezdek bele ennek elemzésébe, nem akarok beszélni a DK nyilatkozatairól, semmi ilyesmiről. Mert most csak azoknak érdemes beszélni, akiknek van miért.

Ne engedjünk, egy jottányit sem. Most nem engedhetünk. Az életünkről van szó. És abban is biztosak lehetünk, hogy előbb-utóbb mindenki belátja ugyanezt. ne felejtsük: a németek alig két hete még ott tartottak, hogy a befogadásnak nincs felső határa, jöhet egymillió is akár.

Aztán jött hatvanezer, és a németek feltették a kezüket.

És Európa most szájtátva nézi a magyar határ mentén történteket.

Európa látja, hogy Magyarországot megtámadták. Mostantól teljesen mindegy, hogy mit mond majd a velejéig rothadt, szemét sajtó, és mit mondanak az ugyanilyen politikusok. Az emberek látják, mi történik, és egyre inkább nem akarják, hogy velük is megtörténjen.

És azt is tudják, ha Magyarország elesik, ők lesznek a következő állomás.

A horda itt van. Néhány riadt menekülttel, asszonnyal és gyerekkel álcázza magát. Lássunk át rajtuk. Most lehet röhögni. De hiába a cinikus vigyor a liberális pofákon, a valóság most már nem tágít. Ők a valóság: a ránk és Európára támadó horda.

Harcban állunk…

Címkék: Publicisztika
2015.09.16.

Hír: „Kedden hajnalban egy Münchenből Berlinbe tartó különvonaton a menekültek többször meghúzták a vészféket, majd 179-en különböző helyeken leszálltak a vonatról, mert nem akartak Berlinbe menni, és ott regisztráltatni magukat.”

Na, pontosan ezért kell meghúzni a vészféket az egész Európai Unióban.

És aztán takarítani…

Címkék: Publicisztika
2015.09.16.

Victor Ponta román miniszterelnök azt találta mondani, hogy Magyarországon bottal terelgetik és sorszámmal látják el a migránsokat.

Magyarországon soha nem terelgették bottal és nem látták el sorszámmal a migránsokat.

Ebből viszont az következik, hogy Victor Ponta román miniszterelnök hazudozik.

Ebben viszont nincsen semmi újdonság.

Victor Ponta román miniszterelnök állandóan hazudozik. Ebben következetesen és hűen követi a fanarióta román hagyományokat. Mondhatni, a román külpolitika elidegeníthetetlen része és alapeleme a folyamatos hazudozás. Victor Ponta tehát semmi újdonságot nem tesz.

Mi viszont rögzítsük nagy nyugalommal és végtelen türelemmel, hogy amit Victor Ponta román miniszterelnök állít, abból semmi sem igaz.

Egyenlőre Victor Ponta román miniszterelnököt szokta terelgetni a román korrupció ellenes ügyészség, igaz, még nem bottal és nem vezetőszáron.

Majd meglátjuk, meddig marad ez így.

Addig is, figyelmeztessük a román miniszterelnököt (még mielőtt megkapja a maga sorszámát), hogy az Európai Unió minden létező szabályát, törvényét és előírását megszegve korlátozza a romániai magyar nemzeti kisebbség emberi jogait.

Úgyhogy kuss!

Odahaza söprögessen, a maga portája előtt a miniszterelnök úr, és ne Magyarországról hazudozzon. Ugyanis maga a probléma is nagyobb annál,  mintsem maga felfoghatná.

Csönd, hallgatás, feszült figyelem. Abból még lehet valami.

A hazudozásból meg semmi.

Ennyit esetleg még a román miniszterelnök is képes felfogni. Talán… Hátha… Jó lenne…

Címkék: Publicisztika
2015.09.16.

„No food no water until open border”

Vagyis: „Sem étel sem ital, ameddig nincsenek nyitva a határok”.

Ezt írták helyes kis papírlapokra a migránsok a magyar határ szerb oldalán.

