HÍREK 168.


„Lesz hova vinni a lázadozó szülőknek az oktatáspolitika miatt otthon tartott csemetéket

A szökőév tiszteletére február 29-én kedvezményes belépőkkel, sok helyen félárú masszázsokkal és szaunaszeánszokkal ünnepelnek a hazai fürdők.

A Magyar Fürdőszövetség "Szökjön ki egy fürdőbe" szlogennel indít teljesen új országos akciót, hogy felpörgesse a fürdőhelyek forgalmát.

Az akció éppen kapóra jöhet a közoktatás helyzetével elégedetlen szülőknek, akik éppen február 29-ére tervezik, hogy egy napig nem viszik a gyereket iskolába. A tanárdemonstrációkkal szimpatizáló szülők „Nem leszek suliban" című Facebook-eseményére már több mint 4,5 ezer résztvevő jelentkezett be.

 

vimeo.com

A Magyar Turizmus Zrt. blogján bemutatott lista szerint országszerte 35 fürdőben és élményfürdőben lehet majd a szökőnapon féláras jegyet kapni. Budapesten sajnos csak egyetlen helyen lesz árkedvezmény.” (Index)

 

Fenti gyöngyszemet Spirk Jocó jegyzi, az Index csodacsatára.

Ezt majd egyszer még tanítani fogják, legalábbis azokban a liberális újságíró iskolákban, ahol nincsenek „nyelvtan nácik” ezért aztán a boldog és szabad diákok két „esszel” írják a lesz-t (lessz).

Tehát: Mivel szökőév van, a magyarországi fürdők félárú belépőkkel akarják beédesgetni a kuncsaftokat.

De mi jut erről Spirk kolléga eszébe?

Mi más, minthogy a gyerekeiket aznap éppen iskolába nem engedő, nagyon szabad és liberális szülők (számuk 4,5 ezer eleddig) féláron tudják elvinni otthon tartott gyerekeiket a fürdőkbe.

Hát ez tényleg kurva jó!

Igaz, február 29-e hétfőre esik, és hétfő nem csak iskola, de munkanap is. Ebből következően, amennyiben a nagyon szabad és nagyon liberális szülők (4,5 ezer) feredőbe óhajtanak menni a gyerekkel, akkor nem szabad bemenni dolgozni sem. Ebből következően vagy sztrájkot kell hirdetni a 4,5 különböző munkahelyen is, vagy beteget kell jelenteni, majd a haverok adnak orvosit, vagy ki kell venni egy szabadnapot.

Szóval nagy macera ez a sztrájk, de legalább nincsen semmi értelme. Illetve egy mégis van: nagyon szabad és nagyon liberális szülők (4,5 ezer), akik teljesen nyilvánvalóan nem akarják, hogy bármiféle megegyezés szülessen az oktatásügyben, legalább balhézhatnak megint egy jót. Beszélhetnek hülyeségeket, megerősíthetik önmagukat és egymást önnön fontosságuk hamis tudatában, antiszemitázhatják Klebelsberget, és álmodozhatnak a kormánybuktatásról.

A spirkjocók pedig majd gondoskodni fognak róla, hogy a 4,5 ezer 4,5 milliónak tűnjön, a nyilvánosság nagyon szabad és liberális tereiben.

Címkék: Publicisztika
81
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/25160/pics/lead_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 81 db hozzászólás érkezett!
Lujza válasza: Lujza bejegyzésére 2016-02-25 09:36:02
...de persze ha fel lehet használni a gyerek lógását a saját céljaikra az mindjárt más! Nem bűn, sőt dicséretes. bboooáá
Válaszolok
Lujza válasza: Kitalátor bejegyzésére 2016-02-25 09:19:36
Én meg elmondanám, hogy anno a nagyon öntudatos tanárnők közölték a szülőkkel, hogy olyan nincs, hogy a szülő "családi okok vagy betegség, rosszullét" szöveggel igazolja a kölke ellógott napját. Mert ha beteg, menjen orvoshoz. Az én fiammal még azt is megcsinálták, hogy a gyereket az orvos kiírta (igaz, a tudtom nélkül), de a határozott és felháborodott tanárnő felhívta az orvost(!!!!!!), hogy hogy merészelte kiírni a gyereket, mert szerintük simán csak lógni akart. Ennyit a nagy önérzetes erkölcsi magaslatokban szárnyaló pedagógusokról.
Válaszolok
Kitalátor 2016-02-22 09:16:56
Felhívnám a kedves szülők és nagyszülők figyelmét, hogy az akciós kampányok előtt általában már előre is, és a túlterhelés függvényében napközben is túladagolják a fertőtlenítőszereket (hypo, stb.) és a sósavat, amitől nagyon gyakran klórgáz lepi el percekre a víz felszínét. Ez természetesen fulladást, halált is okozhat, Tehát a jelmondatot módosítani lehetne: 'Szökjön be a gázkamrába!"
Válaszolok
Ezo
Ezo 2016-02-21 13:11:06
"Magyarbűnözés Angliában

Közzétették a nemzetiségekre felbontott kimutatást azokról a 2015 során brit bíróság elé állított bűnözőkről, akik az Európai Unió országaiból vándoroltak be. 553 magyar állampolgár került tavaly brit bíróság elé.

