Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2017.08.16.

Ezt a levelet nemrég kaptam az Egyesült Államokból. Érdekes, közzé teszem.

"Katar rendelkezik Irán es Oroszorszag utan a világ legnagyobb gázkészletével.

Eddig Szaud-Arábián át jött a gáz Európába.
Évekkel ezelőtt megegyeztek Iránnal, hogy Iránon, Irakon és Szírián keresztül kiépíti saját gázvezetékét a Földközi tengerig.
Ehhez létrehozta az ISIS-t.
Lángba borították a Közel-Keletet.
Obama és Hillary támogatásukat adták a tervhez és penz, paripa, fegyver, milliószámra ment Katarba, ahonnan persze az ISIS-nek is.
Az emír bízva a győzelmükben Hillaryekat finanszírozta a választásokon.
A választási kampányukra is elfogadták a Hillary Foundation-n keresztül a penzeket.
Hillary férje még 1 millió dollárt is kapott szülinapjára a katari emírtől.

Az un. kiszivárogtatott Hillary e-mailok felfedték az egész ügyködést.
Trump ezt az egész mahinációt egy Szaud Arábiában rendezett konferencián akarta elmondani 50 arab állami vezetőnek.
Erre a katari emír azonnal 150 millió dolláros vérdíjat tűzött ki Trumpra.
Május végéig, a s találkozó előttig kellett volna lezongorázni a kivégzést.
Most ez kiderült.

És ezért Trump szövetségesei, Szaud Arábia, Bahrein, Dubai, Egyiptom.... mind Katar ellen fordult.

Az EU tudja az egész bulit, ismertek a részletek, hiszen osztrák géppisztolyok, páncélozott járművek, német gránátok mentek oda milliárdos összegekben, aztán onnan az ISIS-nek.
Mégse állították meg a balhét.
1. Kell a gáz.
2. Rengeteget kerestek a fegyvereken.

Szaud Arábia is pénz, fegyvertámogatója volt az ISIS-nek.
Trump rájuk szólt.
Mit ad Isten, épp utána járt Merkel Szaud Arábiában és érdekes módon a szaudiak már nem akartak a németektől több fegyvert, csak ipari gépeket, ....

Most pedig már felülvizsgálják az összes 2015 után kiadott migráns státuszi papírt Németországban.
Minden összefügg mindennel."

Címkék: Publicisztika
2017.08.06.

Igen, most már a gyerekek következnek az átnevelésben. Hiszen nem lehet elég korán kezdeni.
Azt hiszem, két lehetőség van: vagy elpusztul ez a civilizáció, vagy valami elemi, barbár visszarendeződés jön. Ez utóbbi nem lesz ízlésem szerint való, de ha az lesz a túlélés ára, ám legyen.
Mert ennél a mocsoknál úgyis minden jobb...
2017.08.03.

Előember Nápoly utcáin...

Címkék: Publicisztika
2017.08.02.

Donald Trump az USA elnöke, a NATO-csúcs után Brüsszelben barátkozni próbált az Európai Unió meghatározó vezetőivel. Családi fotókat mutogatott nekik, büszkén mesélt nekik öt gyermekéről, szinte sütött róla a boldogság, amikor elmondta: idén jön a kilencedik unoka.

Európa meghatározó vezetői csöndben ültek.

Trump nem nagyon értette a dolgot, de ez egy amerikait sohasem akadályozott a kommunikációban, az európaiakat amúgy is furcsa bogaraknak tartják a tengerentúlon. Gondolta, mutat nekik fényképeket a családról.

Ott ült mellette Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke már 64 éves, Trump gondolta, feszültségoldóként elkvaterkáznak az unokákról. Junckeridegesen köhintett, majd közölte, nős ugyan, de gyermeke nincs, így értelemszerűen unoka sincs. Brüsszeli bürokrácia van.

Az amerikai elnök Angela Merkelhez fordult ezután, vele ugyan nem akart barátkozni, sőt, őt a francba elküldeni jött Brüsszelbe, de hát, ha már ott van… Merkel 62 éves, precíz német, génekbe programozott családtervezési koncepcióval, itt csak nem futhat lyukra. - Hát sikerült. A német kancellár közölte, hogy ugyan volt két házassága, de a karrier mindkettő esetében előnyt élvezett, így nincs gyerek. S ha már beszélgetnek, akkor beszélgessenek a Mercedes gyár amerikai adókedvezményeiről, és ne olyan oktalanságokról, mint a család.

