Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2015.09.25.

Német szóvivő: a menekültek egyharmada hamisat állít magáról

 A magukat szíriainak valló migránsok mintegy 30 százaléka valójában nem szíriai - mondta pénteken Berlinben a német belügyminisztérium szóvivője. Számos szíriai útlevél hamisnak bizonyul, sok migráns, aki szíriainak vallja magát, egy szót sem tud arabul.

Thomas de Maiziere német belügyminiszter egy sajtóértekezleten elmondta: számos szíriai útlevél hamisnak bizonyul, sok migráns, aki szíriainak vallja magát, egy szót sem tud arabul.” (HVG.hu) 

Nahát! Jó reggelt kretének! Nincs felső határa a befogadásnak, mi? És amikor majd rátok robbantják a bevásárló központjaitokat, és megkéselik az utcán a  polgáraitokat,  akkor mit fog mondani a sajtótájékoztatón a belügyminiszter?

Hogy a magukat szírnek vallók egyharmada al-Kaidás meg ISIS-es terrorista volt, csak nem gondoltunk rá?

Idióták!  

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

Most olvasom Ákos barátom írását a Magyarországra készülődő bajor falucskáròl. Hallottam már a hírt, csodálatos! És lássuk be, ez vállalható kompromisszum: az elhülyült nyugatot elözönlik a közel-keleti migránsok, hozzánk meg bejönnek a derék bajorok. Tessék mondani, ezt hol kell aláírni?

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

Német szóvivő: a menekültek egyharmada hamisat állít magáról!

A magukat szíriainak valló migránsok mintegy 30 százaléka valójában nem szíriai - mondta pénteken Berlinben a német belügyminisztérium szóvivője. Számos szíriai útlevél hamisnak bizonyul, sok migráns, aki szíriainak vallja magát, egy szót sem tud arabul.

Thomas de Maiziere német belügyminiszter egy sajtóértekezleten elmondta: számos szíriai útlevél hamisnak bizonyul, sok migráns, aki szíriainak vallja magát, egy szót sem tud arabul.” (HVG.hu)

Nahát! Jó reggelt kretének! Nincs felső határa a befogadásnak, mi? És amikor majd rátok robbantják a bevásárló központjaitokat, és megkéselik az utcán a  polgáraitokat, akkor mit fog mondani a sajtótájékoztatón a belügyminiszter?

Hogy a magukat szírnek vallók egyharmada al-Kaidás meg ISIS-es terrorista volt, csak nem gondoltunk rá?

Idióták!  

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

Szijjártó a francia miniszterelnök és az olasz elnök rágalmait is a helyére teszi

Csak most múlt dél, de már Manuel Valls és Giorgio Napolitano is kukoricán térdepel. Tök mindegy, hogy mit mondtak, de <<állításaikat visszautasítjuk és kikérjük magunknak.>>” (444.hu)

Nem, egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondanak. Soha nem is volt mindegy. Ezt csak a 444 híreket gyártó szardarabjai mondják, hogy hangulatot keltsenek. Például szerintük, amikor a fasz osztrák kancellár lenácizza az országot, nekünk akkor is illedelmesen kussolnunk kellene. És úgy általában is kussolnunk kellene.

Eszembe jut mostanában a régi vicc:

A székely megveszi fiának az első bicskát, amikor a fiú betölti a 14. életévét. A gyerek másnap lelkendezve jön haza az iskolából, és mutatja az apjának:

-Nézze édesapám, milyen szép órára cseréltem a bicskát!

A székely lever egy irgalmatlan frászt a gyereknek.

-Ezt most miért kaptam, édesapám?

-Gyerek! Ha holnap valaki azt mondja neked, hogy a kurva anyádat, mit fogsz neki válaszolni? Azt, hogy jé, már fél hat?

Na így. Szokjátok ti is, rohadékok, hogy ezeknek az időknek vége.

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

Ezt emailen kaptam. Több, mint elgondolkodtató.

Csak annyi reményünk maradt, hogy az európai választók mindenhol eltakarítják ezt a rohadt, ostoba, öngyilkos politikai elitet (tisztelet a kivételnek!).

Mindenhol. És remélhetőleg választások útján...

