Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2017.04.03.

Ez a felvétel valahol Svédországban készült. És látható rajta minden, ami miatt ez a nyugati világ halálra van ítélve.
Látható rajta egy migráns, aki neki megy a svéd rendőröknek, kövekkel dobálja őket is és az autójukat is.
Láthatóak a svéd rendőrök, a négyből három nő, és látható, hogy erő, elszántság és jogszabályi háttér hiányában semmit sem csinálnak az őrjöngő migránssal. Az gyakorlatilag elveri őket, aztán elsétál a helyszínről, vissza, a többi patkány közé.
Megnézném, mi lenne a vége ennek a jelenetnek mondjuk Oroszországban...
Itt meg tűrik. És nem lennék meglepve, ha még így is akad majd valamilyen svéd "civil szervezet", amelyik kifogásolni fogja a rendőrök "embertelen és brutális" fellépését.
Áááááhhh... menthetetlen ez az egész.
Címkék: Publicisztika
2017.04.03.

Talán a Brexit majd ezen is változtat, bár nincsenek illúzióim. Tragédia, mivé lett a Nyugat, mivé lettek a nyugati társadalmak. Igen, ezredszer is el kell mondani, ezredszer is le kell írni: ha ma egy marslakónak meg kellene mutatni, mi is az az Európa, a mi derék marslakónkat nem lehetne máshová vinni, mint Prágába, Pozsonyba, Krakkóba, Varsóba, Kassára, Zágrábba, Dubrovnikba, Egerbe, Kőszegre, Budapestre, a Balaton mellé, „le” a Délvidékre, „fel” a Felvidékre, talán még Burgenlandba, a Tátrába, Erdélybe és vége is.

Olvassák ezt itt alább, és gondolkodjanak. És ennek tükrében ítéljék meg, mit jelent a „liberális” társadalom, s hogy miért kell bármi áron megvédeni magunkat ettől az önpusztító, rettenetes, beteg és rothadó iszonyattól, és mindazoktól, akik ezt képviselik, akik ezt akarják ránk erőltetni. 

„A kereszténység romjain épül a muzulmán London 

Csaknem ötszáz templom zárt be a brit fővárosban 2001 óta, sokat közülük muszlimok vásároltak fel és alakítottak át mecsetté. A legnépszerűbb fiúnév ott már a Mohamed, a saría bíróságok szaporodnak, miközben a muzulmánok harmada nem tekinti magát a brit kultúra részének.

Az amerikai Gatestone Institute arról számolt be vasárnapi publikációjában, hogy Londonban rohamtempóban zárják be a keresztény templomokat, miközben majdnem ugyanennyi mecsetet fel is húznak.

Az egyik ottani muszlim hitszónok úgy jellemezte a jelenséget, hogy „London már muzulmánabb, mint sok iszlám ország együttvéve”. Wole Soyinka Nobel-díjas nigériai író szerint a brit főváros már az iszlamisták „pöcegödre”, egy ottani újságíró pedig csak szimplán Londonisztánnak hívja a várost.

A westminsteri terrortámadás után, London muzulmán polgármestere, Sadiq Khan azt mondta: a terroristák nem tűrik a multikulturalizmust, a Gatestone szerint épp az ellenkezője igaz: maga a multikulturalizmus az, ami táplálni tudja a terroristákat. „Londonisztán a 423 mecsetjével az angol kereszténység romjaira épül” – írják.

A Hyatt United Church nevű templomot például egy egyiptomi közösség vette meg korábban azzal a céllal, hogy mecsetté alakítsák át. A londoni Szent Péter templom pedig ma már Medina mecsetként ismeretes. A mai Brick Lane úti mecset pedig korábban egy metodista közösségé volt.

Nem csak templomokat alakítanak át a helyi muzulmánok, hanem az ott élőket is. Egy felmérés szerint az utóbbi időben megduplázódott az iszlámra áttértek száma, sokan pedig gyakran már az új vallásuk felvételekor a radikális nézetekkel szimpatizálnak. 

Üresen konganak a templomok, teltház a mecsetben

A Daily Mail összehasonlító fotókat tett közzé két, egymáshoz közel eső belvárosi templom és mecset gyülekezetét vizsgálva. A keresztény, több mint 1200 ember befogadására is képes Szent György templomban tíznél is alig többen jelentek meg szentmisét hallgatni, miközben tőle nem messze egy 100 férőhelyes mecsetben már nem fértek el az emberek, az utcára kellett kivonulniuk, hogy imádkozhassanak.