A börtönre ítélt magyarok közül a leányfuttatók keltették a legnagyobb feltűnést. Egy egész család: az apa, az anya és két felnőtt fia vonult fegyházba, miután Manchester külvárosában, prostitúcióra kényszerített magyar lányok jövedelmén élősködtek, a Blaga-Burai bűnözőpáros pedig bordélyházat nyitott Peterboroughban, magyar lányokkal, akik közül az egyiket majdnem megfojtották, mert nem mosolygott elég kacéran a kliensre. Blagát és Burait összesen 55 évi börtönre ítélte az angol bíróság."

Ezek a bűnözők cigányok. Mégis magyar nemzetiségként vannak nyílvántartva, szégyent hozva ezzel a többségi nem bűnöző magyar nemzetiségűekre. Itt ütközik ki a liberális diktatúra, hogy megtiltották nevén nevezni a cigányokat, vagy úgy feltüntetni, hogy magyarországi cigányok. Egyébként nagyon is jól tudjuk ennek a liberális diktatúrának az okát, hogy miért tiltják meg a rasszok megnevezését, csak erről beszélni is tilos, mert az már rasszizmus. Csak akkor azt nem értem, akkor hogyan lehet cigány önkormányzat. Vagy Mazsihisz. Vagyis, amikor ők meg akarják különböztetni önmagukat a fehér magyaroktól, az jó. Ha a magyarok akarják őket megkülönböztetni maguktól, az rossz. De jobb, ha ezt inkább a liberálisokra hagyjuk, ők ezt sokkal jobban tudják a magyaroktól, majd ők eldöntik, hogy mikor kell megkülönböztetni, mikor nem kell, illetve hogyan és mikor kell ezeket a kifejezéseket használni, vagy mikor tilos használni. Mindig úgy és akkor, amikor nekik ez az érdekük. Értjük. Értjük? Szóval, magyar, jobb, ha tudod, hogy te ésszel nem érsz fel egy okos liberálishoz!
Válaszolok
Tibor65 válasza: András bejegyzésére 2016-02-21 00:53:25
Így van. Bár ezek inkább úriprolik, akik attól hiszik magukat vagánynak v. valakinek egyáltalán, hogy tüntetnek.
Válaszolok
András
András 2016-02-20 20:17:19
Szép a kockás ing,favágáshoz ideális,de tanításra elég slampos!Tehát ezek a tanárok favágok?.......A kokárdát tudnák igy kitűzni március 15.-én,de úgy tudom a nemzeti ünnepet is tüntetésre akarják felhasználni.....!Szánalmas prolik....
Válaszolok
József válasza: József bejegyzésére 2016-02-20 20:00:25
Az előző üzenet sajnos téves , egy másik - azóta szintén eltűnt- Facebook eseményről és szervezőjéről szólt !
Bocsi !
Válaszolok
József 2016-02-20 19:34:10
Így hazudtok ti :
Egy Origó gyöngyszem 2016.02.19. 17:18 "Hatalmas volt a rendőri készültség a Teleki Blanka Gimnáziumnál" című förmedvényből :
Origó : ...."Közben a mai kockás inges tiltakozásra felhívó Facebook-eseményt törölték vagy töröltették a közösségi oldalról. Információink szerint az eseményt létrehozó középiskolás lány adatlapja sincs fenn a Facebookon. "....
Ezzel szemben a tények (amit meg is írtam az Origónak:
"Puskás Krisztina .
Ő hozta létre azt Facebook szerveződést, amely felhívással fordul a szülők felé :
....."Sztrájkoljunk mi is! Ne engedd a gyerekedet 2016. FEBRUÁR 29-ÉN iskolába!" .....
Profilját azóta valóban törölte , de, kedves Origó szó sincs arról , hogy középiskolás diáklány ! A felhívás szövege egyértelmű ez ügyben (.."Sztrájkoljunk mi is! Ne engedd a gyerekedet...." ) A "mi is" és a " gyerekedet" szavak egyértelműsítik, hogy szülőről van szó, nem diáklányról! Mint azt az ATV vele készült pár perces riportja is egyértelműen bizonyította.
Ne próbáljuk meg kisebbíteni azoknak a felelősségét, akik szülői kényszerrel akarják gyermekeiket arra utasítani (!!!!!!) , hogy mocskos politikai céljaik elérése érdekében lógjanak egy napot az iskolából .""
Az ATV riport :http://www.atv.hu/videok/video-20160217-puskas-krisztina
SzJ
Válaszolok
Ezo
Ezo válasza: Milo bejegyzésére 2016-02-20 18:38:02
:))) Jó válasz! :)))
Válaszolok
Milo válasza: Ezo bejegyzésére 2016-02-20 18:29:00
Azonnal, amint elsorolod a hét törpe eredeti nevét.

:-)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?