Nos, ha ti éhségsztrájkkal fenyegetőztök, mert helyreállt végre a rend, és kizárólag törvényesen, rendezett módon léphettek be Magyarországra és az Európai Unióba, akkor annyit tudunk üzenni, hogy le fogtok fogyni gyerekek!

forrás: index.hu

Vagy felfogjátok végre, hogy az Unió nem egy kiszolgáló személyzet, ami nektek van fenntartva, ahol gyorsan bekaptok egy-két falatot, aztán elszállítanak benneteket oda, ahol éppen lenni akartok. S ha ott nem vagytok megelégedve az ellátással és a körülményekkel, akkor hőzöngtök kicsit, ordibáljátok egy másik ország vagy város nevét, és akkor oda lesztek elszállítva.

Egy lófaszt, gyerekek!

Mostantól megtanultok kussolni is, meg törvényeket betartani is, és azt is megtanuljátok, hogy „köszönjük”, „kérjük”, és azt, hogy „igen, megértettük”.

Vagy visszamentek oda, ahonnan jöttetek, és ott kezdtek el üvöltözni.

Világos?

Címkék: Publicisztika
2015.09.15.

Tényleg kéjes érzés végignézni, mit művel saját magával a sajtószabadság és minden egyéb szabadság felkent apostola, a liberális köpőcsésze állványa, a 444.hu.

Azt már egy hete kiszúrta a mandiner, hogy cenzúrázzák a hozzászólásokat. Minden olyan vélemény repült, amelyik szembe ment a saját világképükkel. Aztán annyi ment szembe –mit csináljunk, ugye, az illegális migránsokról van szó-, hogy egyszerűen megszüntették a hozzászólást. Egyikük, a „szabadság” egyik rosszarcú lovagja, bizonyos „sarkadizs” pedig úgy magyarázta a dolgot, hogy saját mentális egészségének megőrzése végett cenzúráznak illetve tiltanak le minden ellenvéleményt.

Eddig ők voltak azok a lovagok, kik azt mondták, hogy „írj!”; de most már azok a lovagok, akik azt mondják, hogy „kuss!”. Jó kis szó, mi?

Aztán, ahogy ez lenni szokott, a „kuss!” parancsa az olvasók és kommentelők után elérte a szerzőket is.

Egy bizonyos Plankó Gergő nevű nyomorult kis fickó közülük ugyanis leírt valamit, amit nem lett volna szabad leírnia. Ezt:

„A képmutatás nyugati alapérték, embertelennek lenni úgy kell, hogy közben mosolygunk hozzá. Az pedig, hogy Magyarország már nem is mosolyog hozzá, legalább annyira zavarja a nyugati közvéleményt, mint maga az embertelenség.” 

Ilyesmi nem jelenhet meg a 444.hu rendszámú fostalicskán. Úgyhogy –bár  figyelem lanyhultával egy pillanatra feltűnt a szöveg-, de aztán hamar eltüntették szorgos kis kezek.

Helyreállt a rend.

A fostalicska zötyög tovább.

S hirdeti fennen, hogy „mindent szabad!”, s hogy „éljen a szabadság!”…

Címkék: Publicisztika
2015.09.15.

„Je suis Charlie!” – ez volt a jelszó nemrégiben, azt követően, hogy a francia „szatirikus” hetilap szerkesztősége ellen merényletet követtek el, és megölték a lap tizenkét munkatársát.

Sokan már akkor elmondták –a véres merényletet természetesen elítélve!-, hogy ez a lap megsérti a sajtóetika minden létező, írott és íratlan szabályát, gyomorforgató és gusztustalan, és vérlázítóan aljas.

Forrás: Origo.hu

Akkor most lássuk, min viccelődik az újság legfrissebb száma!

Emlékeznek még a török partoknál vízbe fulladt szír kisfiú képére? Biztosan emlékeznek, hiszen bejárta a világsajtót. Nos, a Charlie Hebdo is alkalmasnak találta ezt a képet egy kis „humorra”.

Az egyik karikatúrájuk így néz ki:

A Mcdonald’s reklámfigura alatti „vicces szöveg:

„Két gyerekmenü egy áráért”

A másik rajzuk pedig ez:

Ennek felirata így szól:

„Ezért keresztény Európa. A keresztények vízen járnak, a muszlim kisfiúk megfulladnak.”