Birminghamben, a második legnagyobb brit városban egy minaret „uralja az eget”. Tavaly októberben pedig már 25 ezernél járt az a petíció a brit kormány oldalán, amiben azt akarják elérni, hogy naponta háromszor (!) engedélyezzék, hogy például hangosbeszélő megafonnal hívhassák imára a muzulmán hívőket.

A Gatestone Institute szerint, ha a jelenlegi trendek tovább folytatódnak, a kereszténység csak emlék marad Angliában, a jövő vallása pedig az iszlám lesz.

Pár év és kevesebben lesznek az aktív keresztények

Számítások szerint az Egyesült Királyságban 2020-ra nagyjából 687 ezer muszlim jár majd imákra rendszeresen, miközben a keresztényeknél a misét látogatók száma 679 ezer lesz. Ceri Peach, az Oxfordi Egyetem munkatársa szerint az angol városok új kulturális felépítése már kialakulóban van, a keresztény államvallás pedig erősen visszaszorul majd.

Miközben a muszlimok több mint fele 25 év alatti, a keresztény templomba járók negyede 65 év feletti. Keith Porteous Wood, a Nemzeti Szekuláris Közösség vezetője szerint 20 éven belül már kevesebben lesznek a vallásukat valamilyen szinten gyakorló keresztények.

2001 óta ötszáz londoni templom alakult át valamilyen privát ingatlanná, miközben a magukat anglikán vallásúnak vallók aránya 21 százalékról 17 százalékra esett – ez körülbelül 1,7 millió embert jelent. Ezzel párhuzamosan a muzulmánok száma több mint egymillióval emelkedett.

Mohamed a leggyakoribb gyereknév

Egy 2015-ös kutatás szerint Angliában és Wales-ben is a leggyakoribb név, amit a kisfiú újszülötteknek adnak, az a Mohamed és annak variációi.

Manchesternek 15,8, Birminghamnek 21,8, Bradfordnak pedig 24,7 százaléka muzulmán. Bradfordban és Liverpoolban a gyerekek fele muszlim.

Radikálisok kezén van a mecsetek nagy része

Innes Bowen író szerint az 1700 brit mecsetből mindössze kettő olyan van, amelyik „követi az iszlám modern értelmezését”, az Egyesült Államokban ugyanez a szám 56 százalék. A radikális vahabiták tartják kontroll alatt 6 százalékukat, miközben a szunnita-fundamentalista Deobandi mozgalom a 45 százalékát.

A Knowledge Center kutatása szerint az Egyesült Királyság muszlimjainak harmada nem érzi magát a brit kultúra részének. Londonban pedig „hivatalosan” 100 saría bíróság működik, amelyek ténykedése nehezen összeegyeztethető az emberi jogok európai értelmezésével.

A canterbury érsek is méltatta a saríát

A brit kulturális közegben ráadásul egyre többen hajlanak meg a fundamentalista iszlám törekvések előtt. Rowan Williams, canterbury korábbi érseke, az anglikán egyház első számú vallási méltósága és Lord Nicholas Addison Phillips, aki a Legfelsőbb Bíróság elnöke volt 2009 és 2012 között, azt is javasolta évekkel ezelőtt, hogy a brit jogrendszernek át kellene emelnie bizonyos elemeit a saríának, például a válások terén. Sir James Munby az ország egyik legbefolyásosabb bírája korábban pedig azt mondta, a kereszténységnek immár semmilyen befolyása nincsen az ítélkezésre.

Az egyetemeken is megjelent már a változás. Nagy kritikákat váltott ki, hogy egyes vallási csoportok szeparálhatják a férfiakat és a nőket bizonyos eseményeken: a Queen Mary University of Londonon például külön bejáraton kellett bemenniük a nőknek egy rendezvényre, nem kérdezhettek, de még csak a kezüket sem emelhették fel. Az ottani Iszlám Közösség pedig szervezett egy gálát a London School of Economicsra, ahol a férfiakat és a nőket egy 7 méteres panel választotta el egymástól.

Közben Simon Collis, a Szaúd-Arábiába delegált brit nagykövet tavaly áttért az iszlámra, azóta megjárta a mekkai zarándoklatot és ma már Haji Collisként él.”

Címkék: Publicisztika
2017.04.03.