“Akik biztosan nem kapnak menedékjogot

Az utóbbi hetekben jó pár liberális portálon olvashattuk azt a bölcsességet, hogy a déli határon özönlő bevándorló áradat nagy részét jól képzett, versenyképes munkaerőalkotja. Ahhoz, hogy ezt komolyan vegyük, komoly mennyiségű herbálra, vagy egy párhuzamos valóságra van szükség. Afrikában azonban valóban akad több százezer, akár több millió Európába vágyó ember, akiknek a többsége tényleg jól képzett és tényleg versenyképes lenne -őket azonban nemigen akarják beengedni.

Petíciót indított a Dél-Afrikában élő fehérek egy csoportja, amelyben azt kérik az Európai Uniótól, engedje őket letelepedni a területén. A kezdeményezést útjára indító Rodrigo de Campos a brit Daily Expressnek azt mondtaa fehérek ellen "valóságos etnikai tisztogatás" zajlik az országban. Elmondása szerint a szélsőséges rasszista fekete szervezetek lényegében szabadon garázdálkodhatnak az országban, a kormány nem tudja, és sokszor nem is akarja megfékezniőket. Az elmúlt években

több mint 4000 fehér farmert gyilkoltak meg, sokukat megkínozták, vagy megcsonkították. 

Campos és társai úgy vélik, erre az aggasztó helyzetre az jelenthetne megoldást, ha a dél-afrikai, zimbabwei és namíbiai fehéreket azok az európai országok fogadnák be, amelyekből őseik elvándoroltak a gyarmatosítás idején. Az ötmilliós dél-afrikai fehér lakosság 60%-a afrikaans (a holland egyik dialektusa) nyelvet beszélő búr, 40%-a angol ajkú, tehát a kérdés elsősorban Hollandiát és Nagy-Britanniát érinti. Campos egyébként rámutat, hogy a "hazatelepítési" politika nem lenne példátlan megoldás, hiszen Izrael is erre építi a maga bevándorlási jogszabályait.  

Hollandiát már évek óta ostromolják a búrok, hogy "fogadja vissza őket". 2010-ben Lara Johnstone vezetésével már indult egy "hazatérési" mozgalom, ám a holland politikai elit nagy része mereven elutasító álláspontra helyezkedett. Amszterdam nem hajlandó menekültekként elismerni őket, egyszerű bevándorlóként pedig szinte reménytelen letelepedési engedélyt kapniuk. 
Az a liberális értelmiségi elit, amely általában körme szakadtáig védi a migránsokat, amely mindenféle disztingválás nélkül hajlamos menekültnek tekinteni mindenkit, aki a harmadik világ országaiból érkezik - a búrokkal szemben a lehető legtaplóbb érzéketlenséget tanúsította.

Az amszterdami egyetem, bevándorlással és kisebbségi kérdést kutató szociológus professzora, Jan Rath egyenesen teljesen irreleváns kérésnek nevezte a hazájukban üldözött fehérek segélykiáltását. 

Mindez idáig egyetlen embernek sikerült menedékjogot szereznie közülük, ám neki sem Európában, hanem Kanadában. Az eset a dél-afrikai kormány hisztérikus tiltakozását és a liberális körök heveny rasszistázását váltotta ki. Azóta nem is volt más példa erre. 

Szivárványnemzet vs. valóság

Az ordító kettős mérce oka annyira egyszerű, amennyire szánalmas: az apartheid utáni Dél-Afrikára a nyugaton uralkodó liberális dogmatika multikulturális bezzegállamként tekint, ahol megvalósult a "szivárványnemzet", és ahol a problémákat, az egekbe szökőbűnözési mutatókat, és a faji gyűlölködést is csak az előző rasszista rendszer örökségének tekintik. Ha elismernék, hogy az országból százezer- vagy milliószámra kell menekülniük a fehéreknek, akkor ez az illúzió oszlana szét. Jellemző, hogy míg a búr és brit származásúak elleni erőszak két évtizede alig éri el a világsajtó ingerküszöbét, a Mozambikból, Zimbabwéből és máshonnan Dél-Afrikába bevándorolt feketék elleni erőszakcselekmények (amelyeket javarészt szintén feketék követtek el) egyből kiváltották a "nemzetközi közösség aggodalmát"

