Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2017.07.26.

Mivel a széles olvasóközönség még csak nem is hallotta – mert nem hallhatta – Incseli Szőts András nevét, illendő és helyénvaló, hogy megismerjük az emléktáblájának avatásán elhangzott beszéd rá vonatkozó részét. Kövér László beszéde amúgy más tanulságokkal is szolgál!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Egy gyilkosnak és áldozatának összefonódó emberi sorsa sokszor jobban megvilágít egy történelmi korszakot, mint a hivatalos történelemírás, különösen akkor, ha azt a történelmet évtizedeken keresztül a gyilkosok eszmei utódai írják. 
Incseli Szőts András és Korvin Ottó kortársak voltak. 
Szőts András 1881-ben augusztus 4-én született Kolozsváron, Korvin Ottó pedig Klein Ottóként született 1894-ben a kárpátaljai Nagybocskóban.
 

Az incseli nemesi előnevet Szőts András felmenői II. Lipóttól nyerték el 1791-ben, miután 1764-ben a bánffyhunyadi Szőts András Bánffy Elek bárónál önmagát és fiait 1000 magyar forintért kiváltotta a jobbágyi sorból. 

Az egyik felszabadított fiú 1809-ben Erdély főorvosa lett Kolozsváron, így került a Szőts család Kolozsvárra.
Korvin Ottó szülei a XIX. század végén vándoroltak be Magyarországra és telepedtek le Kárpátalján, s költöztek később Máramarosszigetre.
 

Ottó ott járt iskolába, majd a család 1906-ban Budapestre költözött, ahol Ottó 1919-ben a Klein családi nevet a Korvin családi névre cserélte.

Incseli Szőts András a kolozsvári érettségi után 1903 és 1906 között elvégezte a budapesti színiakadémiát. 
Ezután tartalékos tiszti kiképzést kapott, és 1909-ben tartalékos hadnaggyá léptetették elő a nagyváradi magyar királyi 4. honvéd gyalogezred állományában.
 

Az első világháború kitörésekor katonai szolgálatra jelentkezett, és bevonult a szabadkai 6. honvéd pótzászlóaljhoz. 
1915-ben főhadnaggyá léptették elő. Végigharcolta az első világháborút, utolsó szolgálati helye 1918-ban a boszniai Bosna Brod-i állomásparancsnokság volt. Szolgálata elismeréseként a 37 esztendős Szőts Andrást Bronz Katonai Érdeméremre terjesztették fel. 
Korvin Ottó 1912-től édesapja kárpátaljai fakitermelő telepének a vezetője volt. Gerincproblémája miatt a katonai szolgálat alól mentesítést szerzett. 

1917-től Budapesten banktisztviselőként dolgozott. Szabó Ervin előadásait hallgatta a Galilei körben; háborúellenes tüntetéseket szervezett; 24 esztendősen ő lett a hadban álló Magyarország hátországát bomlasztó illegális antimilitarista mozgalom, az úgynevezett forradalmi szocialisták irányítója, a Magyarországi Kommunisták Pártjának egyik megalapítója 1918 novemberében, majd 1919 márciusában a Tanácsköztársaság politikai rendőrségének vezetője. 

A gyilkossá lett kommunista filozófus, Lukács György így jellemezte a bolsevik terrorizmus egyik első magyarországi képviselőjét, Korvin Ottót: „Csöndes, nyugodt, szerény és tárgyilagos volt. Lágyságát és kedélyének mélységét csak azok ismerték, akik személyéhez közel álltak (…) Hősies elvtárs volt, szerényen és nyugodtan a háttérben dolgozó, önfeláldozó szervező.”
Incseli Szőts András négy esztendő frontszolgálat után hazatért, és nem bírta tétlenül elviselni azt az országromboló és nemzetroncsoló tevékenységet, amit Kun Béla, Lukács György, Korvin Ottó és társaik műveltek. 1919 júniusában tagja lett annak a Lemberkovics Jenő százados által vezetett ludovikás felkelésnek, amely a Tanácsköztársaság megdöntésére irányult. 

A felkelést leverték, Lemberkovics századost a helyszínen agyonlőtték, a százados bizalmasának számító Incseli Szőts Andrást pedig a kommunista politikai rendőrség székhelyére, az Országházba hurcolták, ahol az áldozat és gyilkosának életútja találkozott.

