HÍREK 104.

„A gyerekek szeme láttára verte meg a tanárnőt a részeg apa

Büntetőeljárást indított a rendőrség egy férfi ellen, aki a héten Kondoroson, tanítványai szeme láttára fenyegetett és bántalmazott egy tanárnőt. 

A férfi odalépett egy diákcsoporthoz, majd felszólította fiát, aki társaival együtt a kollégiumba tartott, hogy menjen haza.

A diákokat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy mivel láthatóan alkohol befolyása alatt áll, nem engedi vele haza a gyereket. Az apa erre közelebb ment a tanárhoz, és kezet emelt rá, de nem ütötte meg. A kollégiumig vezető úton azonban fenyegette, és szidalmazta - írja a police.hu.

Két nappal később a férfi ismét megállította a pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának. Az esetnek végül egy járókelő vetett véget, aki értesítette a hatóságokat. A rendőrök vérvételre vitték a férfit, és orvosi vizsgálatra előállították.

Az 59 éves férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.”(NOL.hu)

 

Apucit pedig a gyerekektől távol, szűk körben kell(ene) félholtra verni.

Ajánlott olvasmány még: Kosztolányi Dezső Papírsárkánya. Csak hogy el ne felejtsük, mekkora tekintélyt is jelentett a Klebelsberg Kunó-féle iskola- és oktatási reform után egy tanári, tanítói stallum Magyarországon, s hogy mivé lett az ország, amikor egy tanárt meg lehetett verni. S hogy kik vetemedtek tanárverésre.

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/22974/pics/14494741462759149_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?