HÍREK 185.


"Maga süket???" - Ilyen jelenetet még nem láttál rendőr és fideszes politikus között

Newsroom Hungary készítette a fenti videót a mai városligeti tiltakozásról. Itt volt Illés Zoltán fideszes politikus, egykori államtitkár is, aki egyébként elég szenvedélyesen arról beszélt, a fák kiirtása gyalázat, amit akár polgári engedetlenséggel is meg kell állítani, az építkezés pedig csak néhány ember gazdagodását szolgálja.

A videón látható jelenetben egy ideig nincs semmi különös. Aztán 3:00-tól úgy szabadulnak el az indulatok, amilyet még rendőr és fideszes politikus között nem nagyon láthattunk.” (444) 

Illés Zoltán soha nem volt normális. Húsz éve ismerem, tudom. De úgy tűnik, mára végképp elgurult a gyógyszere. Remélem, legközelebb a rendőr szétveri a pofáját. Ne legyenek kétségeik: Például az Egyesült Államokban egy ilyen szituációban szétbasszák a pofáját és elviszik, ha agyon nem lövik. De hát ott demokrácia van, nálunk meg, mint tudjuk, diktatúra. Éppen ezért bőven elegendő, ha Zolikát, ezt a beteg, frusztrált faszt, legközelebb pofán vágják. Ráfér.

Címkék: Publicisztika
30
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 30 db hozzászólás érkezett!
Dobe válasza: kereszt bejegyzésére 2016-03-25 17:48:07
Te is egy Orbán segge vége vagy.Te még ennyit se kapsz ettől a sehonnai bitangtól, még is fingasz neki. Néz tükörbe, paraszt.
Válaszolok
ferenc válasza: Róbert bejegyzésére 2016-03-25 16:07:48
Nemsokára Zsoltikát meg jol tökön rúgják Ráfér ( akár több is )...
Válaszolok
Róbert 2016-03-22 07:21:24
Fogy a türelem Bayer Úr? Már csak erre képes, vagy ez az Ön igazi énje? A primitív
mocskolódás. Igazi fideszes tempó, gratulálok.
Válaszolok
Béluci válasza: Anticapitalism bejegyzésére 2016-03-21 08:32:44
Valld be, ez azért jobb:

„Kisértet járja be Európát, a kommunizmus kísértete.”
Olyan kormány kell, és olyan társadalmi viszonyok, ahol
a javak megtermelésében mindenki képességei szerint veszi ki a részét,
a közösen megtermelt javakból pedig ki-ki igényei szerint részesül…

:- ))))))))))
Válaszolok
kereszt 2016-03-20 12:47:56
És (ezzel,nem kezdünk mondatot,de íme mégis) tök mindegy,hogy Illés úr,vagy hogy is hívták azt a mezőgazdasági minisztert (Ángyán)... sértődik meg,mert a minisztériumot kihúzták a segge alól. Lehet háborogni otthon,de nagyon gusztustalan,ha arra az asztalra csinál,ahonnan étkezett. Pont a,hogy a migránsokra hasonlít az ilyen. Azok sem akarják érteni.
Válaszolok
kereszt 2016-03-20 12:42:27
Amikor az embereket nem sikerül "megvédeniük" a liberálbolsevikoknak,olyankor szoktak fákat,füveket,egereket (kinek mi tetszik) védeni. Természetesen teszik ezt úgy,hogy nem ismerik egyiknek sem az életterét. :)
Aszfaltzöldnek szoktam hívni ezeket.
Válaszolok
Anticapitalism 2016-03-20 11:58:43
" A társadalom immunrendszere a környezet- és természetvédelem, és ezt iktatták ki.
Innentől kezdve egy rohadás van a társadalomban, elfogadhatatlan és az emberek titlakoznak ez ellen - politikai hovatartozástól teljesen függetlenül.
A természet megvédése, a fák megvédése összehozza az embereket, nem elválasztja őket. Egy olyan kormány kell és olyan társadalmi viszonyok, ahol az elesettekkel is törődnek, a természettel is törődnek és nem néhány ember zsebéről szól az egész ország sorsa, hogy ők hogyan gazdagodjanak a 300 milliárdjuk, a 200 milliárdjuk mellé." Dr. Illés Zoltán
Válaszolok
Béluci válasza: Anticapitalism bejegyzésére 2016-03-19 17:54:17
(Illés Zoltánt) „le is lőhették volna, mint szegény Ságvári Endrét.” :-))))

Írjál még ilyeneket! :- ))))))))))))
Válaszolok
tündérördög 2016-03-19 17:02:37
Nekem az a véleményem, hogy jogosan reklamált a fákért Illés. Nem a ligetben kellene ezt a projektet megvalósítani, hanem van olyan verzió is, hogy a Nyugatitól építsenek be múzeum negyedet. A Kossuth tér oldaláról is eltűntek a fák.Ahol lakom, ott is eltűntek a fák a kockakövek kedvéért. Jobban kellene óvni a természetet.
Válaszolok
Anticapitalism 2016-03-19 14:05:12
Egyszerű a történet, íme:
1.) dr Illés Zoltán nyilatkozata /YouTube/ kemény rendszer kritika és kiállás az elesettekért és jogos számonkérés: https://www.youtube.com/watch?v=OpCKAOiQQsM&feature=youtu.be&t=3m51s

2) 1 nappal később, miután az állam és a haszonélvezőik höbörögnek és háborognak az igazsáűgon az Illés nyilatkozaton Ezek után a rendőrök el akarják onnan hívni, mire Illés Zoltán közli, hogy nem megy velük sehova (az egyik rendőrön, aki a provokátor volt napszemüveg, ilyenkor napszemüveg) nem megy velük Illés Zoltán, de a provokátor azért eljátszza a szerepét, mert ez volt neki leosztva, feltehetően politikai bosszúból el akarták hurcolni, ráhuzni, hogy dilis és rátámadt egy rendőrre, ennyire szabad országban élünk. le is lőhették volna, mint szegény Ságvári Endrét.
És itt ezen a blogon bayer zsótika azt terjeszti egy olyan emberről akit 20 éve ismer, hogy bolond. Méltó a gyehennára aki ilyet mond a felebarátjáról.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?