A 38 esztendős Incseli Szőts András agyonvert élettelen testét 1919. június 26-án találták meg a ma avatandó emléktábla mögötti világítóudvarban. 

Fél esztendővel később, 1919 decemberében a 25 esztendős Korvin Ottót és nyolc társát gyorsított bűnvádi eljárásban halálra ítélték, az ítéletet december 29-én végrehajtották. 

1919-ben halottak napján az Országház épülete előtt a Duna parton az emberek gyertyákat gyújtottak a kommunizmus országházi áldozatainak emlékére. 

Incseli Szőts András emlékét a Nemzeti Színház kegyelettel megörökítette, arcképét megfestették, és 1920. november 30-án a színház társalgójában komoly ünnepély keretében felavatták. 

Tisztelt Emlékezők!

A magyar történelemben azonban gyakori, hogy – ugyan soha nem végérvényesen, de néha elviselhetetlenül sokáig – az idő nem az áldozatok és az igazság, hanem a gyilkosok és a hazugságok érdekében szolgál.
Incseli Szőts András arcképe eltűnt a Nemzeti Színházból – magát a Blaha Lujza téri épületet 1964-ben fel is robbantották –, a katonai személyi lapjai elvesztek az irattárakból, napjainkra őt és társait a köztudat elfelejtette.
A kommunista terrorista Korvin Ottó nevét viszont ma is 46 utca viseli Magyarországon, a kommunista gyilkos filozófus Lukács Györgynek köztéri szobra van, nevét ma is ott olvashatjuk a Magyar Tudományos Akadémia tagjai között, a kommunista terror másik ideológusának, Szabó Ervinnek a nevét pedig a Fővárosi Könyvtár viseli.
A mai naptól, Incseli Szőts András emléktáblájának felavatásával mi, mai magyarok törlesztünk egy keveset a múltunk iránti nyomasztó erkölcsi adósságainkból. E vonatkozásban is sok teendőnk maradt még.
Kegyeletet a múltnak, bátorságot a jelennek és reményt a jövőnek!” (folytatjuk)

Címkék: Publicisztika
2017.07.26.

Orban will Polen gegen EU-"Inquisition" helfen

A német focus.de ​fenti ​cikkéhez 107 kommentárt írtak Orbán szombati, tusnádi beszédéről szóló tudosításhoz, amiből egy rövidet ​ mellékelek, amihez még németül sem kell tudni​, Bravo.PNG címmel​. De a 2. mondat​ot lefordítom​: "Talán mégis van egy kis remény..." 667:13 (~98%) arány​ú a támogatás​a​! Szeintem ​az összes beírás ​~95%-a támogatja, helyesli amit Orbán mond, tesz, sőt köszönik​ és​ emlékeztetnek 1989-re amikor megnyitottuk a határ​ainkat, most pedig bezártuk, és azt kívánják, bár csak ő lenne Merkel helyett​ a német ME​... ;)

​Nekem 6-ik kísérletre sikerült elérni, hogy feltették azt a megjegyzésemet, hogy olyan cégekre utalt Viktor az 5x-ös fizetésekkel kapcsolatban akiknek mind D-ban, mind H-on gyáraik vannak, mint pl. az AUDI-nak. Persze nagy számú lájkolás csak az első ~24 órában van, de így is 20-an lájkolták. Felteszek még a "Gleiche Unternehmer.PNG" után pár olvasói kommentárt, amit az NGO-kkal kapcsolatban írtak pár hete.

Címkék: Publicisztika
2017.07.26.

„A rendőrök úgy leterítették a migránst, hogy az még neked is fájni fog 

Megsérült az egyik melillai határőr, akit egy "Allah Akbart!" kiáltó migráns szúrt meg a késével.

Kedden a Spanyolországot Marokkóval elválasztó Beni Enzarnál lévő határátkelőnél súlyos támadás történt. Az egyik migráns, aki át akart kelni elővett egy hatalmas kést, majd megtámadta a spanyol határrendészeket. A férfi a támadás közben azt üvöltötte, hogy Allah Akbar, azaz Allah hatalmas.

