Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2017.05.31.

Alább Máté T. Gyula kolléga kis remekét is meg kell osszam önökkel, szintúgy a Pesti Srácokból. Nagyon jól sikerült kis darab. És ne gondolják, hogy eszement túlzás! Arra gondoljanak, hogy ami ma maga a valóság, arról mit gondoltunk akár húsz évvel ezelőtt! Na ugye… 

„GENDER-DIKTATÚRA 

„Családkonferenciát” tartottak a CEU-n, ahol kiderült, hogy már nem csak elavult, hanem kimondottan elítélendő a hagyományos mama-papa-gyerek modell. Innen egy lépés, és a liberálisok keresztülverik, hogy büntetendő legyen a család.

Józsi, csepeli boltos és hobbi-korhely álmodott. Előtte kereskedelmi híradót, majd valóság show-t nézett – a távirányítót az asszony valahova elrakta, ezeken az új tévéken meg a franc se tud másképp csatornát váltani -, amit csak a szokásos kétszeresére emelt sör-kísérettel tudott elviselni. Kánikula is volt, így elszunnyadt.

Álmában először fia csöngetett be hozzá. Ifjabb Józsi közölte, hogy válik. Hősünk ennek álmában is örült, rikácsoló bevásárló-listához hasonlította legtöbbször menyét. Kérdezte fiát, van-e valaki a láthatáron. Ifjabb Józsi mondta, van, sőt újabb lagzi is lesz.

Idősebb Józsi kérdezett: És csinos a kicsike? Ifjabb Józsi válaszolt: Nem, a Bandi az! A csepeli boltos ezen álmában meglepő módon nem háborodott fel, ha a gyerek így döntött, hát lelke rajta. Eddig a lányokat hajkurászta, de ha most az autószerelő-fényező kolléga tetszett meg neki… hát… nem a középkorban élünk.

Kérdezte azért: Szereted? Ifjabb Józsi meghökkent: Te fater, láttad már a Bandit? Látta: százötven kiló agresszív háj és borosta. Tovább faggatózott: Akkor miért? Fia felelt: Mert kötelezővé tették! Most jött ki a rendelet! Férfi férfival, nő nővel, vagy valahogy, azt én sem értem. Nyitottá kell változtatni a begyöpösödött magyarokat, ha kell, erővel szoktatják le őket a kirekesztésről, erről a családosdiról!

Ennek fényében Józsi már nem lepődött meg azon, hogy fia után betoppanó lánya is párcseréről számolt be. De legalább az unokát otthagyta, a tízéves Ferkó jó eszű gyerek volt, élmény volt vele beszélgetni. Kérdezte: Na, elmeséled a nagypapának, hogy mi történt az iskolában?

A gyerek a fejét rázta. Majd vonakodva elmondta, hogy a gender-órán – hetente ötször, testnevelés helyett – azt tanították, hogy nincs nagypapa és nagymama, mert ez beszűkíti a nagyszülők személyiségét is. Józsi úgy volt vele, hogy az ő személyiségét nyugodtan be lehet szűkíteni, de nem akarta megbántani Ferkót, inkább tovább érdeklődött a gender-órán tanultakról.

Ferkó itt elpityeredett. Mesélte, hogy mostantól ő nem Ferkó, hanem Dorisz, mert az oktató – egy bácsi, aki néni, vagy fordítva, mondta, de elfelejtettem – azt mondta, hogy mostantól ez lesz a neve. Ez azért van, hogy megszokja, nem csak hagyományos nemi szerepek vannak. Sőt, az oktató bácsi-néni azt mondta, hogy az a házi feladat, hogy Dorisz legyen, és ezt át is élje. Mondjuk ő még jól járt, a szomszéd Bazsi nemet sem kapott, ő tizenhetedik kategóriás gender lett és Latexnek kell hívni.

