HÍREK 17.

„Botrány a svéd könyvkiállításon: tiltakoztak a drótkerítés ellen, a magyar kormány képviselői kivonultak

Írók és aktivisták, köztük az orosz-amerikai Masha Gessen és a svéd Sven-Eric Liedman tiltakoztak a magyar kormány ellen a szögesdrót kerítés miatt a göteborgi könyvkiállításon.

Az svt.se beszámolója szerint a fenti videón az látszik 0:30-nál, ahogy Íjgyártó István külügyi államtitkár, illetve Hammerstein Judit korábbi helyettes államtitkár, a magyar külügyminisztérium irányítása alatt álló Balassi Intézet főigazgatója feláll, és elhagyja az előadást. Az Svt szerint a svéd nagykövet, Makkay Lilla a helyén maradt.

A főként Putyin-ellenes aktivizmusáról ismert Gessen többek között arról beszélt, hogy a szólásszabadságot üldöző magyar kormánynak semmi keresnivalója egy svéd könyvkiállításon, és hogy kétségbeejtőnek tartja, hogy a magyar kormány képviselőivel kell osztoznia a színpadon.

Többen egy szögesdrót kerítést ellenző plakátot tartottak, amire az volt írva, hogy “hátat fordítunk a magyar kormány menekültpolitikájának”.” (444.hu)

Masha Gessen

 

Kérem, ne kezdjenek el szégyenkezve kutatni emlékeik között, hogy ugyan vajon ki a fasz az a Masha Gessen. Ugyanis egy senki. Egy jelentéktelen, elviselhetetlen, idióta picsa. Csak a 444-nél „dolgozó” jelentéktelen, elviselhetetlen, idióta faszok írják úgy a híreket, mintha bárkinek tudnia kéne, kik ezek a tiltakozók.

Erről a leírhatatlan pofájú Masharól annyit lehet tudni, hogy (természetesen) leszbikus, ami azért jó, mert legalább a génjeit nem örökíti tovább. (Tényleg nézzék meg, hogy néz ki, és érteni fogják…) És az tudható még róla, hogy egyszer, egy rádióműsorban ezt fejtegette:

“…A hagyományos házasságnak nem kell léteznie (…) a harc a melegek házasságáért általában együtt jár azzal, hogy hazudunk arról, mit fogunk tenni a (tradicionális) házassággal, ha odajutunk – ugyanis azt mondjuk, a házasság intézménye nem fog változni, ámde ez nem igaz. (…) A házasság intézménye meg fog változni, és meg is kell, hogy változzon. És ismét csak azt mondom, úgy vélem, nem is kell léteznie.”

Tehát ez a picsa azért „harcol” a „melegházasságokért”, hogy ezzel egyszersmind megszűntesse a hetero házasságokat, amelyeknek őszerinte „nem is kell létezniük”.

Iszonyatosan nagy csalódás lenne, ha ez a picsa hajlandó lenne egy színpadon tartózkodni a magyar kormány bármely képviselőjével.
Ennél már csak az a nagyobb csalódás, hogy egyáltalán létezik…

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/21160/pics/14431621087458778_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?