Ezek a „viccek” egyszerre sértik meg  legalapvetőbb emberi érzéseket és normákat, a halálhoz és a kegyelethez fűződő emberi tabukat, és egyszerre sértik meg Európát, a kereszténységet és az iszlámot.

Forrás: Origo.hu

Ha egy merénylő most újra megölne ezek közül egy tucatot, biztosan kevesebben mennének utcára  je siu Charlie transzparensek alatt.

Mert ezekkel a rohadékokkal soha többé nem vállalhat szolidaritást egyetlen normális és tisztességes emberi lény sem.

Ezek semmiből sem tanulnak. És egy kicsit sem kár értük.

* Az index időközben azt írja, hogy a kép nem a címlapon szerepelt, hanem az újság hátoldalán. Tehát a tényen nem változtat...megjelent.

Címkék: Publicisztika
2015.09.15.

Van egy ember, nem is akárki. A Harvard Egyetem professzora ő, Noel Ignatevnek hívják. Ez az ember a következőket vallja:

„A fehérség elárulása az emberiség iránti hűség. Korunk szociális problémáinak megoldására a kulcs a fehér faj megszüntetése, a fehér bőr kiváltságainak megszüntetése.”

Van egy ember, aki bőrszín alapján kijelöl egy rasszt az emberiségből, és ezen rassz megszüntetésében látja az emberiség problémáinak megoldását. Ez az ember a világ egyik leghíresebb és legjobb egyetemén oktat. Bejáratos a legfelsőbb, legelitebb körökbe. Meghallgatják véleményét, kezet ráznak vele – ez az ember számít. Ez az ember egy igazi náci. Ám mégis a törvényes magyar miniszterelnöknek rajzolnak Hitler-bajuszt a „liberálisok”.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim! Talán még soha nem volt ennyire fontos az elmúlt évtizedekben, hogy megőrizzük higgadtságunkat és józan ítélőképességünket. Ugyanis az elmúlt évtizedekben még soha nem néztünk szembe ekkora kihívással és ekkora provokációval. Léteznek mindenféle fegyverek. Vannak hagyományos fegyverek, vannak atomfegyverek, vegyi fegyverek – és most látjuk, hogy létezik az etnikai fegyver is. És most éppen ezt vetették be Európa és a fehér rassz ellen a láthatatlan kezek. Barátaim! Afganisztánban harminchat éve folyamatosan háború van. Szíriában ötödik éve. Pakisztánban nincs is háború. Bangladesben sincs. Afrika nagyobbik részén évszázadok óta rettenetesen nehéz, vagy olykor éppen elviselhetetlen az élet. De akkor tegyük fel végre a kérdést: Vajon miért éppen most jutott eszébe ezeken a helyeken mindenkinek, hogy elinduljon Európa felé? Mindenhonnan és egyszerre – miért? Mondjuk ki hangosan és hideg fejjel: Ez egy mesterséges, „csinált” népvándorlás! Célja pedig Európa etnikai és vallási viszonyainak, arányainak végleges, visszafordíthatatlan megváltoztatása. Mindehhez pedig már „legyártották” az ideológiákat is. Az egyiket már említettem: A Harvard professzora szerint a fehér fajt el kell tüntetni. De an még ideológia ezen kívül is. Figyeljünk csak a gazdasági guruk megfellebbezhetetlen magabiztossággal kimondott mondataira. Az egyik szentencia így szól: Európa nem szaporodik és gyorsan öregszik, ezért szükség an bevándorlásra, „vérfrissítésre”, hogy fenntartható legyen a mostani gazdasági teljesítmény, és legyen, aki majd megtermeli a nyugdíjunkat. Remek. Ezek szerint e beteg földrész irányítói nem azt mondják, hogy szaporodjatok és sokasodjatok, hanem azt, hogy fogadjatok be minden idegenséget, ami csak erre tart. Hogyan lehetséges ez? Hogyan létezhet ekkora önsorsrontás? Mindjárt megértjük, ha meghallgatjuk a másik gazdasági „érvet”! Azt mondja a Daimler autógyártó konszern elnöke, hogy őnekik éppen olyan fiatal és motivált munkaerőre van szükségük, mint amilyen a bevándorlók tömegével özönlik be Európába. Barátaim! Ma Európa a saját fiataljainak is képtelen munkát adni. Az angol fiatalok Ausztráliába vándorolnak szerencsét próbálni. A magyar fiatalok meg Angliába. A román fiatalok meg bárhová, ahol valamilyen latin nyelvet beszélnek. A lengyelek szintén Angliába. A spanyol fiatalok még nem vándorolnak sehová, de közöttük több, mint öten százalékos a munkanélküliség aránya. És akkor jön a Daimler elnöke, és rádöbben, hogy a szír kőművesek és a beduin kecskepásztorok jelentik számára az ideális munkaerőt… Ennek az embernek elment az esze? Úgy tűnik. De csak úgy tűnik. Az igazság az, hogy ez ugyan őrült beszéd, de van benne rendszer. Ugyanis a szír kőműves és a beduin kecskepásztor a jelenlegi legalacsonyabb bérek huszadáért is el fognak végezni bármilyen munkát.