Ja, és azt is mondták, hogy a család rossz dolog, olyan, mint a fasizmus, koncentrációs táborba zárja az embereket és állatokat, mert állítólag már dolgoznak a törvényen, hogy őket is bevonják a gender-projektbe. Gyerekek pedig nem születnek, hanem örökbe fogadják őket! Ezért van Afrika és a Közel-Kelet.

Ekkor csöngettek, rendőrök érkeztek Józsi portájára. Elkérték a személyijét, útlevelét, anyakönyvi kivonatát. Ahol a „neme” kérdésnél a férfi szerepelt, azt áthúzták és az LMBTQI betűket pecsételték oda. Józsi akkor vette észre, hogy a járőr jelvényén is ez szerepel az igazságot jelképező mérleg helyett, a háttér pedig nemzeti színűből szivárványba váltott.

Józsi kérdezte, mi a rosseb az az LMBTQI? Az egyik rendőr erre azonnal leteperte és bilincset vert rá, a másik hívta a központot erősítésért. Majd közölte Józsival, hogy ezzel a rosszindulatú kérdéssel ő kiírta magát a civilizált társadalomból, így semmi joga sincs.

Most ezért átnevelő táborba viszik, s ha megtanulta, hogy milyen leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak, transzneműnek, queernek és interszexuálisnak lennie, és átmegy az elméleti és gyakorlati vizsgán – nos, akkor, talán, valamikor visszatérhet otthonába. Természetesen nem a feleségéhez, majd a bizottság dönt, milyen környezetben tanulhat a legjobban demokráciát.

Józsi izzadva ébredt. Aztán egy gyors testcsipkedés után megnyugodott. A rémálomnak vége. A tévében azonban megint híradó ment. Egy sípoló hangú lány üvöltött éppen arról, hogy végleg halálra kell ítélni a klasszikus családmodellt, és aki kitart mellette, az a társadalmon belüli árkok mélyítését szolgálja.

Józsi erre bontott még egy sört, aztán fogta az ásót és kiment árkot mélyíteni. Mit, árkot, lelki szemei előtt egy szuezi mértékű csatorna lebegett. Annyi csak elég lesz?”

(u.i.: Nézzék meg alaposan az eredeti cikket színesítő fényképet is! Na? Gondoltátok volna húsz éve, hogy ilyen "izgi" lesz egyszer egy divatbemutató? Na ugye, pupákok! Ebből pedig egyenesen következik, hogy vagy mi költözünk el egy lakatlan szigetre, vagy ezeket költöztetjük egy lakatlan szigetre, de ha nem vigyázunk, Máté T. Gyuszi kolléga rémálma hamarabb válik valósággá, mint gondolnátok.)

Címkék: Publicisztika
2017.05.30.

 Ezt kaptam. Ez a Róma, nem az a Róma?

*Róma a kereszténység fővárosa, apostolfejedelmeink és vértanúink nyughelye a zarándokok és turisták kihagyhatatlan városa. (?)* Egy kis ízelítő az utolsó hetekből, hónapokból.


Egy Rómában élő idős magyar pap Szentmise bemutatásra igyekezett. Négy arab megtámadta, lefújták valamivel, elvették a mobilját és kevéske pénzét. Ott feküdt a járdán, de a nép közömbös volt, végül arra járó nővérek segítettek rajta. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen. A hatóság azt közölte az atyával, hogy örüljön, hogy nem vágták el a torkát. Annak ellenére, hogy a mobilját továbbra is fel lehetett hívni, a rendőrség "a beazonosítás költségeire nincs keretük" hivatkozással nem kutatta! Az idős pap, némi megjegyzést tett a támadóira, mire közöltek vele, hogy szerencséje van, hogy nem olasz állampolgár, mert 17 évet is kaphatna ilyen fasiszta-rasszista kijelentésért.