A rendőrök ezután igyekeztek körbevenni a támadót, akit az egyik hidegvérű rendőr egy terelőelemmel fejbe vágott, majd azután leteperték.

A spanyol El Mundo szerint a férfit a támadás után letartóztatták. Az egyik rendőr könnyebb sérüléseket szerzett, miután a migráns megszúrta a kézfejét. Az elkövető marokkói állampolgár volt.

Beni Enzar a legnagyobb és legforgalmasabb határátkelő Marokkó és a spanyol enklávé, Melilla között.” (888) 

…persze, ha agyonlövik, azon se lepődtem volna meg.

Címkék: Publicisztika
2017.07.26.

2017.07.25.

Kis hírecske, de benne van minden, amit a jobbikról és beteg, személyiségzavaros, össze-vissza hazudozó, becstelen elnökéről tudni kell: 

„BÉRKOMMENTELŐKET FIZETTEK

Több tíz millió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját. A Magyar Időkhöz eljuttatott szerződések szerint a párt megmondóemberei 2012-től kapták megbízásukat, egészen 2015 végéig. A lista nem teljes, a megyei és a választókerületi bértollnokok nem szerepelnek rajta.

A megbízottak között több jelenlegi Jobbik-tag, illetve önkormányzati képviselő neve is feltűnik, így Hocza Tamásé, aki a párt Borsod-Abaúj-Zemplém megyei alelnöke, választókerületi elnöke, és havonta 66 ezer forintot kapott azért, hogy ellássa a rá bízott feladatot. Több mint 3 és fél éves médiafigyelésért közel 2,5 millió forintot kapott. Nála jobban járt Sátoraljaújhely jobbikos képviselője, aki már havonta 74 ezerért, összesen 3,1 millió forintért írt kommenteket a pártot kritizálóknak. A legmagasabb fizetést, havi 95 ezer forintot Bogdán Szabolcs jobbikos kapta, aki a többiekhez hasonlóan mintegy 3 és fél évig „figyelte a médiát”, összesen közel négymillió forintért.

A Jobbikból kiábrándult szimpatizánsok, illetve korábbi alapszervezeti tagok között nem ismeretlen a párt bérkommentelői csapata, amely ma is tevékenykedik. Az egyik megszűnt alapszervezet elnöke a Magyar Időknek elmondta: ezek az emberek nemcsak azt figyelik, hogy kik miként vélekednek a pártról, de saját tagjaik bejegyzéseit is ellenőrizik. Véleményüket nemcsak saját nevükön, hanem sokszor álneveken regisztrálva osztják meg, ezzel is nyomást gyakorolva. – Stílusuk személyeskedő, kioktató, sokszor nyomdafestéket nem tűrő elemekkel is teletűzdelik véleményüket, amelynek lényege az, hogy aki nem Vona Gábort és a Jobbikot követi, megalázzák – fogalmazott az egykori jobbikos.

Az általunk megismert listán szereplő 12 személy összesen közel 34 millió forintot kapott a Jobbiktól a fent vázolt feladatok ellátására. A Magyar Idők megkereste Szabó Gábor pártigazgatót, hogy megtudjuk, összesen hány embert alkalmaznak médiafigyelésre, és mekkora összeget fizetnek ki az érintettek munkájáért, de hétfő estig nem kaptunk választ.” Magyar Idők)

Gyerekek! Ingyen nyaljátok ki a seggemet!

2017.07.25.

Nos hát, itt tart a liberalizmus. Ez lett a nemzetállamok létrejöttének és a polgárságnak egykori ideológiájából. S hogy mi is ez az "ez"? Hát ez. Ezek. Egy fandli fos, laza csuklóval a nyilvános vécé falára löttyintve.

Ezeket jobb időkben egyszerűen eltakarították.

Ma pedig a "férfi" rágja szégyenében ökleit.

Nem baj. Nem tart már soká...

Címkék: Publicisztika
2017.07.25.