A beszélgetésre felfigyelt Mark Rutte holland miniszterelnök, és jelezte Trumpnak, hogy mi itt Európában már nem foglalkozunk olyan ósdi dolgokkal, mint a család! Neki például se felesége, se gyereke. Trump Rutte CIA-aktájában látta, hogy az 50 éves holland életrajzában a politikus mellett a történész, tanár és zongorista is szerepel a foglalkozások között, így nem forszírozta további okok keresését.

Ezzel már egyébként is volt baja a luxemburgi kollégával Xavier Bettel miniszterelnökkel kapcsolatban. A first ladyk éppen külön programra indultak Brüsszelben, amikor Trumpnak feltűnt, hogy egy sötét öltönyös, fess fiatalember is van köztük. Kérdezte, „Az a boy mit keres az asszonyok között?”, mondták neki, hogy Ő (Gauthier Destenay) a luxemburgi first lady… 

Az amerikai elnök immár biztosra akart menni, Emmanuel Macront szólította meg. A francia elnök 39 éves, ereje teljében, olvasta, hogy dekoratív felesége is van. Egy francia, feleséggel, ott csak van utód – pipált ki fejében egy újabb sztereotípiát Donald Trump. Csalódnia kellett. Macron szégyenlősen közölte, hogy gyerek nincs, és nem is valószínű, hogy lesz. Brigitte már 64 éves, és az üzlet, az asszony gazdasági kapcsolatai és a politika jobban összetartanak, mint a gyermek.

Trump egyre idegesebb lett, utolsó reménye Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök volt. Egy latin csődör, 62 harcos évvel a háta mögött csak hagyott maga mögött valakit a világban?! Hogyan lehetne ez másképpen Casanova és Berlusconi hazájában? Hát úgy, hogy Gentiloninak szintén csak felesége van, a gyerekre nem jutott idő ’88-as házasságkötése óta.

Nincs pénzük gyereknevelésre? – merült fel Trumpban. Ezt gyorsan elvetette. Nincs idejük? De hát van dadus, vagy bármi. Hoppá! Ott az a svéd, náluk aztán olyan a szociális háló, hogy jobb sem kell! Ott, ha valamiért nem jön össze a házasság, az egyedülálló anyát is felkarolják, ellátják, a gyerek meg végképp mindent megkap! Kjell Stefan Löfven Svédország miniszterelnöke mosolyogva sétált oda Trumphoz. Az amerikai elnök a közepébe vágott: no, hogy vannak a gyerekek? A svéd kormányfő tovább mosolygott, és lelkesen magyarázni kezdett: a gyerekekkel? Nos, a gyerekekkel minden rendben. Minden migráns család külön lakást kap, a kiskorúakat svéd családokhoz költöztetik. Néha lopnak és késelnek, de jól megy az asszimiláció. Igaz, a múltkor égett kicsit Stockholm külvárosa, de hát a gyerekeknél előfordulnak az ilyen csacskaságok. Ja, hogy neki van-e gyereke? Hát, nincs gyereke, és most így, 59 évesen már nem is szeretne. Az ő gyermekei, az ő család-termékei a migránsok!

Trump otthagyta Brüsszelt. London felé nem került, Theresa May-jel már eljátszotta a családfotós „játékot”, Nagy-Britannia 60 éves kormányfőjének sincs gyereke, a férjét és népét kezeli gyerekként.

Az EU vezetői a jelek szerint totál hülyére veszik Európa lakosságát. Liberalizmusról, nemek egyenlőségéről, melegházasságról és gender-szabadságról szónokolnak, mindezt európai értéknek állítva be. Miközben lerombolnak mindent, ami az elmúlt hosszú évszázadokban Európát jelentette. S a kivéreztetett kontinenst feltöltik közel-keleti és afrikai migránsokkal. 

Miért számolnának a következményekkel? Kit féltenének? Nem hagynak maguk után senkit. Nincs gyerekük.

2017.08.01.
Megdöbbentő írásokat olvashatnak itt mindjárt. És ezek az írások Ferenc pápáról es a vatikáni politikáról is szólnak. A kéz pedig ökölbe szorul. És ezen nem segít egyetlen farizeus "keresztény értelmiségi" nyílt levele, és akárhány farizeus, migránssimogató püspök szelídnek és aggódónak tűnő rosszallása sem. 
Olvassanak és gondolkodjanak!

