HÍREK 133.

"Utcai maszturbálófülkét avattak New Yorkban, ami segíti a stressz feloldásában a New York-ban dolgozó férfiakat. A cég onnan vette az ötletet, hogy egy felmérés szerint a megkérdezettek 39 százaléka már könnyített magán munkaidőben a munkahelyén.A kis dobozban a magány mellett egy szék és egy nettel ellátott laptop kapott helyet. A cég azt állítja, hogy csak az első napon száz ember vette igénybe a maszturbálófülkét. A sikert látva több amerikai nagy városban és Londonban is felállítanának hasonlókat." (444)

Igen, azt hiszem, végre kiteljesedhet a maga teljességében a szép, új világ. Ebben a fülkében szeretném látni a világ összes liberálisát, ahogy szomorkásan behúzódva verik a ványadt kis faszukat.
Ezalatt odakint a vad, régimódi "barbárok" jönnek-mennek, élnek, és asszonyokkal, lányokkal hálnak. Gyerekeket nemzenek, családot alapítanak, házat építenek, vadásznak, járnak húsért, mint a vadak, elfelejtik a gendert és a wilkommenskulturt, és amikor elhaladnak egy ilyen fülke mellett, kegyesen berúgnak egy felfújható guminőt vagy egy műdildót az aszfalt és a függöny közötti résen a faszverőknek.
Hol kell ezt aláírni? Rohanok!
Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/24054/pics/14531918072465515_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?