Ott hagytuk el az eredeti gondolatmenetet, hogy nem lehet különbséget tenni a között, hogy faji vagy osztály alapon akarják-e kiirtani a társadalom egy részét. S ebből következően Lukács György, aki szerint a lélek felszabadításához úgy jutunk el, ha megszegjük a „Ne ölj!” abszolút parancsát, nos, ez a Lukács György semmiben sem különbözik Hitlertől. Vagy Goebbelstől. Emlékeznek még? Lukács György azt írta és hirdette, hogy az ember nem ölheti meg az anyját, csak akkor, ha az osztályárulóvá válik. Miben különbözik ez az iszonyat például attól, ahogy a Goebbels házaspár, mielőtt öngyilkosságot követett el, megmérgezték hat gyermeküket. S azt se felejtsük el, hogy Goebbels a szocializmus, a szocialista eszme híve volt, az NSDAP-ban a szegények pártját látta, és a tőkések ellen akart harcolni, még úgy is, hogy e „szent harchoz” a bolsevikokkal szövetkezik! Féktelen zsidógyűlölete is innen ered: Hiszen a „burzsoázia”, a „gazdagok” Németországban is jelentős részben zsidók voltak. Ugyanezen okból ölték a Tanácsköztársaság zsidó vezetői és terrorlegényei is a magyar burzsoázia zsidóit, ahogy erre Kádár Gábor és Vági Zoltán is felhívja a figyelmet:

„Ha a Tanácsköztársaság valóban <>, akkor feltételezhető lenne, hogy politikájában is zsidó érdekeket képvisel. Ehelyett azt látjuk, hogy a vörös terror kiemelt célpontjai (más csoportok mellett) a nagytőkések, nagypolgárok, kereskedők voltak. Ezekben a rétegekben pedig igen magas volt a zsidók aránya. <> – foglalta össze tömören a vörös terror <<filozófiáját>> Szamuely. Mivel Magyarországon a burzsoázia, a polgárság gerincét zsidók (is) alkották, ezt nehéz lett volna különösebben zsidóbarát programnak értékelni.”

Egy szó, mint száz, a terror, a kiirtás, az osztályharc kommunista ideológiájának legközelebbi rokona a terror, a kiirtás és az osztályharccal kombinált „faji” harcot hirdető nácizmus.

Ám mind a mai napig főbenjáró bűnnek számít ennek kimondása.

És ez tűrhetetlen.

Tűrhetetlen –miképpen erre Kövér László felhívta a figyelmet a Korvin Ottóék által meggyilkolt Incseli Szőts András emléktáblájának avatásán – hogy szinte semmi sincs feltárva múltunknak ebből a részéből.

„A magyar eszmetörténet mai napig fennálló adóssága annak pontos feltárása, hogy a huszadik század elején a kommunista terror ideológiája kik által, és miként rakhatott magának fészket a magyar közgondolkodásban. 
A magyar politikatörténet pedig lassan száz esztendeje adós azzal, hogy részletesen és összefüggéseiben is feltárja, hogy egy körülbelül ezer főből álló kommunista terrorcsapat, 1919. március 21. és augusztus 1. között, miként gyűrhette maga alá az ezeréves magyar államot, miként ejthette túszul az önvédelemre képtelen, megbénított teljes állami intézményrendszert” – mondta Kövér az emléktábla avatáson, s bizony, ez valóban súlyos és elengedhetetlen adósság. Igen, hiszen még azt sem tudjuk pontosan, mi is történt a patkánylázadás idején az Országházban!

Megdöbbentő tény, hogy Magyarország első kommunista politikai rendőrsége pont az Országházban volt képes felverni főhadiszállását. A Főrendi Házban telepedtek meg ezek a gyilkosok, de arról, hogy mit is tettek, arról szinte semmit sem tudunk. Mindössze azt tudjuk, hogy a kommunista gyilkosok és terrorszervezetek a Tanácsköztársaság idején 600 embert öltek meg szerte az országban. Illetve 600 meggyilkolt ember adatait ismerjük! Ám a többi meggyilkolt magyar emberről nem tudunk semmit! Igen, még azt sem tudjuk, mi történt az Országházban 1919 márciusa és augusztusa között. Néhány korabeli forrásból annyi tudható, hogy a Korvin Ottó vezette politikai rendőrség ötszáz embert hurcolt az Országházba. A korabeli sajtó és a korabeli közbeszéd tudta, hogy az Országházban embereket kínoztak és gyilkoltak meg, ám egyedül Incseli Szőts András holtteste került elő. Ám rendelkezésre állnak kordokumentumok, amelyek a mentalitástörténet törvényszerűségei alapján bizony az egykorvolt igazságról beszélnek.