Migránsok Európába "taxiztatásával" vádolják Ferenc pápa barátjának segélyszervezetét

A bejegyzésünkével azonos címmel megjelent cikkében a katolikus Crux magazin kritikusan ír azokról a "nacionalista" és "bevándorlásellenes" oldalakról, akik migránsok Európába "taxiztatásával" vádolják a spanyol Proactiva Open Arms (POA) nevű NGO-t, amelyet a Ferenc pápa barátjaként és tanácsadójaként ismert Oscar Camps alapított és vezet.

A Szentatya és Camps eziádig két hivatalos konzultációt tartottak a migráció témájában. A második találkozójukra április 22-én került sor, épp akkor, amikor az olasz média tényfeltáró cikkeket kezdett közölni az NGO-k kétes szerepéről a migráció elősegítésében. Camps a találkozó után azt nyilatkozta, hogy Ferenc pápa a világ egyetlen vezetője, aki a szívén viseli a migráció ügyét. A Crux ennek kapcsán viszont arra is emlékeztetett, hogy a pápa a spanyol El País lapnak adott januári nyilatkozatában azt is leszögezte, hogy "minden országnak joga van kontrollálni a határait".

Camps volt az a személy is, aki a Szentatyának egy mentőmellényt ajándékozott, amit állítása szerint egy olyan szír kislány viselt, aki nem élte túl az átkelést a Földközi-tengeren. A mentőmellényt a pápa egy 2016-os audiencián mutatta be (lásd a felső képet), amin négyszáz, migráns családból származó gyermeket látott vendégül.

Camps most azokkal a vádakkal szemben védi a szervezetét, amik szerint a migránsok segítéséért kapott EU-s pénzekért cserébe szándékosan növelik az Európába bevándorlók számát, veszélyes tengeri utakra bátorítva a migránsokat, megbízhatatlan minőségű csónakokban.

A vádak szerint a POA Líbia partjainak közvetlen közeléből szállít migránsokat Olaszországba, a segélyhajók partközelsége miatt pedig az észak-afrikai embercsempészek könnyebben rá tudják venni áldozataikat az elindulásra, még rosszabb minőségű csónakokban. A kritikusok szerint a migránssegítő szervezetek eurómilliókat kapnak az emberek szállításáért az Európai Uniótól és a támogatóiktól.

screenshot1-555x354.jpgA vádak apropóját az adta, hogy kikerültek az internetre a spanyol POA hajóinak július 25-ei (állítólagos) GPS pozíciói, amik azt mutatták, hogy a segélyszervezet hajói mindössze egy tengeri mérföldre közelítették meg Líbia partjait. A segélyszervezetek hajói a hatályos nemzetközi jogszabályok értelmében nem mehetnek a líbiai partokhoz ilyen közel, mivel ez kívül esik már a nemzetközi vizeken, ahol jogszerűen működhetnek.

Oscar Camps a Twitter oldalán azzal reagált a közzétett GPS térképekre, hogy a POA hajóinak "AIS jeleit meghekkelték, hogy azt mutathassák, hogy a líbiai vizeken vagyunk"(az AIS a hajók automata pozíciófigyelő rendszere, amit a hajók ütközéseinek elkerülésére működtetnek). Mint írta, a POA hajói az olasz partiőrségnek kétóránként jelentést adnak a pozícióikról, és e jelentésekben nincs nyoma annak, hogy a hajók a líbiai partokhoz tiltott közelségbe mentek volna.

Jóllehet nem világos, hogy e konkrét ügyben kinek van igaza, a Crux magazinnak adott májusi interjújában Mario Marazziti, az olasz képviselőház szociális ügyekért felelős bizottságának elnöke és a (migránsok segítésében különösen aktív) Sant’Egidio (Szent Egyed) katolikus közösség korábbi szóvivője implicite megerősítette az NGO-k tiltott vizeken való működését. Marazziti akkor az NGO-k védelmében azt nyilatkozta: "Ha az NGO-k nem mennének a líbiai partok melletti 12 mérföldes sávba, hanem megállnának 30 mérföldnyire, úgy 600 tengeri négyzetmérföld maradna ellenőrizetlenül, és még több lenne az áldozatok száma. Ez matematika. Csak itt emberéletekről van szó."