Címkék: Publicisztika
2017.03.30.

A 888 tette ki ezt az anyagot. Tökéletes lenyomata az idiótáknak, akik miatt tönkrement ez a világ. És akiket hamarosan el kell tüntetni, ha élni akarunk...

Gyors kérdés liberálisoknak: most akkor nőgyűlölők vagy iszlamofóbok legyünk?

A problémával a The Rebel konzervatív hírügynökség riportere szembesítette egy feminista tüntetés néhány díszpintyét, a válasz pedig többet mond minden szónál.

A kis videószösszenet az alábbi Twitter-üzenetben látható:

A riporter először arra kíváncsi, fellép-e bármilyen formában, tüntetés, megmozdulás képében a saría törvénykezés, valamint a női nemi szervek megcsonkítása ellen a mai, modern feminizmus.

A válasz: nem.

A riporter ekkor tisztázza, hogy ő ezeket teljes mértékben ellenzi, ám ekkor jön be a képbe a történet főhőse: a tüntető, aki előhúzza a következő liberális kártyát, az iszlamofóbiát.

Én ellenzem a nők iszlámon belüli elnyomását. Ellenzem a nemi szerveik megcsonkítását. Ettől tehát iszlamofób vagyok?”

Ezzel pedig a kedves tüntető sarokba is lett szorítva. Kis mismásolás, tervezgetés, hebegés-habogás után pedig jön is a jól átgondolt válasz: igen, a mélyen tisztelt riporter iszlamofób. Amiért védi a nőket. Ki érti ezt?

Címkék: Publicisztika
2017.03.30.

Érdekes cikk jelent meg az nsppress.hu-n. Alább olvashatják. Fábry Szabolcs barátom küldte el nekem, és azóta töprengek, vajon mi lehet az a „pártpolitikai ok”, ami miatt a kretén és becstelen jobbikosok egy ilyen nyilatkozatot nem írnak alá. Persze, mindegy is. Itt van maga Sneider Tamás. Cigányverő bőrfejű – „nemzeti radikális” – „középre húzó” simicska seggnyaló… ez is egy életút. 

AZ ORSZÁGHÁZBAN JÁRT A KINIZSI SZÖVETSÉG – “MAJDNEM” MINDENKI ÖRÖMÉRE…

A Parlament Nemzeti Összetartozás Bizottságában tartott bemutatkozó előadást Fábry Szabolcs János valamint a 8 fős nagyvázsonyi delegáció, a bizottság meghívására.  A bizottság ülésére március 28-án, 10.00 órakor került sor az országház Esterházy János termében.

Az előadásokat követően, egy pártolói nyilatkozat aláírására került sor. Üröm az örömben, hogy a Jobbikos Sneider Tamás – Bizottsági Tag,  pártpolitikai okokra hivatkozva nem írta alá, annak ellenére, hogy Fábry Szabolcs János, valamint a kilenc kárpátmedencei magyar közösség képviseletében jelen lévő delegáció tagjai hangsúlyozták, hogy a Kinizsi Szövetség által képviselt szorvány magyar ügy, pártok felett álló misszió.

Páncél Károly elnök hangsúlyozta, hogy azért dicséretes a szövetség kezdeményezése, mert Nagyvázsony Kinizsi nimbuszát nem csak a Balaton-felvidéki település népszerűsítésére használja, hanem az összefogáshoz tartozó, legendás hadvezér életeseményeihez kötődő. Kárpát-medencében élő magyar közösségek népszerűsítésére is.

Fábry Szabolcs polgármester kérdésünkre elmondta, hogy a Jobbikos tartózkodástól függetlenül, nagyon büszkék arra, hogy a parlament épületébe kaptak meghívást és mutathatták be, a jelenlegi határokon átívelő közös munkát. 

Pártolói nyilatkozat

Mi, a Magyar Parlament Nemzeti Összetartozás Bizottságának tagjai aláírásunkkal kifejezzük azon szándékunkat, hogy – nemes hivatalunkkal egyet értésben – a Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség pártolóivá legyünk.

Ezen együttműködésben vállaljuk, hogy a Szövetség nemzeti gondolatait, törekvéseit szakmailag és erkölcsileg támogatjuk, rendezvényeit lehetőségeinkhez mérten látogatjuk és azok szervezésében, a kijelölt kapcsolattartókon keresztül szakmai iránymutatással és információ áramoltatással részt vállalunk.