Egy pár héttel ezelőtt az esti mise után a Santa Maria Maggioréban (az egyik legjobban őrzött bazilikában!) bement egy muszlim a sekrestyébe. Az egyik pap fejen széttört egy üveget, és a segítségére jövő másik atyának az üveggel megvágta a torkát. Mindkettejük túlélte súlyos sérülésekkel. A biztonságiak kivezették a muszlimot a templomból és elengedték. (Lásd itt)

Ugyancsak a S.M.Maggioréba berontott egy muszlim baltával és a főoltáron szétverte a gyertyatartókat, sőt az egész oltárt akarta, ám eközben beesett az altemplomba, ahol Jézus Jászlát őrzik. Az esésben a támadónak eltörött a lába, ezt követően a támadó kórházi költségeit az egyháznak kellett fizetnie, mert nem volt megfelelő az oltár előtti védőkorlát!

A Santa Maria Maggorétól 100 méterre van az egyik legrégibb keresztény templom, a Szent Prassede. Annak idején ennek helyén mészárolták le az első keresztényeket, és Szent Prassede volt az, aki kegyeletből feltörölte a vérüket. Esti koncertre várt a nép, a fent már említett magyar gyóntató is oda tartott. Egy 39 éves ghánai muszlim berontott a templomba egy baltával és szétverte Szent Prassede szobrát, ezt követően még Szent Antal és Szűz Mária szobrait is megrongálta. Az ott lévő híveket épp halálos fenyegetéssel akarta rábírni, hogy térjenek át az iszlámra, amikor odaértek a rendőrök akik kitessékelték és elengedték a vandál betolakodót. Ő azonban átment egy másik templomba és ott is vagdalkozni akart, ám az ott lévő szerzetesek alaposan elverték. Őket a rendőrség megfenyítette önbíráskodásért, az afrikait pedig újból elengedték. (Lásd itt)

A keresztény Rómára már nem mondható, hogy békés és biztonságos lenne, még ha azt a látszatot igyekszenek is kelteni! *"Amikor ugyanis azt mondják:'Béke és biztonság', éppen akkor szakad rájuk hirtelen a veszedelem, mint a várandós asszonyra a fájdalom, és nem menekülnek meg."   (1Tessz 5,3)*

Az elmúlt héten a Szentatya kijelentette, "hányszor hallottuk már ezt a mondatot: *'ha ez az illető katolikus, akkor jobb volna, ha inkább ateista lenne'"*!(Lásd itt!)
Ezen meggondolatlan kijelentés ellen 20 pap tiltakozott, mire őket menesztették megbízatásukból. Mellesleg, van köztük egy magyar bencés is, aki ezek után a búcsú-miséjét tartotta Rómában. (Lásd itt)


Ferenc pápa Február 26-án délután ellátogatott a római Mindenszentek anglikán templomba. Köszöntő beszédében azt mondta, hogy *"a jelenlegi katolicizmusunk a múzeumba való"*. A fentieket olvasva már csak az a kérdés némi iróniával, hogy ez a "múzeum" majdan biztonságban lesz-e látogatható? (Lásd itt)

Az Úr legyen irgalmas hozzánk! Jézusom bízom Benned!
Címkék: Publicisztika
2017.05.30.

Címkék: Publicisztika
2017.05.28.

2017.05.28.

2017.05.28.

Mindenszo.hu fényképe.

2017.05.27.

Annyira megnyugtató, olyan biztonságérzetet ad, hogy tudjuk, az európai igazságszolgáltatás működik, és megvéd bennünket igazságos, az egyszerű, józan paraszti ésszel és a velünk született igazságérzetünkkel felfogható és megegyező ítéleteivel.

Íme:

A Der Spiegel arról számol be, hogy egy egy pasas rágyújtott egy cigire a repülőgép budijában, 9 évet kapott érte. A másik hír Bécsből érkezett, miszerint egy migráns 14 rendbeli nemi erőszakért 2 évet kapott.

Annyira rendben van itt minden! 

1.: http://www.spiegel.de/politik/deutschland/nachrichten-am-morgen-die-news-in-echtzeit-a-1148351.html 

2.: https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2017/afghane-gesteht-14-sex-attacken-auf-frauen/

Címkék: Publicisztika
2017.05.27.