A Budapesti Közlöny 1919. augusztus 14-i számában ezt olvashatjuk:

„A főrendiház alsó helyiségei megteltek behurcolt emberekkel, kínzókamrákat létesítettek, a kamrákban sok szerencsétlen ember halt meg a Lenin-fiúk kezei között, akiknek holttestét a parlament lépcsőjéről a Dunába dobták. Formális kivégzés itt nem történt. 
Rohamkéssel és revolverrel nem egy embert tettek el láb alól, nem egy szerencsétlen ember lelte halálát a fojtogató kezek között, azonban szabályszerű kivégzéséket itt nem hajtottak végre.”

Tormay Cecil pedig így ír ugyanerről a Bujdosókönyvben:

„A főrendi ház kapuja felett nagy ívlámpa világít a sötétben. Autók süvöltenek szakadatlanul. A terroristák ilyenkor szedik össze a túszokat, szállítják Korvin-Kleinnek az <>. A bőrkabátosok szerencsétlen emberi alakokat vonszolnak ki, aztán betaszigálják őket a kapun. Olykor ordítás hallatszik az Országház falából. 
Az autók ilyenkor parancsszóra berregni kezdenek és a szirénák tülkölnek, túlzakatolnak minden nyöszörgést és halálordítást. (…) A fegyveres Lenin-fiúk jönnek a kivilágított kapun. Középütt megy valaki. A csapat lefordul az alsó rakodópartra. A fegyverek zörögnek, a lépesek távolodnak. A Duna loccsan. Aztán jön visszafelé a fekete csapat, és középütt nem megy többé senki.”

De korabeli rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyvek is igazolják, hogy Korvinék az Országházban több gyilkosságot is elkövettek. Kövér László avató beszédében erről így beszélt:

„Egy 1919. augusztus 16-án kelt rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyvben az országházi túszok őrzésével megbízott katona beszámol arról, hogy Incseli Szőts András halála után az Országház kommunista gondnoka, egy bizonyos Englender nevű ember kijelentette egy Palis nevű vörösőr parancsnoknak, hogy – idézem – <
A Duna pedig, amiként 1944-ben, úgy 1919-ben sem állított ki halotti bizonyítványokat...” (folytatjuk)

Címkék: Publicisztika
2017.07.24.

A kommunizmus nem a második világháború után kezdődött, és nem 1919. március 21-én kezdődött. A kommunizmus akkor kezdődött, amikor a közgondolkodásban felbukkantak a kommunista eszmék, amikor a lelkekben és az agyakban gyökeret vert a felforgatás, az osztályharc és a terror (mint a szép új világ eljövetelének eszköze) ideája.

„A lélek megváltásához éppen a lélek feláldozására van szükség: egy misztikus etikából kiindulva, vad reálpolitiker-ré kell válni, és nem egy mesterséges kényszert, hanem a <> abszolút parancsát kell megszegni.” Ezt írta Lukács György, és senki, azóta senki sem tette fel a kérdést, hogy ezekkel a gondolatokkal miképpen lehet helyet foglalni a szellemi pantheonban, miképpen lehet kiérdemelni a tiszteletet és a megbecsülést. Senki sem tette fel a kérdést, hogy aki a „NE ÖLJ!” abszolút parancsát szegi meg (Lukács nem csak beszélt róla, meg is szegte, amikor nyolc embert főbe lövetett!), és aki e parancsolat megszegésére buzdít, az hogyan eshet más megítélés alá, mint a nácik.

Vajon miért nem teljesen mindegy, különösen az áldozatok szempontjából, hogy valakik faji vagy osztály alapon akarják megszegni az abszolút parancsot, faji vagy osztály alapon állnak neki kiirtani a társadalom egy részét? Ebben nem lehet különbséget tenni, hacsak nem gondolja valaki, hogy a zsidó élet többet ér, mint a nem zsidó élet. Ráadásul még ez a felosztás sem állja meg a helyét, ugyanis a kommunista terror apostolai a Tanácsköztársaság idején óriási szorgalommal irtották és gyűlölték a polgári zsidó elemet is!