Hát ezért a huszadannyi bérért ment el látszólag mindenkinek az esze. Ennyiért akarják eladni a fejünk felől és tönkretenni a mi Európánkat a saját brüsszeli vezetőink és egynémely nyugati nagyhatalom irányítója. Ezért, és valami ostoba, teljesen hibás és rosszul értelmezett emberjogi lózungért. És aki ennek ellent mer mondani, így lesz azonnal náci, és így kerül Hitler-bajusz az orra alá. De van egy rossz hírem ezeknek a gazembereknek; az osztrák kancellárnak, a francia külügyminiszternek, a nyugati sajtó hazug, gazember firkászainak, no és a Magyar Narancs aljas és becstelen nyikhajainak: Európa 500 millió „őslakosából”, „bennszülöttjéből” úgy 450 millió nem akar több bevándorlót látni. És Orbán Viktor az ő véleményüket is képviseli, helyettük is kimondja az igazságot, amit ma még a ti véleményterrorotok eltakar. S rossz hír nektek az is, hogy jelenleg Európa középső fele képviseli a normalitást. Mi képviseljük a normalitást, akik például nemet mondunk az idióta és álszent kvótarendszerre. Tapsoljuk meg a normalitás képviselőit:

Éljen Finnország!

Éljen Dánia!

Éljen Észtország, Litvánia és Lettország!

Éljen Lengyelország!

Éljen Csehország!

Éljen Szlovákia!

Éljen Románia!

És éljen Magyarország! Ezeknek a rohadékok pedig odarajzolhatják a Hitler-bajuszt ezen országok miniszterelnökeinek orra alá is, és 450 millió európai polgár orra alá is – mi viszont jó szándékkal és egy elmeorvos türelmével figyelmeztetjük őket: Ahol mindenki náci, ott már senki sem náci! És ezek a beteg lelkű gazemberek nem minket sértenek meg a legjobban, hanem azokat, akik az ő számukra a legsérthetetlenebbek: A holokauszt áldozatait! Barátaim! Félelmet és pánikot akarnak kelteni bennünk, és persze dühöt. Ezért fenyegetnek és provokálnak. Hogy elveszítsük a fejünket, és ne cselekedjünk racionálisan. Ezért mondtam, hogy meg kell őriznünk a hidegvérünket és a józan ítélőképességünket. Így kell cselekednünk – hideg fejjel. Így kell megőriznünk a kelet-közép-európai egységet.

Így kell képviselnünk az európai polgárok döntő többségének véleményét. Ezért követeljük, hogy az Unió vezetői írjanak ki népszavazást a bevándorlás kérdéseiről! Ezért támogatjuk és biztosítjuk szolidaritásunkról a magyar kormányt, és Orbán Viktor miniszterelnököt! Mondjuk ki, mi magyarok, amit Szürke Gandalf már kimondott Mória bányáiban, Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának:

„Itt úgysem jössz át!” És készüljetek! Mert lesz Békemenet!

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?