A POA-val kapcsolatos friss vádak kapcsán két prominens olasz katolikus médium is a szervezet védelmére sietett. A Vatikán hivatalos napilapja, a L’Osservatore Romano a POA-t vádlókat bírálta, kijelentve, hogy ők "a migránsok életével" játszanak. Az olasz püspöki konferencia napilapja, az Avvenire, eközben egy szerkesztői kommentárban érvelt amellett, hogy az NGO-k működése "embertpróbáló és jó", és hogy "nem maradhatunk semlegesek és közömbösek olyan törekvésekkel szemben, amikkel lejáratják a jóhírüket".

Az olasz kormány jelenleg is dolgozik a Földközi-tengeren embermentéssel foglalkozó NGO-k működésének szabályozásán. A kormány a tevékenységben érintett kilenc szervezettől egy szabályozáscsomag aláírását kérte; ezek a szervezetek a Doctors Without Borders, a Moas, az SOS Méditerranée, a Sea Watch, a Sea Eye, a Proactiva Open Arms, a LifeBoat, a Jugend Rettet, és a Save the Children.

A július 26-án bemutatott szabályozáscsomag 13 pontot tartalmaz. Az aláírás határidejének a kormány július 31-ét jelölte meg. A csomag legvitatottabb pontjai ezek:
- a hajóknak tilos megközelítenie a líbiai partokat, "a szélsőséges és azonnali veszély eseteit kivéve";
- a hajók jeladórendszerét kötelező folyamatosan működtetni;
- tilos a vízből kimentett embereket más hajókra átengedni;
- a szervezeteknek kötelező megjelölnie az őket támogató forrásokat;
- a hajóknak kötelező a fedélzetre engednie a törvényes hatóságokat, hogy rutinellenőrzéseket végezhessenek.
Azok a szervezetek, akik megtagadják az új szabályok aláírását, azt kockáztatják, hogy az olasz hatóságok megtagadhatják tőlük az olaszországi kikötők használatát.

A kormány július 28-án arra kérte az NGO-kat, hogy nyújtsák be a módosító javaslataikat a szabályozáscsomaggal kapcsolatban. Az NGO-k a javaslataikban leginkább azt a pontot támadták, hogy az olasz hatóságok rutinellenőrzéseket végezhessenek a hajóik fedélzetén. Az olasz belügyminisztérium ugyanakkor közleményben méltatta az NGO-kkal közös munkát, azt állítva, hogy "fontos előrelépések történtek", az NGO-kkal történt találkozók pedig "az együttműködés és megértés" légkörében zajlottak.

A POA a saját közlése szerint mindeközben 13 holttestet talált a tengeren július 25-én, Líbia partjaitól nem messze. Camps a Twitter oldalán azt írta, "több várandós nő és anya volt közöttük". Az eset kapcsán Camps azon méltatlankodott, hogy "úgy látszik, mi vagyunk az egyetlenek, akiktől megkövetelik a szabályok betartását".

A migráció kérdésében az olasz egyház zavarodottságát jelzi az a vita is, ami a bevándorláspárti Emma Bonino 26-án egy katolikus templomban tartott előadása kapcsán lángolt fel Olaszországban. A liberális Radikális Párt politikusnője, Soros György Open Society Foundations alapítványának vezetőségi tagja azt mondta: "nincs más választásunk", mint az illegális bevándorlók befogadása, "hacsak nem akarjuk mindannyiukat a Földközi-tengerbe fojtani". A rendezvényen az előadást szponzoráló helyi Caritas képviselője, Giovanni Perini atya azzal vádolta a bevándorlás miatt aggódókat, hogy az emberkereskedelmet, a bűnözést, és a kizsákmányolást segítik elő.

A "nincs más választásunk" és az érzelmi letaglózásra épülő retorikák Olaszországban egyelőre hatékonyan gátolni látszanak a megfontolt, érdemi vitát a kérdésben, a szekuláris és az egyházi fórumokon egyaránt.

http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/07/31/migransok_europaba_taxiztatasaval_vadoljak_ferenc_papa_baratjanak_segelyszervezetet


Vállalhatatlan politikus mondott kortesbeszédet egy olasz katolikus templomban

A tiltakozó katolikusokat kidobták, elhallgattatták, zaklatták

Az erőteljes tiltakozások ellenére a helyi Caritas iroda szervezésében tarthatott beszédet egy olasz katolikus templomban a bevándorlás témájáról Emma Bonino, egykori illegális abortuszdoktor, az ultraliberális Radikális Párt politikusa, Olaszország korábbi külügyminisztere. A politikai rendezvényt a templomban a plébános engedélyezte, az egyházmegye püspökének hallgatólagos beleegyezésével.