Fogalmam sincs, igaz-e mindaz, ami alább olvasható. De ha igen, akkor tényleg vége a világnak.

Az írás itt jelent meg: https://magyarkozosseg.net/nyomtalanul-eltunt-19-lany-a-manchesteri-robbantas-helyszinerol-senki-nem-talalja-oket-a-kormany-hallgat/ - olvassák el önök is.

 

„Nyomtalanul eltünt 19 lány a manchesteri robbantás helyszínéről, senki nem találja őket. A kormány hallgat

      

 22 halott maradt a manchesteri robbantás után a koncerthelyszín padlóján, ám a rendőrség hivatalos bejelentése szerint 19 fiatal lány el is tűnt. Kérdés, hogy hová? Ha meghaltak volna, megtalálták volna a holttestüket. Borzalmas robbanás volt ugyan, de azért teljesen nem szoktak eltűnni az áldozatok egy ilyen eset után. Ha egy vagy két túlélő sokkos állapotban eltévedt, az még érthető lenne, de őket is megtalálták volna egy idő után egy nagyvárosban. Ha sebesülten kórházban lennének, akkor nem kezelnék őket eltűntként. Hová lett tehát 19 tizenéves lány, akikről egyetlen szót sem ír a fősodratú média, csupán a rendőrségi közlemény említette őket, és kétségbeesett szüleik próbálják őket megtalálni Facebookon, Twitteren, Tumblren és más közösségi oldalakon?

A választ azonban valószínűleg éppen a fősodratú médiában kell keresnünk, noha nem akarják az orrunkra kötni. A merénylet után számos vadliberális sajtóorgánum rögtön a “béke vallása” védelmére kelt, felhívta a figyelmet az “általánosítás” és a “gyűlöletkeltés” veszélyeire (bla-bla, tudjuk), és bizonyítandó, hogy a muzulmánok igenis jó emberek, mindenhol olvashattunk arról, hogy a robbantás éjszakáján a taxisok ingyen szállították haza a túlélőket, köztük pedig számos muszlim is volt.

Valóban nagyon kedves gesztus, és most ne is foglalkozzunk a liberális “logikával” miszerint tizenévesek felrobbantását tökéletesen jóvá is teszi néhány ingyen fuvar. Csakhogy már a merénylet másnapján lebukott a Cosmopolitan magazin, amely weboldalán fényképet közölt egy ilyen önfeláldozó “muszlim taxisról”. A képen azonban egy turbánt viselő indiai szikh férfi volt látható. Pár órával azután, hogy az álhírt közölték a magazin weboldalán, az eredeti kép készítője is közölte Twitter folyamán a valóságot: nem tévedésről van szó, ő még kifejezetten a férfi szikh származását említve tette közzé a képet, majd a Cosmopolitan szerkesztősége engedélyt kért az újraközlésre, és ök már mint muszlimot mutatták be.

Számos kritikus gondolkodású netizen erre hevesen keresni kezdte, találnak-e bárhol bármilyen fényképet, közlést, első kézből származó beszámolót a túlélőket szállító, önzetlen muszlimokról. Sehol semmi, egyetlen kép sem, mindenhol csak ezt a muszlimnak kinevezett szikhet mutogatják. Abban viszont számos szemtanú beszámolója egyezik, hogy valóban taxik érkeztek a helyszínre éppen a robbanás után, és a sikoltozva, pánikban menekülő fiatal lányok közül többet is autójukba invitáltak, majd elhajtottak velük.