A Szövetség tagjai vállalják, hogy a Nemzeti Összetartozás Bizottság céljait, munkáját elkötelezett magyarsággal szakmai-, erkölcsi- és infokommunikációs lehetőségeikhez mérten támogatják. 

Kelt: Nagyvázsonyban, 2017. januárjában

Szabolcs Attila – Alelnök

Pánczél Károly – Elnök

Szászfalvi László- Alelnök

Bóna Zoltán – Bizottsági Tag

Dunai Mónika – Bizottsági Tag

Pethneházy Attila – Bizottsági Tag

Kiss László – Bizottsági Tag

Fábry Szabolcs János – polgármester a Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség képviseletében

Címkék: Publicisztika
2017.03.29.

Ismét levél jött. Kinyílik a bicska az ember zsebében. Olvassák:

Szemler János Svédországban élő magyar az alábbi nyílt levelet juttatta el a Magyarok Világszövetsége elnökének és az MVSZ Sajtószolgálatnak. Az immár Afrikában is tetten ért szlovák magyarellenesség látleleteiről tudósító svédországi honfitársunk levelét elküldte Orbán Viktor miniszterelnöknek, Kövér László házelnöknek és Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkárnak is.

Alább a levél.

Egy Svédországban élő magyar házaspár jelentése Benyovszky Móric ürügyén Madagaszkárról2017 január-februárjában madagaszkári körútunkon meglátogattuk a  különböző Benyovszky-emlékeket. A fővárosban és az Antsiraben található Benyovszky utcák mellett ellátogattunk Maroantsetra-ba, Antalaha-ba és Ambodirafia-ba is. Sok helyen kérdeztük a madagaszkári embereket, mit tudnak Benyovszkyról.
A legtöbben semmit! Néhány könyvtáros, levéltáros, múzeumigazgató vagy
helybeli lelkész ugyan hallott egy keveset, de többnyire azok is téves információk voltak. Legtöbben Benyovszkyt kalóznak tartják. Rossz, minden hájjal megkent kalandornak, aki rabszolga-kereskedelemmel foglalkozott, vagyis épp az ellenkezője a magyar felfogásunknak.


A szlovákok az utóbbi években kisebb - nagyobb expedíciók keretében Benyovszky nyomában járva több alkalommal is megjelentek Madagaszkáron, s az ambodirafia-i iskola igazgatója szerint az idén is ellátogatnak a szigetre.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy mindenütt aktívak és mindenhol ott hagyják a nyomuk. Ezzel csak az a baj, hogy Benyovszkyt szlováknak - s csak szlováknak - állítják be, amivel teljesen elferdítik az igazságot. Ezt hirdetik Madagaszkár-szerte, s tudatosan tagadják Benyovszky magyarságát. Pld. az általuk patronált ambodirafia-i iskolában is a gyerekekkel így, tévesen taníttatják Benyovszky történetét.


Hovatovább Ambodirafia mellett, Benyovszky Mauritanie nevű erődjének egykoron helyet adó dombon ismeretlen tettesek lerombolták a magyar emlékművet és a helyén most csak egy hatalmas gödör tátong! Azt is megdöbbenve tapasztaltuk, hogy Maroantsetra városában ismeretlenek szintén lerombolták a magyarok által állított Benyovszky-emlékmű talapzatát!

Ezzel szemben Antalahaban, a település központjában a szlovákok - a város elöljáróival megegyezve - egy impozáns emlékművet emeltek a szlovák Benyovszkynak. Természetesen az emlékművön Benyovszky magyar vonatkozásának nyoma sincs. Ugyanakkor arról is tudomást szereztünk, hogy szlovák támogatással már komoly tervek születtek egy Benyovszky Kulturális Centrum építésére a szobornak helyet adó téren. Talán mondanom sem kell, hogy az általunk lefényképezett, szakszerűen elkészített tervekben sem térnek ki Benyovszky magyar származására. Érdekesség, hogy az ott élő befolyásos fogorvos megemlítette, hogy ismeri a Benyovszky származásával kapcsolatos szlovák-magyar ellentétet, de kijelentette, hogy ez a helybelieket nem érdekli. Számukra csak az a fontos, hogy a tér tervei megvalósuljanak, hogy valaki biztosítsa a Benyovszky Kulturális Centrum építési költségeit. Magyarok vagy a szlovákok, ez számára már édesmindegy! Az illető megmutatta a birtokában lévő, minden bizonnyal hajdanán Benyovszky tulajdonát képező ágyúk egyikét (ezekből kettő is van), s kijelentette, hogy az ágyúk a Benyovszky Kulturális Centrumnak lesznek kiállítva.