Valószínűleg nem független ettől, hogy Bonino Ferenc pápa személyes pártfogoltja; a Szentatya nem kis meghökkenést keltett, amikor egy 2016 elején adott interjújában a politikusnőt egyenesen "a[z olasz] nemzet elfelejtett nagyjai" egyikének titulálta.

Címkék: Publicisztika
2017.07.30.

Kiseroszoveg: Nyolc australopithecus egy kicsike autóban, és az a fránya többi autó. No és a baleset utáni elintézési mód. Tényleg szükség van a bírók továbbképzésére, hogy érzékenyítsék a társadalmat.

Mert nyilván a társadalom hülye...

2017.07.29.

Címkék: Publicisztika
2017.07.29.

A magyar miniszterelnök pellengérre állítja az EU-t...

Az alternatív jobboldal fenegyereke, a brit származású Milo Yiannopoulos tegnap egy cikket tett közzé Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott beszédéről honlapján és több mint kétmillió követővel rendelkező Facebook-oldalán “A magyar miniszterelnök pellengérre állítja az EU-t, amiért az megengedi Sorosnak, hogy Európát muszlim birodalommá változtassa” címmel.

Az alábbiakban az ezidáig több mint 6000 Facebook-reakciót kiváltó és közel 900 alkalommal megosztott poszthoz érkező megjegyzések közül válogattunk.

• “Istennek hála Magyarországért, Lengyelországért és a Cseh Köztársaságért, amiért szembefordulnak az Európát legyőző, egyre erősödő gonoszsággal”.
(Richard B., New Jersey, USA)

• “Magyarország és Lengyelország nem szórakozik: mindketten azért harcolnak, hogy életben tartsák az európai kultúrát és megelőzzék a masszív, ellenőrizetlen bevándorlást olyan területekről, amelyek el akarják pusztítani a nyugati civilizációt… és amit nagy részben a káosz ügynöke, George Soros szervez és finanszíroz”.
(Scott F., Oregon, USA)

• “Van egy magyar barátom. A polgárok követelése egyértelmű: a nyitott határok nem fognak valósággá válni. A fenébe is, a trianoni diktátum után nem csoda, hogy nem akarnak még többet elveszítni a területükből és a kultúrájukból”.
(Dylan G., New York, USA)

 

• “Magyarország és Lengyelország helyesen cselekszik. Egyértelmű, hogy a vezetőik szeretik az országukat és nem hajlandók eladni a polgárokat a globalistáknak. Nem gondoltam, hogy van még politikus, aki nem adta el a lelkét nekik. A nyugati politikusokat mind megvásárolták és lefizették”.
(Billie F.)

• “Persze, hogy Magyarország beszól az EU-nak. Az EU velük és az összes többi közép- és kelet-európai állammal úgy bánik, mint a sz*rral. Sorost jól ismerik Magyarországon még akkor is, ha Brüsszel továbbra sem fog fel semmit”.
(Brad W.)

• “Rasszista! Hogy meri megvédeni a hazáját? Hogy akarhatja azt, ami a polgároknak jó? Hogy képzeli, hogy megvédelmezi a kultúráját? Jaj!”.
(Ryan E.)

• “A kelet-európaiak a legjobb európaiak”.
(Jason C., Georgia, USA)

• “Hmmm… Ez a pasi, ez az Orbán Viktor miniszterelnök… Nem írják, hány éves? És hogy nem Amerikában született állampolgár-e?” [Utalva ezzel az Egyesült Államok mindenkori elnökére vonatkozó jogi előírásokra]
(Steve F., Texas, USA)

• “Bárcsak szavazhatnék erre a fickóra! Mindenképpen elmegyek majd vakációzni Magyarországra”.
(Oliver W., South Shields, Egyesült Királyság)

• “Nincsenek is terrortámadások Kelet-Európában!”.
(Jackie C., Illinois, USA)

• “Vajon mennyi időmbe telne megtanulni magyarul, lengyelül vagy csehül? Elkápráztat ezeknek a népeknek és vezetőiknek az ereje. Nagyon jól csinálják. Isten legyen velük!”. (Christina C., Washington, USA)

• “I love Viktor Orban”.
(Michelle J., North Carolina, USA)

demokrata.hu

Címkék: Publicisztika
2017.07.29.