Vajon miért nem készített senki képet ezekről a taxisokról? Hiszen a liberálisok számára óriási propagandaértéke volna, ha mégiscsak előkerülne egy-két Ahmed vagy Mohamed, akik a kegyetlen terrorcselekmény után segítséget nyújtottak a túlélőknek. De nincsenek ilyenek. Mondhatnánk, persze, mert biztosan nem voltak semmiféle taxisok, az egészet csak a liberális média találta ki, és azzal a szikh férfival példálóznak, remélve, hogy senki nem veszi észre a trükköt. Csakhogy…

Csakhogy megbízható beszámolók tucatjai értenek egyet, hogy ezek a taxik ott voltak, és kétségtelen, hogy a rendőrség is 19 eltűnt lányt keres. Abban az országban, ahol tucatszám működnek a muszlim szexrabszolga-hálózatok, és még csak nem is mernek fellépni ellenük, mert az “rasszizmus” lenne. Ezek után vajon mi hangzott el a Downing Street 10 alatt zárt ajtók mögött tartott kormánykonferencián? Mi a valódi oka annak, hogy a kormány a teljes hadiállapotot megelőző legmagasabb terrorkészültséget rendelte el, riadóztatták a hadsereget, és felkészültek arra, hogy a rendőrség közrendvédelmi feladatait katonák vegyék át?

Ilyen intézkedésekre akkor szokott szükség lenni, ha a rendőrségnek minden erejét mozgósítania kell valamilyen operatív célra. A katonák nem rendőrök, és bár forgalmat irányítani vagy zsebtolvajt elfogni ők is tudnak, nem erre valók. Mi lehet az a cél, ami miatt Anglia összes mozdítható rendőrét csatasorba kellett állítani, és amiről a nagyközönség nem tudhat semmit?

Nyilvánvalóan az, hogy a manchesteri robbantás egy hatalmas és jól szervezett terrorhálózat műve, nem pedig egy vagy két magányos elkövetőé. Nem csak felrobbantottak 19 ártatlan fiatal lányt, hanem cinikusan kigondolva arra is volt gondjuk, hogy a helyszínről menekülő, megzavarodott tömegből kiemeljenek némi “friss húst” a hálózataik számára. Ez a 19 lány nem a zűrzavarban tévedt el, nem a városban kóvályog valahol. Biztosak lehetünk benne, hogy megkötözve hevernek egy pincében valahol, és gusztustalan, bűzlő betolakodók erőszakoskodnak velük.

A brit kormány nem beszélhet erről a közvéleménynek, mert abból lázadás lenne. Manchesterben már így is felgyújtottak egy-két muszlim boltot, ami csak apróbetűs hír volt néhány weboldalon, de ettől még megtörtént. Ha híre menne, hogy a lányokat szexrabszolgaként rabolták el, a radikálisabb angolok, akiknek még számít valamit hazájuk, nekiesnének a muszlimoknak, és megtörténne az, amitől a liberálisok a legjobban rettegnek. Odalenne sok évtizednyi agymosás, butítás, politikai korrektség. Mindenki ezt a 19 lányt keresné, és egyesek minden eszközt bevetnének.

Célszerűbb, ha hallgatnak erről az egészről. A rendőrség is jobban tudja végezni a dolgát, ha viszonylagos nyugalom van. Ha meg is lesznek ezek a szerencsétlen lányok, síri csend lesz róla. Nem fogják mutogatni őket a tévében, sőt, valószínűleg még meg is fenyegetik őket, hogy hallgassanak. Talán évek, évtizedek múlva fogjuk hallani a “manchesteri 19” borzalmas történeteit, ha majd egyszer, már középkorú nőként, megtörik a hallgatást és feltárják az igazságot. De akkor már Európában valószínűleg igen ritka lesz a fehér ember.

Címkék: Publicisztika
2017.05.27.

Gyurcsány Fletóék közleményt adtak ki, így hitetvén el magukkal, hogy valami hasznosat, s bármilyen módon emberit cselekedtek.

Íme, a közlemény a 888 összefoglalásában:  

„Gyurcsányék szerint a hagyományos családkép múltszázadbeli és homofób

A Demokratikus Koalíció közleménye szerint a Családok Világkongresszusa nevű rendezvény keretében találkoztak a világ homofóbjai, abortuszellenesei és mindazok, akik a család fogalmát tekintve az 1900-as évek elején rekedtek.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, csütörtökön került megrendezésre a Családok Világkongresszusa Budapesten, mely a hagyományos családmodell témakörére fókuszált. A konferenciát Orbán Viktor miniszterelnök nyitotta meg, beszédében pedig bejelentette, hogy tovább növelik a családi adókedvezmény mértékét.