A korábban már idézett, Forradalmak kora: antiszemita pogromok és atrocitások 1918-19-ben című, Kádár Gábor és Vági Zoltán által írt tanulmányban erről a következőket olvashatjuk:

„A vörösök sok helyen nem kímélték a zsidókat. Gyöngyösön a márciusban megalakult kommunista forradalmi direktórium azonnal betiltotta a <<zsidó újságokat>>, kisajátította és elkobozta (hivatalosan szocializálta, azaz köztulajdonba vette) a zsidók üzleteit, bankjait. Az új urak nyilvánosan alázták meg a helyi gazdagokat: sokukat – köztük jó néhány zsidót – utcaseprésre kényszerítettek. A vörösök és a zsidó polgárság közötti ellentétekre több jel is utalt: a gyöngyösi kommunisták által szedett 14 túsz között négy gazdag zsidó volt, és a helyi ellenforradalmi szervezkedésben is vettek részt zsidók. Végül a vörösök Welt Ignácot, a román megszállók több más zsidót végeztek ki.

Több prominens, gazdag zsidót (például Kornfeld Pált) börtönbe vetettek. A zsidó nagytőke szimbólumának tekintett Weiss Manfréd öngyilkosságot kísérelt meg, amikor államosították csepeli gyárbirodalmát. Stern Samu udvari tanácsos, a zsidó közélet egyik központi alakja Bécsbe menekült a kommunisták elől. Az egyházakkal szembeni fellépés jegyében a Tanácsköztársaság be kívánta záratni a neológ rabbiképzés központját, a Ferenc József Országos Rabbiképző Intézetet is.

A terror egyaránt sújtott zsidókat és keresztényeket. Szamuely áldozatai között Csornán ott volt Glaser János földbirtokos, Kalocsán pedig Kálmán József nagykereskedő. A vörösök szolnoki vérengzései során Österreicher Sándor borkereskedőt saját háza előtt, felesége és gyermekei szeme láttára brutális módon megkínozták majd ledöfték. Mellinger Izidor kereskedő a Szamuelyék által levert lázadásban részt vevő Fehér Gárda tagja volt. A Lenin-fiúk győzelmét követően eltűnt. Fia, a 16 éves Endre apját keresve egyenesen Szamuelyhez ment és kérdőre vonta apja eltűnése miatt. A vörös vezér nem tűrte a <<pimaszságot>>: a fiút egy órán kivégezték. Gunszt Sándornét összeverték, mert <> volt. Weisz Dezsőt, a Nemzeti Szálloda tulajdonosát hasba döfték. Számos zsidó kereskedőt, boltost árurejtegetés, árufelhalmozás vádjával bebörtönöztek. Zsidó ügyvédek, kereskedők, bankárok, földbirtokosok, vállalkozók, iparosok fizették ki a Szolnokra kirótt hárommilliós hadisarc mintegy felét.

Egerben letartóztatták és összeverték Kánitz Dezső bankigazgatót, hitközségi elnököt, öccsét, dr. Kánitz Gyula ügyvédet, dr. Setét Sándor ügyvédet (az Egri Újság főszerkesztőjét), Alföldi Mór nagykereskedőt, Goldberger Rudolf iparost és a négy további zsidót. Kánitz lakását a vörös különítményesek foglalták el. Mindkét egri zsidó hitközséget alaposan kifosztották. Miskolcon ellenforradalmi tevékenységért kivégezték Klein Béla kolozsvári orvost, Lefkovics Bernát földbirtokost és Rózsavölgyi Béla orvostanhallgatót. Budapesten a kórházigazgató gyermekorvost, Dr. Berend Miklóst is megölték. Egy étteremben ebédelt, majd kiment levegőzni a Duna partjára. Amikor kirázta zsebkendőjét, hogy kifújja az orrát, egy vöröskatona lelőtte. Nem azért, mert zsidó volt, hanem mert azt hitte, hogy Berend fehér zsebkendőjével a fehéreknek akart jelt adni. (…) Váry Albert ügyész adatai szerint a vörösök által statáriálisan kivégzett 590 ember közül 44 (7,4 %) volt zsidó. Ilyen körülmények között érthető az a furcsának tűnő tény, hogy a később negyedszázadig Magyarországot kormányzó Horthy nemzeti hadseregében sok zsidó tiszt szolgált, az aradi és a szegedi zsidók pedig nagy összegekkel támogatták az ellenforradalmat." (folytatjuk)

Címkék: Publicisztika
2017.07.24.