Hasonló volt a helyzet Ambodirafia-ban. Azon a környéken egy nemzeti parkot hoztak létre, mely magába foglalja Mauritanienek helyet adó dombot, amelynek tövében lehet Benyovszky nyughelye. A helyi idegenvezetők a szlovákok által készített, többnyelvű tájékoztatóval kalauzolják a Benyovszky után érdeklődő turistákat. Természetesen se a tájékoztatóban, se szóban nem esik egy szó sem Benyovszky magyarságáról. Ellenben annál többet emlegetik Benyovszky szlovák származását, mert ez a rendszeresen felbukkanó szlovákok révén pénzt jelent a számukra! A környék falvaiban járva azon is megdöbbentünk, hogy a szlovákok mindenfelé három nyelvű (szlovák, francia, malgas) Benyovszky-matricákat ragasztottak a házak oldalára vagy ajtajára.

Magyarul nincs semmi. Csupán a lerombolt magyar emlékoszlop tábláját őrzi egy helybeli család az otthonában.

Kérem, s javaslom, hogy Magyarország haladéktalanul cselekedjen és indítson el egy tervszerű, hosszú távú programot a Benyovszky-ügy érdekében és vegye fel a kapcsolatot a madagaszkári illetékesekkel, mert a szlovákok teljesen kiszorítanak bennünket!


De nemcsak Madagaszkáron vagyunk hátrányban, hanem az interneten is.
Különböző oldalakon és nyelveken - s ami a legnagyobb baj, tévesen -tájékoztatják félre a nemzetközi publikumot és hamisítják meg Benyovszky
történetét! Ennek az ellensúlyozásához és a valós Benyovszky élettörténet
hirdetéséhez kérem az illetékes vezetők és az egész magyarság segítségét!


Tisztelettel,


Szemler János

magyar-svéd állampolgár

http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/3156-madagaszkar-tetten-ert-szlovak-magyarellenesseg-afrikaban-nyilt-level-svedorszagbol

Címkék: Publicisztika
2017.03.28.

Levél jött, ez. Bevallom, soha nem hittem ebben az (összeesküvés)elméletben, de most kissé elbizonytalanodtam. Olvassák:

WIKILEAKS


          TEHÁT IGENIS IGAZ !

           [Eddig is tudtuk,

              de lesz, aki még a bizonyított tényekkel szemben is az összeesküvés-elméletet                   fogja szajkózni.

             Gondolatszabadság van. Bárkinek joga van "saját erejéből" önveszélyesen               hülyének lenni..]

"In the fall of 2006, under the Socialist Prime Minister Ferenc Gyurcsany a** an Israeli aeroplane landed in Budapest airport with 120 military personnel to carry out a**routine anti-terrorist exercisesa**. The Hungarian media did not report the departure of this Israeli unit. However, it is notable that on that occasion, the apparently peaceful commemorations of the 50th anniversary of the 1956 Hungarian Revolution was brutally dispersed by police units wearing black masks an no IDa**s. https://search.wikileaks.org/gifiles/?viewemailid=1641485 *

RENDŐRATTAK 2006: IZRAELI KATONÁK VOLTAK AZ AZONOSÍTÓ SZÁM NÉLKÜLI RENDŐRŐK? <http://pestisracok.hu/rendorattak-2006-izraeli-katonak-voltak-az-azonosito-szam-nelkuli-rendorok/> 0 <http://pestisracok.hu/rendorattak-2006-izraeli-katonak-voltak-az-azonosito-szam-nelkuli-rendorok/#respond>* -

 

- - Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i összecsapások előtt, hogy “rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen” – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek összeesküvés-elmélet-szerű elemekben gazdag levelezéséből, amelyet a WikiLeaks  közölt.

 A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió stratforos levél feldolgozását. – írja az index.hu. “2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén. A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek. A magyar média nem adott hírt a gép távozásáról. 

Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott békés megemlékezést azonosító szám nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétverték” – írta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintén stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kémgépek magyarországi berepülése kapcsán elevenítette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat. Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülők feltűnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben.