Bár kevesebb mint negyven év alatt az ország több embert vesztett a népességfogyás által, mint a második világháborúban, Gyurcsányékat ez láthatólag nem érdekli, ehelyett ideológiai síkon, a hagyományos családokat kifigurázva támadják a kormányt. A balliberális párt közleménye szerint ugyanis a résztvevők között szép számmal találunk olyanokat, akik szerint csak egy nő és egy férfi alkothatnak családot, a gyermekeknek pedig lehetőleg népviseletben kell a természetben fakardozniuk bibliával a hónuk alatt, különben nem is beszélhetünk családról.”

A gyurcsányisták szerint a Fidesz csak kirekesztésre használja a család fogalmát, hiszen például a homoszexuálisok által alkotott családokról nem szól a fáma.” 

Nos, ezek után (és a Budapesten zajló konferenciát övező többi elmebeteg, kártékony, a halál-kultuszban gyökeredző, beteg megnyilvánulást követően) óhatatlanul Ronald Reagen zseniális mondása jut az ember eszébe. Az egykori amerikai elnök egy hasonlóan agresszív, primitív, abortuszpárti megnyilvánulás után jelentette ki a következőt:

„Észrevettem, hogy akik a leglelkesebb hívei az abortusznak, már mind megszülettek valahogyan.”

Igen, erről van szó. Ezek sajnos már mind megszülettek valahogyan. Úgyhogy Gyurcsányék közleményéről elmondhatjuk, hogy teljesen igaz, a következő megszorítással:

Nagyon nagy kár, hogy a DK-sok szülei annak idején ragaszkodtak a hagyományos, 1900-as években megrekedt családmodellhez. Mennyivel szebb, emberibb hely lenne a világ, ha mindegyik apja egy másik férfivel, anyja meg egy másik nővel élt volna együtt, hódolva a modernségnek. Esetleg egy kutyával vagy kecskével. Akkor most nekünk nyugodt életünk lehetne, nekik pedig egyáltalán nem kellene szembe nézni azzal a borzalommal, hogy a világ nagyobbik része még mindig a hagyományos családmodellt szereti…

2017.05.27.

„Luxemburg meleg kormányfőjének férje is rákerült a first ladyk fotójára

Xavier Bettel nyíltan meleg luxemburgi miniszterelnök férje részt vett a többi, first ladyknek szervezett programon is.”

Majd úgy száz év múlva, amennyiben az emberiség egyáltalán túléli a következő száz évet, szóval úgy száz év múlva, a mostani, beteg, „liberális” világ romjain létrejövő, ezt a beteg „liberalizmust” végre teljesen megtagadó új világban ez a „hír” benne lesz a történelemkönyvekben. Ott alul, az apró betűs részben, annál a leckénél, amelyik a 20. század végi, 21. század eleji nyugati civilizáció rothadását, végét és bukását tárgyalja majd. Ott lesz a fénykép is, és a jövő tudni vágyó ifjai éppúgy nem fogják teljes valójában érteni, felfogni, átélni ezt a dolgot, ahogy mi is kissé hitetlenkedve olvassuk Madách Ember Tragédiájából a Római színt, s benne a nekrofil jelenetet, mikor Hippia „kilopja” a pestises hulla szájából az obulust.

Hát, csak ennyit szerettem volna hozzá fűzni ehhez a csodálatos, NATO csúcsról szóló hírhez.

Remélem, úgy tíz év múlva a NATO „nyíltan meleg” tábornokai fognak csoportképhez összeállni, csinos kis kosztümben. Olyan cuki lesz. Olyan meleg. Olyan befogadó. Olyan liberális. Annyira európai.

És most lehet nyugodtan őrjöngeni… 

Ezeket a cikkeket olvastad már?