NA VÉGRE!

„Megrugdosták a német bevándorlásellenes párt emberei az ellenük tüntetőket

Verekedés tört ki a tartományi választási eredményeit ünneplő német Alternatíva Németországnak párt (AfD) egyik müncheni rendezvényén, írja a Die Welt.

A párt müncheni szárnya egy étteremben ünnepelte a mecklenburg-elő-pomerániai tartományi választáson elért sikert, amikor antifasiszta ellentüntetők jelentek meg. Az AfD-sek közül többen kimentek hozzájuk, majd elkezdték rugdosni és verni őket.

A verekedésben részt vett az AfD-hez csatlakozott, jobboldali Chris Ares nevű repper is. Ő a Facebookon azt írta: a szélsőbalosok könnygázspray-vel, botokkal és a kezükben lévő táblákkal akarták megfélemlíteni őket, de aztán fordult a kocka.

Az angol nyelvű 24mmjournalism.com-on olyan kép is látható, amin a repper megpróbál megrúgni egy újságírót.

A bevándorlásellenes párt lett a mecklenburg-elő-pomerániai választásokon a második legnagyobb erő. Az alig három éve alakult szervezet 21 százalékot ért el, ezzel leelőzte Angela Merkel kancellár kereszténydemokratáit.” (Index) 

Ezek a nyomorult, szélsőbalos, anarchista tetvek állandóan keresik a bajt és csinálják a balhét. Verekszenek, balhéznak, állat módjára viselkednek. Máshogy nem is tudnak.

Itt az ideje, hogy megtanítsák mindet kesztyűbe dudálni!

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/30074/pics/14732328273398684_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?