2017.07.24.

„Most épp Velence melletti táborból vittek el titokban meningitisszel fertőzötteket.  Minden negyedik importált AIDS-es, rendőrök tucatjai és iskolás gyerekek fertőződtek meg tőlük TBC-vel. Volt olyan hajó ahol az össze, több száz migráns rühes volt, de szabadon flangál mindegyik amerre akar.”

http://voxnews.info/2017/07/19/epidemia-meningite-in-centro-profughi-venezia-infetti-ricoverati-in-segreto/

A karantént most már a hivatalból migránsokkal foglalkozók is követelnék, de itt minden süket fülekre talál, akkor is hordják őket, ha beledöglünk. 

Hozzászólások:

"Igazából azt sem értem, miért nem riasztott már régen a WHO? Most nincs pandémia veszély?"

"Ha már őket is sarokba szorították a qrvanagy PC-vel, akkor van igazán baj!”

„Nigéria 3.600.000 a nyilvántartott fertőzöttek száma.”

http://www.afrikatanulmanyok.hu/htmls/cikkek.html?articleID=435

„2017 első negyedévében Olaszországba érkezező bevándorlók származási országa:

Nigéria: 10000”

Nigeria has the second-largest number of people living with HIV.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2156rank.html

https://de.gatestoneinstitute.org/10712/deutschland-infektionskrankheiten

Az alábbi betegséget gyakoribbak lettek:

Der Bericht verzeichnet ein häufigeres Auftreten von Adenovirus-Konjunktivitis, Botulismus, Windpocken, Cholera, Kryptosporidiose, Denguefieber, Echinokokkose, enterohämorrhagischem E. coli, Giardiasis, Haemophilus influenzae, Hantavirus, Hepatitis, hemorrhagischem Fieber, HIV/AIDS, Lepra, Läuserückfallfieber, Malaria, Masern, Meningokokkeninfektionen, Meningoenzephalitis, Mumps, Paratyphus, Röteln, Ruhr, Syphilis, Mumps, Rubella, Shigellose, Trichinellose, Tuberkulose, Tularämie, Typhus und Keuchhusten.  

„Az "orvosok határok nélkül" szervezet is hozzájárul a fertőző betegségek importjához... PAFFFF! És ki csodálkozik a finanszírozói háttéren...??”

„Kurz a migránsok távoltartását kérte az olaszoktól, egyből neonácivá avanzsálták

 Egyre nagyobb a migránspara Európában. Az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz felhívta az olaszok figyelmét arra, hogy a migránsokat még a tengeren vissza kell fordítani, nem szabad hagyni, hogy elérjék az olasz partokat. Cserébe Lampedusa polgármestere neonácinak nevezte.

Kurz hozzátette azt is, hogy a Lampedusára érkező migránsokat nem szabad továbbengedni az olasz partokra. Ha az embereket gyorsan továbbszállítják Európába a szigetről (Lampedusáról) és folytatják az utat északra, akkor ez nem csak növeli a nyomást Közép-Európán, hanem tovább bátorítja a migránsokat arra, hogy útra keljenek." – tette hozzá az osztrák miniszter.”

„Agyonverte zsidó szomszédját a muszlim férfi, majd ledobta a harmadikról

Mivel a muszlimok antiszemitizmusa tabutéma a francia baloldalon, így vélhetően politikai nyomásra csupán egyszerű gyilkosságként kezelik majd azt az ügyet, mikor a muszlim Kobili Traoré negyven perc kínzás után végzett zsidó szomszédjával, a 65 éves Sarah Halimivel.

Forrong Franciaország, elsősorban a jobboldali értelmiség, miután a baloldali, liberális országos napilapokban egyszerű gyilkosságként kezelték az antiszemita támadást. Az ügy akkora port kavart, hogy az antiszemitizmus miatt tiltakozott a francia zsidó közösség első embere, Francis Kalifat is.