„Muzulmán horda terrorizálta a keresztényeket Liverpoolban 

Videóra vette egyes támadásait az a részeg muzulmán fiatalokból álló banda, amely pusztán azért vert meg helyi lakosokat, mert azok nem iszlámhitűek voltak, hanem a keresztények.

Brit terrorelhárító egységekre volt szükség annak érdekében, hogy elkapják azt a három muzulmánt, akik erőszakosan léptek fel az általuk kiszemelt áldozatokkal szemben, akikről megtudták állapítani, hogy fehér bőrűek és/vagy keresztények. A hatóságok tájékoztatása szerint a 20 éves Mohamed Patel és a 24 éves Amin Mohmed volt a két legagresszívebb elkövető, míg a 19 éves Faruq Patel inkább csak röhögve vette videóra a támadásokat.

A bíróságon elhangzott, a három támadó esetenként meg is kérdezte kiszemelt áldozatukat az ütlegelés előtt, hogy minek vallja magát, mert ők történetesen muszlimnak. Amikor az egyik áldozatuk erre azt felelte, hogy kereszténynek, több ízben ököllel arcon vágták, majd azt kiabálták:

miért nem vagy te muzulmán?"

A horda indítéka egyértelmű volt, kizárólag keresztényekre és fehérekre akartak vadászni. Amikor pedig kérdőre vonta őket egy járókelő, aki történetesen szintén muszlim volt, elengedték, mert követelésükre az arabul éltette Mohamed prófétát.

Mindhárom elkövető eleinte tagadta az ellenük felhozott vádakat, azonban idővel beismerő vallomást tett. A bíróságon sírva fakadó, 24 éves Mohmed – akinek korábban is volt már dolga a rendőrséggel – mindössze 42 hétnyi elzárást kapott, a videózó Faruq pedig csak 12 hetet. A harmadik, agresszív elkövető Mohmedhez hasonlatosan, szintén 42 hetet kapott.” (888) 

Amúgy semmi gond. Javaslom, hogy néhány keménytökű liverpooli, fehér, keresztény srác várja meg, amíg ez a három patkány kijön a börtönből. Azután naponta kérdezzék meg őket, hogy minek vallják magukat. Ha azt mondják, muszlimnak, akkor verjék mindent félholtra. Ezt naponta kell ismételni, ameddig azt nem mondják, hogy keresztények, vagy el nem takarodnak a kurva anyjukba. Vagy ameddig járni tudnak.

42 hetet bőven megér…

Címkék: Publicisztika
2017.07.29.

„Arcfelismerő kamerák dolgoznak a vizes vb-n, a TASZ aggódik

Egy rendszeren véletlenül fennakadó újságíró kalandjából derült ki, hogy arcfelismerő kamerák dolgoznak a vizes vb helyszínein. A TASZ tudni szeretné a jogi hátteret, az államhoz fordul.

Húsz percet rostokolt a WMN újságírója, Finy Petra a Duna Arénánál a beléptétetésnél, mert a vizes vb-n használt, eddig nem nagyon reklámozott arcfelismerő kamera felismerni vélte. Egy tán körözött, tán veszélyes elem arcával talált a kamera bizonyos mértékű egyezést. Finy úgy látta, a kamerás megfigyelés ténye a jegyen is fel van tüntetve, a TASZ mégis aggódik, ezért közadat igényléssel fordul a Belügyminisztérium, az ORFK és a szakszolgálatok felé, hogy milyen adatbázist használtak, azaz kik arcával vetik össze a belépni kívánók arcát, és milyen jogszabályok alapján járnak el.” (HVG) 

Istenem, mennyire irigylem ezeknek a kreténeknek a problémáit…

Aggódjatok gyerekek, aggódjatok! Az nektek való! S ameddig ti aggódtok, addig mi élvezzük a vizes VB-t. A vizes VB-t is. Meg az életet. És boldogan, halált megvető bátorsággal ki merjük még azt is mondani, hogy HÖLGYEIM ÉS URAIM! Mert mi vagyunk a „letűnt világ”, ami előbb-utóbb a föld színéről is el fogja törölni a ti beteg, szomorú és elviselhetetlen világotokat. Hál’Istennek! 

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?