Fehér nyomor

Széles körben elterjedt tévhit, hogy a fehéreknek talán nem annyira jó mostanában, de még így is sokkal gazdagabbak, mint a feketék. Ez persze az apartheid-rendszer évtizedeiben igaz volt, ám azóta már egyre kevésbé az. A jómódúak nagy része már rég lelépett, nekik nem kellett menekültstátuszért folyamodniuk, hiszen olyat még nem nagyon hallhattunk, hogy milliomosokat toloncoljanak ki valahonnan. A szegényebbek maradtak, és azóta még szegényebbek lettek. Egy 2013-as becslés szerint minden tizedik fehér, több mint 450 ezer ember él kimondottan nyomorúságos körülmények között. A "pozitív diszkrimináció", amely elvileg a kilencvenes években a korábban elnyomott feketék felemelését szolgálta volna, mára lényegében a többség előjogait biztosító, a kisebbséget kirekesztő faji alapú diszkriminációvá vált. Sok ezer szegény sorsú, kétkezi munkából élő fehér ember képtelen elhelyezkedni, mert a feketék sok helyen előnyt élveznek a felvételnél. 

Nincs más választásunk

Susan Mulder, a petíciót aláíró több mint 35 ezer ember egyike, azt üzeni az európaiaknak:

"Szeretjük Dél-Afrikát, de sajnos ebben az országban, amelyet elődeink építettek fel, már nem látnak minket szívesen. Az én és a gyermekeim élete minden nap veszélyben van. Nincs más választásunk, mint a ti segítségeteket kérni."

Egy másik fiatal nő a támogatók közül a Daily Expressnek elmondta, hogy ő már brit állampolgár, de az édesanyja ott ragadt Dél-Afrikában. 

"Nemrégiben egy Ak47-est szorítottak a fejének. Egyedül van és retteg. Megérdemli, hogy idős korában ne félelemben kelljen élnie."

A dél-afrikai fehérek sorsa nemcsak megrendítő, de elgondolkodtató is azok számára, akik szerint minden menekült potenciális terrorista, vagy bűnöző. Azok számára meg még inkább, akik lelkes hippiként ünneplik az európai multikultit, keblükre ölelik a bangladesi és kameruni bevándorlókat, könnyeket morzsolnak a szíriai és szomáliai menekültek sorsa felett - és közben süketek ötmillió üldözött ember segélykiáltására. Csak, és kizárólag azért, mert fehérek. Mert a fehér ember a liberális kánonban lehet bűnös, felelős, vagy közönyös - csak áldozat nem. És mert "fehér ember rasszizmusa" elleni permanens küzdelem valójában sokak számára fontosabb, mint az üldözötteknek való segítségnyújtás...”

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

Címkék: Publicisztika
2015.09.25.

„Botrány a svéd könyvkiállításon: tiltakoztak a drótkerítés ellen, a magyar kormány képviselői kivonultak

Írók és aktivisták, köztük az orosz-amerikai Masha Gessen és a svéd Sven-Eric Liedman tiltakoztak a magyar kormány ellen a szögesdrót kerítés miatt a göteborgi könyvkiállításon.

Az svt.se beszámolója szerint a fenti videón az látszik 0:30-nál, ahogy Íjgyártó István külügyi államtitkár, illetve Hammerstein Judit korábbi helyettes államtitkár, a magyar külügyminisztérium irányítása alatt álló Balassi Intézet főigazgatója feláll, és elhagyja az előadást. Az Svt szerint a svéd nagykövet, Makkay Lilla a helyén maradt.

A főként Putyin-ellenes aktivizmusáról ismert Gessen többek között arról beszélt, hogy a szólásszabadságot üldöző magyar kormánynak semmi keresnivalója egy svéd könyvkiállításon, és hogy kétségbeejtőnek tartja, hogy a magyar kormány képviselőivel kell osztoznia a színpadon.