Macron nem akart odafigyelni

Emmanuel Macron francia elnök három hónapnyi csend után érezte úgy, hogy meg kellene szólalnia az ügyben. Azután deklarálta csak, hogy itt antiszemitizmusról van szó, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök már szóvá tette a gyalázatot – írja az Origo.

Az izraeli elnök budapesti látogatása előtt Párizsban járt, ahol találkozott a nemrég megválasztott francia elnökkel, bizonyára ezért érezte úgy Macron, hogy inkább beszél az ügyről. Macron ünnepi beszédében elismerte, hogy antiszemita bűn Sarah Halimi meggyilkolása, azonban a bűnügyi eljárást egyelőre még mindig nem minősítették át.

Negyven perc kín

Párizs huszadik kerületében van a Belleville negyed, ami tele van lakótelepekkel. Itt lakott a 65 éves Sarah Halimi is, aki korábban óvónő-vezető volt a nyugdíjas évei előtt. A nő éppen otthon aludt, mikor az erkélyen át bemászott a lakásba a szomszédba lakó muszlim Kobili Traoré. A férfi megkínozta, agyonverte, végül pedig ledobta a magasból az áldozatot.

A muszlim szomszéd példátlanul kegyetlenül, hihetetlen módon kínozta húgomat" – fogalmazott a napokban William Attali, az asszony bátyja.

A kegyetlen, antiszemita tettet a szemben lakó szomszéd is végignézte, ő értesítette a rendőröket. A szomszéd az egyik helyi lapnak azt mondta, hogy éjszaka iszonyatos hörgésre ébredt, nem tudta, mi lehet, de először megpróbált visszaaludni, majd azt hitte, hogy egy állatot kínoznak.

Elhúzta a függönyt, hogy megnézze, mégis mi ad ki ilyen hangot, ekkor döbbent rá, hogy a szomszédját kínozza a muszlim férfi. Beszámolója szerint negyven percen át tartott a szörnyű tortúra. Többek között elmondta, hogy a támadó ököllel ütötte nagyon nagy erővel a vékony asszony fejét, majd amikor a szerencsétlen nő már nem tudott mozogni, megfogta, az ablakhoz vitte és kidobta a világítóudvarra, a harmadik emeletről.

Többször azt üvöltötte közben, hogy Allah Akbar" – emlékezett vissza a szemtanú, aki szerint a kínzás vége felé a Koránból is idézett a gyilkos.

A rendőrök miután bevitték a tettest, észrevették, hogy az öklei duzzadtak, olyan erővel ütötte a zsidó nyugdíjast.

A szomszéd szerint a nyílt antiszemita támadás után Traoré még egy ideig a szobában maradt, mivel elkezdett imádkozni. Miután befejezte, visszamászott a lakásába. A rendőrök tíz perccel később érkeztek meg, addigra már aludt.

Homokba dugják a fejüket a franciák

Az elmúlt évtizedekben drasztikusan megnőtt a muszlimok által elkövetett zsidók elleni antiszemita támadások száma, amelyekről a mainstream francia sajtó, mint egy általános ügy számol be, azt gyakran kifelejtik, hogy milyen volt a támadó származása.

Tíz évvel ezelőtt korbácsolta fel a közvéleményt az Ilan Halimi-gyilkosság. Akkor radikális muszlim bűnözők elraboltak, majd halálra kínoztak egy mobiltelefon-árus fiút, pusztán azért, mert zsidó volt, és primitív ismereteik szerint minden zsidó gazdag. Nézetüket a bíróságon is büszkeséggel hangoztatták. A brutális támadás után szaporodtak el a muszlimok által elkövetett antiszemita támadások száma. Két évvel ezelőtt 1500 regisztrált, zsidók elleni támadás történt Franciaországban. Az attakok mögött általában olyan radikális muszlimok álltak, akik képtelenek beilleszkedni a társadalomba.” (888)

El ne felejtsük: mindeközben aljas, becstelen, hazug gazemberek a magyarországi „antiszemitizmustól” rettegnek…

Ezeket a cikkeket olvastad már?