ELKÉPESZTŐ…

Lovas Pista barátom írta a blogján – olvassák és töprengjenek:

„Az Európai Bíróságot le kell állítani!

A szerző, Tassilo Wallentin – az Osztrák Szabadság Párthoz közel álló, így „populisa” ügyvéd – írása a vasárnapi Kronen Zeitung nyomtatott kiadásában jelent meg.

Mivel máig nem került ki annak online portáljára, ezért a cikket blogjáról vettem le, miután egy Ausztriában élő honfitársunk hívta fel rá a figyelmet.

A cikk összefoglalója:

Az Európai Bíróság hamarosan ítéletet hozhat, amely Németországot, Svédországot és Ausztriát elpusztíthatja. Ugyanis ott azt követelik,  hogy minden ember a világon – akit kínzás vagy csupán lealacsonyító bánásmód fenyeget – kapjon jogot arra, hogy egy választása szerinti országba kapjon vízumot.

Wallentin ismerteti azt a panaszt, amely nyomán ítélet fog születni.

Ha ez megtörténik a panaszosnak igazat adva, akkor ez világos, mit jelent az említett három országnak: hatvan millió menekült van. Nyolc millió afgán és 68 millió nigériai akarja elhagyni országát. 800 000 líbiai vár az ottani kikötőkben arra, hogy átkeljen Európába.

Az ítélet eredményeként csak be kell sétálniuk a helyi  osztrák konzulátusra, felvázolni az őket ért lealacsonyító bánásmódot,  hogy vízumot kapjanak és a következő géppel Bécs-Schwecháton landoljanak.

Az Európai Bíróság az ítéletet heteken belül meghozhatja. E bíróság ismert kirívó ítéletei révén. Roman Herzog volt alkotmánybíró és német államelnök ezt így fogalmazta meg: „Az EuB tudatosan és rendszeresen hagyja figyelmen kívül a nyugati jogi törvényértelmezést; döntéseit nem tisztán alapozza meg; túlteszi magát a törvényhozó akaratán, sőt az ellenkezőjébe csap át, és ehhez jogi alapokat talál. Az EuB-ot le kell állítani!”

/Ez a luxembourgi székhelyű europatkány intézmény nem tévesztendő össze strasbourgi székhelyű europatkány társintézményével, az Európai Emberi Jogok Bíróságával, amely  a munkáspárti Vajnai Attila vöröscsillag hordását legálisnak mondta ki, a magyar államot kárpótlás kifizetésére kötelezte. Ugyanezen europatkány intézmény nyüszítve és testületileg fojtaná bele magát a Rajnába, ha netán még a gyanú árnyéka is felmerülne, hogy tagjainak egy része a horogkereszt viselését Magyarországon törvényesnek ítélné meg./”

Címkék: Publicisztika
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?