Többen egy szögesdrót kerítést ellenző plakátot tartottak, amire az volt írva, hogy “hátat fordítunk a magyar kormány menekültpolitikájának”.” (444.hu)

Masha Gessen

 

Kérem, ne kezdjenek el szégyenkezve kutatni emlékeik között, hogy ugyan vajon ki a fasz az a Masha Gessen. Ugyanis egy senki. Egy jelentéktelen, elviselhetetlen, idióta picsa. Csak a 444-nél „dolgozó” jelentéktelen, elviselhetetlen, idióta faszok írják úgy a híreket, mintha bárkinek tudnia kéne, kik ezek a tiltakozók.

Erről a leírhatatlan pofájú Masharól annyit lehet tudni, hogy (természetesen) leszbikus, ami azért jó, mert legalább a génjeit nem örökíti tovább. (Tényleg nézzék meg, hogy néz ki, és érteni fogják…) És az tudható még róla, hogy egyszer, egy rádióműsorban ezt fejtegette:

“…A hagyományos házasságnak nem kell léteznie (…) a harc a melegek házasságáért általában együtt jár azzal, hogy hazudunk arról, mit fogunk tenni a (tradicionális) házassággal, ha odajutunk – ugyanis azt mondjuk, a házasság intézménye nem fog változni, ámde ez nem igaz. (…) A házasság intézménye meg fog változni, és meg is kell, hogy változzon. És ismét csak azt mondom, úgy vélem, nem is kell léteznie.”

Tehát ez a picsa azért „harcol” a „melegházasságokért”, hogy ezzel egyszersmind megszűntesse a hetero házasságokat, amelyeknek őszerinte „nem is kell létezniük”.

Iszonyatosan nagy csalódás lenne, ha ez a picsa hajlandó lenne egy színpadon tartózkodni a magyar kormány bármely képviselőjével.
Ennél már csak az a nagyobb csalódás, hogy egyáltalán létezik…

Címkék: Publicisztika
2015.09.24.

"Nem akarok többet beszélni Magyarországról, rosszul vagyok tőle"

Javier Solana úgy fogalmazott, "nem akarok többet beszélni Magyarországról, mert rosszul vagyok tőle", és "borzolja az idegeit" a téma. "Többek között én voltam az, aki beengedte Magyarországot (az Európai Unióba)" - írta az eseményről a tárca.”

Rendben van, de azért tisztázzunk pár dolgot.

1.: A Javier Solana nevű kretén fasz senkit nem engedett be az EU-ba. Ez a demens geci a fingszagot képes kiengedni a hálószobájából, erre van képessége, ereje és felhatalmazása.

2.: Javier Solana jobban tenné, ha vetne egy pillantást maga köré, és eltöprengene, ez vajon tényleg az az EU, amire vágytunk?

3.: Javier Solana nem fog eltöprengeni semmin sem, mert nincsen hozzá se agya, se becsülete, se tisztessége.

Úgyhogy: Kuss!

Címkék: Publicisztika
2015.09.24.

A hírek 15. darabja két hírből áll. Ezek együtt válnak egy egésszé, együtt lehet és kell őket értelmezni.

Az első hír így szól:

Lerombolná a magyar határkerítést a horvát kormányfő

Köszönöm szépen, de az én nevemben nem kell megvédeni a kereszténységet, mondta a horvát kormányfő Orbán Viktornak az EU-csúcson. Zoran Milanovic szerint le kell rombolni a magyar kerítést a határon, de ezt elfelejtette közölni Orbánnal, a gyoda ugyanis magyar tulajdon, így ő nem tud mit tenni ellene.” (Mandiner)

A második pedig így:

Horvát kormányfő: Zágráb nem enged a határzárból

Napok óta azt kérjük Szerbiától, hogy ne árasszon el bennünket migránsokkal, amíg nem történik változás, Zágráb nem enged a szerb-horvát határzárból – közölte Zoran Milanović horvát miniszterelnök csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatóján.  

Kilencezer illegális bevándorló túl sok egy napra, ezen  változtatni kell – mondta a politikus, hozzátéve: „vagy küldjék őket Magyarországra, vagy tartsák Szerbiában” őket.” (Mandiner)

Nos, igaz, hogy a kettő együtt tesz ki egy egészet?

A két hírből bontakozik ki, hogy Zoran Milanovic mekkora hatalmas nagy rakás szar.

Címkék: Publicisztika
2015.09.23.

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?