 A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az “évszázad pénzügyi csalásaként” emelgetett Kulcsár-ügyben segítette a rendőrséget. A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült. A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni “az országból óriási pénzösszegeket eltüntető” brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a műveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is. “Mióta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, és a párt világossá tette, hogy az elmúlt időszak összes korrupciós ügyét ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szíriai-magyar férfihoz hasonlóan információt szolgáltathat a rendőrségnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenű korrupciós ügyekről, likvidálni fognak” – közölte a Stratfor-szakértők e-mailjét az Index. A levélből az is kiderül, hogy a kémgépek azon a napon jártak a magyar légtérben, amikor a szíriai férfit megölték. Az eset előtt két hónappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni miről tárgyalt. “Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kémrepülők feltűnése” – írta az elemző. A Magyaroszágra érkező, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányú gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot(!) teljesítettek. 

Forrás: http://index.hu/belfold/2013/04/25/stratfor_izraeli_katonak_is_reszt_vehettek_a_2006-os_rendorattakban/ http://pestisracok.hu/rendorattak-2006-izraeli-katonak-voltak-az-azonosito-szam-nelkuli-rendorok/

 

*Kedves Barátaim! * *Küldjétek tovább ezt az *információt minél szélesebb körben.* *Az igazság végül mindig kiderül...* _________ 

Néhány újonnan közzétett "wikileaks" iratból minden kétséget kizáróan kiderült, mely szerint *2006. október 23-án 120 izraeli katona* is részt vett az akkori budapesti erőszakos eseményekben. A kiszivárgott iratok (bizonyos amerikai katonai körök hivatalos levelezése) szerint *az izraeli katonák terv szerinti éles "terrorelhárítási akciót" hajtottak végre akkor Budapesten*. ..Ezek már tények. ... Nem kitaláció, nem összeesküvés-elmélet. ... 

Kizárt, hogy erről az akkori kormányzat ne tudott volna, nem lett volna beavatva ebbe. ... Talán ezért "felejtették el" a rendőrök feltenni az azonosítójukat, s talán ezért viseltek maszkot is. Talán az egészet előre megrendezték, kiprovokálták. ...

 Így válnak érthetővé és újból érdekessé Csurka Istvánnak közvetlenül az "októberi események" után írott ezzel a kérdéssel foglalkozó cikkei, és az akkori áldozatok beszámolói, amelyekben ezek az emberek valamilyen furcsa, idegen nyelven beszélő rendőrökről szóltak. ... Kitaláció. ... Nincs rá bizonyíték. - hurrogták le ők akkor. ... *Most már van bizonyíték minderre*. 

Mégis csodálkoznék, ha lenne az ügynek bármiféle komoly következménye  a magyar sajtónyilvánosságban. Az összes többi média, ugyanis hallgat erről a hírről. Valószínűleg azért, mert hallgatnia kell róla. Ha mégis valahogy beszélni kell majd róla, hamar leveszik a napirendről, s elfedi majd valamiyen "még ennél is nagyobb" botrány.

 Magyarország szuverenítása?  

Tényleg vicc!....Vagy inkább tragikus...

2017.03.28.
Kepzeld! Egy haverom meselte, hogy az eleteben eloszor 62 percig birta a dugast. Igaz, hogy volt kozte egy oraatallitas, de azért na...
:)

2017.03.28.

Címkék: Publicisztika
2017.03.28.

Egy maroknyi józan amerikai úgy gondolta, hogy az általuk megfogalmazott társadalmi üzenetet egy tömegközlekedési jármű oldalán fogják hirdetni. Ezért kiírták egy buszra, hogy  emberek nemét a biológia, nem pedig a politika dönti el.

Erre válaszul a toleráns és szabadelvű liberális csőcselék gendertábornokai beverték a busz ablakát, fejszével és kalapáccsal pedig betörték az oldalát. 

Az "ilyen a biológia, a fiúk azok fiúk, és azok is maradnak, a lányok pedig lányok, és azok is maradnak, nem lehetséges a nemváltás, ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania„  szlogent a támadások után eltávolították a buszról. 

A liberális tolerancia nem ismer határokat

Az eset részben a közelmúltbéli Spanyolországban történtekre emlékeztet, amikor a transzneműséget hirdető buszfeliratra érkező válaszokat betiltották a hatóságok – emlékeztet a Magyar Idők.

forrás: 888.hu

Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?